Što bi čovjek učinio za ženu koju stvarno voli?

• Začetnik teme Začetnik teme Tea
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja sa moje zenske strane, sto bih ja uradila za muskarca za koga znam da me stvarno voli, da je stabilan i da zna sta hoce, da je od rijeci i da mogu da mu vjerujem, predala bih mu sve u njegove u ruke ali posto ja nijesam naisla na takvu osobu za to sam sama, nazalost.
Eh, nije to postupak, ne trazi se gotov proizvod nego put do njega...

Kako ti mozes znati kakav je neko muskarac, ako ne zagrebes tacno na onaj nacin na koji treba da bi se takav pokazao...
Ako zagrebes na pogresan nacin, nece se pokazati ili ce se pokazati totano drugacije...

A opet tu je navika i taktika zena da se ne angazuju nego da cekaju da im muski vrabac polozi crvica i pokaze gnezdo...
Dakle totalno peru ruke od toga nego se islanjaju na tehnike dzepne psihologije sa neta, a to je, ako muskarac na pomen godisnjice kupuje tortice onda vas voli , a ako kupuje bombonjere onda vas ne voli... i ostale nebuloze koje i ne pamtim..

Imali smo ovde prepisku zrelu , izmedju zene koja ima povecu firmu na selu i trazi dobrog menadzera i sad ja joj kroz pricu kazem kakav je to dobar menadzer, posto su je izneverili ovi skolarci koji su dosli i probali ....
I naleti pitanje da li bih ja kao muskarac dosao da zivim kao partner kod nje...
Ja kazem da ali da nikad ne potegnes pricu da sam dosao na tvoje i da zato imam neke manje mogucnosti i prava u odnosu....cim to potegnes, to je ucena ili stiskanje za jaja...i to odnos pretvara u ekonomski a ne emotivni ili bilo kakav drugi ljudski...

E sad takve stvari se desavaju namerno u vezi , test ili se desavaju slucajno u vezi...prelaz izmedju veze i uvoda u brak i tako dalje ....

Ali iz mog iskustva zene donose uglavnom pogresne zakljucke, logicki , tj logika i razum im nisu jaca strana....nekako izmesaju logiku i wannabe...zeljenu logiku...
Ali sam odustao da ja ovako nesto pricam...pa cu se zaustaviti ovde...
Nije mnogo slozena prica ali nema smisla pricati je, jer zene se nece promeniti , ona koja je krenula pogresno da procenjuje ce uvek pogresno procenjivati , samo ce je slucajnost ili razocarenje dovesti u red....njen red..i tako zasto pricati..

Stvari su nekad jednostavne ali imaju mine koje se ne smeju nagaziti...
Vecina ljudi su proizvod sredine, sto ce reci ako je Srbija danas carstvo lazova i lopova, takva ce biti i skoro svaka emotivna veza...
Isti ljudi je formiraju...
Oni koji nisu takvi oni su po strani , vec odmetnici u startu i u ekonomiji...pa su i u emotivnim vezama...

Itd itd...niko ne zeli da cuje takve price, daj mu gotov broj telefona i da se zvekece....posle da se mazi posle zveketanja...

To je i normalno. Mislim na iskorak dalje.
Hm zene koriste rec podrska u smislu samopouzdanja, sto znaci izlazi me maksimalno , a ne analiziraj pa ako bude neka negativa onda si me ubio u pojam...

Dakle da li se to zove podrska....?
To se zove bezuslovna podrska....a to i nije bas podrska...to je podrska u svemu osim u oblasti o kojoj se radi jer u toj oblasti ne moze imati poverenja u prosudjivanje jer to i nije prosudjivanje.....
Dakle podrska je sve samo ne u vezi onog sto je najvise vazno i opterecujuce osobi koju podrzavate....
Jer ne smete biti objektivni, nego morate biti podrska...
Terapeut....

Zato to nekad ili stalno donosi malo distancu i probleme, ali je ugodno sujetnim zenama a posto su animalne sve su sujetne...

Ono malo sto mogu da budu objektivne, zovu se timski igraci...
e one ce traziti timsku igru , a ne podrsku...
Ta timska igra moze biti dvojaka, ona lider , ili vi lider a ona sefica u toj oblasti...sto je zanimljiva situacija prilagodjena zenama...musko mu dodje neki komp koji daje ai rezultate a zena je ona koja donosi odluke koje su jako uticane tim savetima....

