Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.590
pa to pitaj njega..on nece na vazektomiju...
Па ако пукне, нек је пукло.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to pitaj njega..on nece na vazektomiju...

Samo bih da kazem na ovu temu da sam jedared koristio kondom,nije pukao niti sta slicno ali.......itd.
Samo bih da kazem na ovu temu da sam jedared koristio kondom,nije pukao niti sta slicno ali.......itd.

Najvise pucaju oni izvikani Durex, nijednom mi ove manje poznate marke nisu pukle.
A rešenje za one koji bi da se seksaju, a da ne prave decu, bi moglo da bude u pronalaženju gej partnera?

Па ако пукне, нек је пукло.![]()
Najvise pucaju oni izvikani Durex, nijednom mi ove manje poznate marke nisu pukle.
Kad je Elton Dzon postao majka ni to nije sigurno![]()

Najbolji su bili Primeros, prva i poslednja fabrika kondoma u Evropi. Sad je sve to ili kina, ili indija, neka malezija... a glavni razlog pucanja jestw loše skladištenje, tj. držanje na sunčanom i toplom mestu.
I jeftini su ali vise ne mozes da ih nadjes, poslednji put sam ih video proslog meseca.
Meni je jednom pukao bas skroz naskroz pa nista nisam provalio, ybg u zanosu sam bio![]()
Da, da ovo je nazalost stav svakog prosecnog Srbina.
I kako s takvima da ne bude toliko abortusa?
Primitivizam.
Далеко је веће неодговорност овог друштва које се згражава над таквом породицом.
E?Sta imam da se zgrazavam,ta deca nemaju ni dva obroka dnevno kako treba!Je l bolje zivo a gladno,ili da ga uopste nema?
Најмање лоше решење је да роди дете и да га да на усвајање, а не убиство умоболниче !
Mada, može biti da nije dobro namešten, jer ako ostane vazduha na vrhu onda će da pukne kao i naduvan balon kada ga pritisneš.Nisi provalio u trenutku, ali kad ste završili i kad si trebao da skineš (znaš da se skida?) valjda si video da je pukao? E, onda u auto ili bus i odeš sa devojkom/ženom po PCP i rešiš problem. A kondom više ne kupuješ na tom mestu, jer ga najverovatnije ne skladište dobro.
To je sebican stav i bio bi donekle opravdan samo kad je abortus koristen kao neka nazovimo post-kontracepcija. Zrelom covjeku je nemoguce imati bezuslovni da/ne stav. Zreo i realan covjek ce uvijek odabrati manje losu situaciju, dugorocno gledano.
Naravno da nisu pilule bezazlene, hormoni su to. Ali jesu rešenje u slučaju da dođe do kontakta bez zaštite. I nisu za svakodnevnu upotrebu, naravno. Kako misliš da nije reč o zametku, tj. eventualnoj trudnoći? PCP jesu kontracepcija.
Zar su polne bolesti samo muške? U čemu je tu neodgovrnost muškarca, a ne i žene? Zar nisu oboje zajedno stupili u seksualni odnos (ovde isključujem silovanje ili bilo kakavu prinudu)? Baš zbog trudnoće, mislim da je odgvoornost na devojci/ženi mnogo veća, odgovrnost prema samoj sebi najviše. Nema tu sebičnosti muškarca ukoliko žena pristane na seks bez zaštite, već gluposti i neodgvornosti oboje.
Može biti. A može biti da je jedan od partnera želeo dete pa je iglicom probušio malu, jedva primetnu rupicu.Ali situacije je ta da uopste nije pukao a ovi mali djavoli se dogegali do jajnika.
A kako to muškarci ne paze, a kako žene paze? Mislim, ako je došlo do odnosa bez zaštite, samo je muškarac kriv?
Za sebe,da.
Može biti. A može biti da je jedan od partnera želeo dete pa je iglicom probušio malu, jedva primetnu rupicu.