СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto? moja deca su vec tinejdzeri i nista im nije falilo sto neke vakcine nisu dobili...

Na sreću.... Na sreću. Ne bih dalje komentarisao, nadam se da će tako i ostati na dalje. ;) Samo da znate, npr. Variola Vera se mže dobiti u bilo kojim godinama.

Ja lično ne bih rizikovao "na preporuku", pogotovo ne lekara u malo izopačenoj od sujeverja Srbijici, gde se po svim vakcinama kriju ale, bauci i svetske zavere.

Na sreću.... Na sreću. Ne bih dalje komentarisao, nadam se da će tako i ostati na dalje. ;) Samo da znate, npr. Variola Vera se mže dobiti u bilo kojim godinama.

Ja lično ne bih rizikovao "na preporuku", pogotovo ne lekara u malo izopačenoj od sujeverja Srbijici, gde se po svim vakcinama kriju ale, bauci i svetske zavere.

ama kolega, ja sam vec bezbroj puta ponovila da zivim u nemackoj, i tu je verovao ti ili ne sve vise lekara koji ne preporucuju svaku vakcinu po svaku cenu...

ne bih sada da lupam jer ne znam o kojim se vakcinama tacno radi ali se za pojedine utvrdilo da su cak i stetne...

Ma lupa bre!U svakoj zemlji vakcinacija je regulisana zakonom o zdravstvenoj zastiti,a u Nemackoj nije?Taj pedijatar bi izgubio dozvolu za rad u toj Nemackoj ako bi se bavio takvim stvarima!Ponasa se ko da smo mi pali s Marsa,pa ne znamo kako je u Nemackoj!

ama kolega, ja sam vec bezbroj puta ponovila da zivim u nemackoj, i tu je verovao ti ili ne sve vise lekara koji ne preporucuju svaku vakcinu po svaku cenu...

ne bih sada da lupam jer ne znam o kojim se vakcinama tacno radi ali se za pojedine utvrdilo da su cak i stetne...

E pa ne čitam ja gde ko živi. ;)

A onda je pitanje koje su vakcine obavezne, a koje nisu u Nemačkoj.... I šta je tamo sve na spisku od vakcina. i kako se prave.. I tako dalje. Sad otprilike dobar deo biolesti ne postoji u evropi, pa je vakcina u neku ruku izlišna. Čak i da nemaš svoju zaštitu, nemaš od koga da dobiješ. Ali.... Migracije iz Azije će pre ili kasnije ponovo doneti nešto od zaraznih bolesti.

Nije ni bitno, van teme je skroz...

Protiv sam abortusa.

Ako vec ne zelis dete onda mozes ili da ga das nekome da ga usvoji, a mozes cak i da ga das za pare nekom bogatom bracnom paru...kako god okrenes bolje je roditi, nekima se i isplati.

Imam dva druga, jedan ima 18, drugi ima 17 god. i obojica su napravili dete devojci (slucajno) ali su resili da zadrze decu...jedan je resio da ozeni devojku, a za ovog drugog ne znam...

Немам пуно година, а врх Цркве се у последњих 5-6 година није оглашавало на ову тему...али, Аурора ми је пренела став СПЦ.

A ti cekas crkva za svaku tvoju odluku da ti odredi sta je dobro i lose, ko robot kontrola na daljinski...
Ako crkva kaze nije greh ubijati muslimane itd, ljude druge vere i one koje se ne pokoravaju crkvi da li ce to tebi biti ok jer t tako crkva kaze?
Probaj da razmisljas sta je dobro a sta lose sam malo...

301979_220585111340018_100001655923313_529874_383403576_n.jpg
СРЦЕ КОЈЕ НЕЋЕ КУЦАТИ.
ОЧИ КОЈЕ НЕЋЕ ГЛЕДАТИ.
РУКЕ КОЈЕ ТЕ НЕЋЕ МОЋИ ДОТАЋИ.
НОГЕ КОЈЕ НЕЋЕ ТРЧАТИ.
УСТА КОЈА НЕЋЕ ПРИЧАТИ.

Зауставимо абортус ако смо људи.

Usta koja neće ni Vlajko hraniti...
Ipak se abortusi dešavaju kod onih psihosocijalnih struktura koje predstavljaju marginu društva
Nek crknu svi redom...

ko kaze? zena ima pravo jos za vreme trudnoce odabrati usvojitelje...

zakon je nakaradan i to stoji, medjutim, radi se na tome da dokažemo da žena nije gurala kiseli kastavac radi začeća tako da se mora poštovati i druga strana

Po prirodi trebaju dva pola, po degenerativnom zakonu samo jedan.

Uskoro nas neće biti i tačka...
Srbi će sa ponosom da dovlače Albanke, skloni se sa barikada da nadjemo snajku koja neće palamuditi...

a i sve feminističke fukse iz ženskih mreža i socijalnog treba da znaju da su krenule iz muških jaja

Meni došlo da na kartonskoj kutiji ispred socijalnog valjam vibratore i kapi za oči (pošto bar dve decenije nisu videle onu stvar) ...
a na kutiji bi pisalo "socijalkama 10% popusta"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back