- Poruka
- 202.515
Da se uhvate za ushi pa da igraju,zajedno sa onim koji bi da se yebu a da im ne udje.
Nemaš rešenje za njih?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se uhvate za ushi pa da igraju,zajedno sa onim koji bi da se yebu a da im ne udje.

naravno...
davno sam citala o jednom ginekologu koji je senuo pamecu jer su ga te ubijene bebe pocele da proganjaju...

Kondom pukne, spirala se lose namesti, pilule slabe ako se uzimaju neki drugi lekovi itd.
I sta onda?
A da nije mozda video i Elvisa?![]()
Nemaš rešenje za njih?![]()

Pa sad,ako taj problem ima neka simpatica gospoja mozda i imam![]()
Ne primetis uvek da je kondom pukao...
u slucaju bracnih parova koji ne zele vise dece jer ih vec imaju cesto se primenjuje postupak vazektomije kod muskaraca...postupak je mnogo jednostavniji nego recimo podvezivanje jajnika kod zena...
sta je to abortus ?
Ali to moze da uradi samo psihicki sjebana osoba.
Ali to moze da uradi samo psihicki sjebana osoba.

zasto? lakse ti je da zenu saljes pod noz?

zasto? lakse ti je da zenu saljes pod noz?

Sve dajes al kitu ne dajes?![]()

Sve dajes al kitu ne dajes?![]()
A sto bih radio ijedno od ta dva
Ovo mi deluje nesto poput: oces da te ubijemo ili likvidiramo,biraj!
Ajde bre idi u kurat![]()
Ne primetis uvek da je kondom pukao...
pa onda koristi kondom i pazi da da ne pukne...![]()
Teško, jer kad pukne, baš pukne. Nema tu malih sitnih rupa, pa nešto iscuri i ti ne vidiš.

А шта ако пукне?
А шта ако пукне?
pa onda koristi kondom i pazi da da ne pukne...![]()
Najbolje da ga odseces i siguran si
Meni je jednom pukao bas skroz naskroz pa nista nisam provalio, ybg u zanosu sam bio![]()
) valjda si video da je pukao? E, onda u auto ili bus i odeš sa devojkom/ženom po PCP i rešiš problem. A kondom više ne kupuješ na tom mestu, jer ga najverovatnije ne skladište dobro.