Takvu podrsku pruzaju roditelji deci kad spremaju neki predmet...
Roditelji pojma nemaju matematiku ,fiziku , bilo sta od predmeta....ali daju podrsku...u svemu samo ne u znanju....
I to je korisno...ja sam koristio to...
Iako moja majka zna matematiku, ekonomista je....ipak ne zna koliko ja kad sam bio skolarac, ali ja kazem, kad zabagujem, stavi negde prst...ona se cudi...ma stavi negde prst na ovaj papir....gde su napisani pokusaji da resim zadatak....
To se zove reset ili prekid magicnog kruga razmisljanja.....
To stvara drugaciji tok misli i onda se nadje resenje nekad...

E sad, jedino tu vidim smisao bezrezervne podrske....ali za to ti treba nesujetna zena...
Inace je podrska samo u smislu terapeuta a ne u smislu zajednistva...
Ali dok ti objasnis to sve kao da je tek novo otkriveno....ko zeli da zna toliko stvari u vezi..
Niko...
Dakle daj ono sto imamo u prstu , sto zena zna odmah , sad , sto iz prsta moze da izvadi...a to su mahom ljubavne stvari , zna sta je lozi , sta joj izaziva ljubomoru, sta joj je anima i animus, sta sanjari...sta je trzne iz sanjarenja..

A da ti njoj objasnjavas sta znaci sve podrska i sta obuhvata , da sama ne zeli da cuje objektivnu analizu niti gde gresi...to su ludosti...to trazi zenu iz nekog drugog doba...

Poslednja izmena:
Hm zene koriste rec podrska u smislu samopouzdanja, sto znaci izlazi me maksimalno , a ne analiziraj pa ako bude neka negativa onda si me ubio u pojam...

Dakle da li se to zove podrska....?
To se zove bezuslovna podrska....a to i nije bas podrska...to je podrska u svemu osim u oblasti o kojoj se radi jer u toj oblasti ne moze imati poverenja u prosudjivanje jer to i nije prosudjivanje.....
Dakle podrska je sve samo ne u vezi onog sto je najvise vazno i opterecujuce osobi koju podrzavate....
Jer ne smete biti objektivni, nego morate biti podrska...
Terapeut....

Zato to nekad ili stalno donosi malo distancu i probleme, ali je ugodno sujetnim zenama a posto su animalne sve su sujetne...

Ono malo sto mogu da budu objektivne, zovu se timski igraci...
e one ce traziti timsku igru , a ne podrsku...
Ta timska igra moze biti dvojaka, ona lider , ili vi lider a ona sefica u toj oblasti...sto je zanimljiva situacija prilagodjena zenama...musko mu dodje neki komp koji daje ai rezultate a zena je ona koja donosi odluke koje su jako uticane tim savetima....

Takvu podrsku pruzaju roditelji deci kad spremaju neki predmet...
Roditelji pojma nemaju matematiku ,fiziku , bilo sta od predmeta....ali daju podrsku...u svemu samo ne u znanju....
I to je korisno...ja sam koristio to...
Iako moja majka zna matematiku, ekonomista je....ipak ne zna koliko ja kad sam bio skolarac, ali ja kazem, kad zabagujem, stavi negde prst...ona se cudi...ma stavi negde prst na ovaj papir....gde su napisani pokusaji da resim zadatak....
To se zove reset ili prekid magicnog kruga razmisljanja.....
To stvara drugaciji tok misli i onda se nadje resenje nekad...

E sad, jedino tu vidim smisao bezrezervne podrske....ali za to ti treba nesujetna zena...
Inace je podrska samo u smislu terapeuta a ne u smislu zajednistva...
Ali dok ti objasnis to sve kao da je tek novo otkriveno....ko zeli da zna toliko stvari u vezi..
Niko...
Dakle daj ono sto imamo u prstu , sto zena zna odmah , sad , sto iz prsta moze da izvadi...a to su mahom ljubavne stvari , zna sta je lozi , sta joj izaziva ljubomoru, sta joj je anima i animus, sta sanjari...sta je trzne iz sanjarenja..

A da ti njoj objasnjavas sta znaci sve podrska i sta obuhvata , da sama ne zeli da cuje objektivnu analizu niti gde gresi...to su ludosti...to trazi zenu iz nekog drugog doba...
Šta si hteo da kažeš ? Ajde uprosti , nisam školovala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back