Znate li sta sadrze vakcine koje redovno dajete svojoj bebi?
VAKCINA Imovax (Connaught Laboratories) SADRŽI: Apsorbovane viruse besnila, neomicin sulfat, fenol, crveni indikator humanog albumina, diploidne ćelije iz tkiva abortiranog ljudskog fetusa.VAKCINA: Biavax - Rubella (Merck & Co.) SADRŽI:Žive viruse rubeole neomicin, vočni alkohol hidrolizirani želatin, ljudske dvohromozomske ćelije od tkiva abortiranog fetusa...
Kratak osvrt na jednu drugu stranu abortusa, o kojoj se jako malo priča ili ne priča uopšte.
Industrija abortusa se održava i postoji, između ostalog, zbog industrije vakcina i zbog industrije kozmetike. Industrija abortusa ima poduži status na svetskoj sceni. Mnogo polemika je vođeno, vodi se i vodiće se oko abortusa. Dokle se god ljudi budu zamajavali moralnim, etičkim, religioznim i socijalnim aspektima abortusa, do tada će medicinsko farmaceutski kartel bezbrižno sprovoditi praksu koju već više od 40 godina masovno sprovodi. O čemu se tu radi? Industrija abortusa doprinosi industriji vakcina na sledeći način – koriste se tkiva (linije ćelija) od abortiranih fetusa i to:
WI - 38 - plućno tkivo
MRC5 – plućno tkivo
RA 273 – tkivo bubrega
PER C6 – retinalno tkivo
HEK 293 – tkivo buberga
MRC5 je linija ćelija dobijena (septembra 1966) od plućnog tkiva abortiranog fetusa starog 14 nedelja. Abortus je inače izveden iz psihijatrijskih razloga na fizički zdravoj 27godišnjoj devojci. Merck nikada nije ni krio da se svim malim bebama putem varičela vakcina ubacuju ostaci tuđe DNK : "the vaccine contains residual components of the MRC-5 cell line including DNA and protein." Koji broj roditelja zna da im deca putem vakcina dobijaju DNK hirurški abortiranih fetusa?
WI-38 linija ćelija je dobijena u julu 1962, od plućnog tkiva fetusa abortiranog u trećem mesecu starosti.
I čemu sada ovo? Ne znam šta je od ovih vakcina u redovnom, obaveznom programu vakcinacije, ali ono što jeste - mi moramo dati deci! Niko te ne pita hoćeš li ili nećeš, dobiješ poziv za vakcinaciju deteta ako ga ne odvedeš na vreme, pa nakon nekoliko ponovljenih poziva prijavljuju CSR. Bez veze je objaviti ovako nešto, a znati da nemamo izbor.
Inače, što se teme tiče... nisam smela da otvorim spojler u uvodnom postu, eto, nisam smela. Pretpostavljam šta je - fotografija abortiranog fetusa, 100%

Stomak mi se steže pri pomisli, ovo bepče odmah krene da me "bije", valjda oseti moju nervozu

Nisam gadljiva, nije zato, nego sam u 7. mesecu trudnoće, zaplačem za svaku sitnicu, a pred takvom slikom bih se ojadila od plakanja. Ali dobro, ja sam sad u sasvim drugom stanju... fakat.

Ne odobravam abortus. Pogotovo ne kao sredstvo kontracepcije. Planiranje porodice, pre zatrudnjavanja, je jedna stvar, kontracepcija druga, a abortus... sasvim treća. Ok je kada sa plodom nije nešto u redu. Mada, ja nisam radila ni dabl, ni tripl test, ni horionske čupice, ni amniocentezu... ništa sem expertskog UZ. I da su mi našli neki razlog za sumnju da beba nije ok, ne bih išla dalje na preglede, ne bih abortirala, ni-ka-ko! To je moja beba, voleću je kakva god bila, kog pola bila, lepa ili manje lepa... isto bih je volela i da nije zdrava, a jeste, osećam i verujem da jeste!

A ne osudjujem ni žene koje abortiraju bolesnu bebu... mada se to tako kasno sazna, uglavnom,da to zapravo i nije abortus, već prekid trudnoće... ne bih u detalje, mučni su mi

Opet, nisam za zabranu abortusa! O, ne, nikako! Ionako previše beba bude ubijeno odmah po rodjenju, zapostavljano, mučeno, žrtva trgovine ljudima... i previše nelegalnih abortusa bi bilo, previše žrtava medju ženama. Porast kriminala bi neminovno došao.
Nisam pametna... Ja ne bih mogla, mada, pametni ljudi kažu - nikad ne reci nikad... ima nešto u tome... ima, još kako...