pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.873
To je i normalno. Mislim na iskorak dalje.Na primjer, da te podrzi i ohrabri u tvojim odlukama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je i normalno. Mislim na iskorak dalje.Na primjer, da te podrzi i ohrabri u tvojim odlukama.
Mislim da se nismo razumeli. No, ne mari.Bas zbog takvog razmisljanja i ponasanja danas veze i ne lice ni na sta
Ja sam razumeo da si obrnula bitnost u partnerskim odnosima,iskljucivo treba da je par posvecen jedno drugom,pa onda jedno 10 mesta prazno,pa onda drugi ljudi,macke,kucici,poslovi i manikiriMislim da se nismo razumeli. No, ne mari.
Znas ti koji je posao napraviti riblju corbu, a da valja xD i sav taj smrad dok ne zamiriseSkuvao bi za ženu koju voliš ono što ti voliš
Sve kapiram.Znas ti koji je posao napraviti riblju corbu, a da valja xD i sav taj smrad dok ne zamiriseda si u ora u, bilo bi slanine i jaja

Tako je bi da obarim ribu i malo zacinim stvariSve kapiram.
Ali ako voliš riblju čorbu onda ništa nije teško![]()
![]()
Ове све женице фантазирају и конструишу, ајде лупи и ти неку бајку...Mislim da se nismo razumeli. No, ne mari.
Aha. Voliš znači RČ i nije ti teško da se potrudiš oko nje (riblje čorbe)Tako je bi da obarim ribu i malo zacinim stvari![]()
Pa pazi moramo se dopunjavati, ako ja kuvam corbu mora neko i da lozi vatruAha. Voliš znači RČ i nije ti teško da se potrudiš oko nje (riblje čorbe)
Još samo da ona (devojka) voli iste stvari kao ti.
ајде лупи и ти неку бајку...

Eh, nije to postupak, ne trazi se gotov proizvod nego put do njega...Evo ja sa moje zenske strane, sto bih ja uradila za muskarca za koga znam da me stvarno voli, da je stabilan i da zna sta hoce, da je od rijeci i da mogu da mu vjerujem, predala bih mu sve u njegove u ruke ali posto ja nijesam naisla na takvu osobu za to sam sama, nazalost.
Da, to je recimo pogresna stvar....Ako primijeti da si tuzna ili zabrinuta da se trudi da sazna zbog cega.
Hm zene koriste rec podrska u smislu samopouzdanja, sto znaci izlazi me maksimalno , a ne analiziraj pa ako bude neka negativa onda si me ubio u pojam...To je i normalno. Mislim na iskorak dalje.
Uvek? Znaci budis ga u 5 ujutru da mu ispricas kako si razmisljala o necemu i on onako iz kreveta oci radoznalo otvorene cakle, povije glavu u stranu ko kuce i slusa satima?Ako ga interesuje sto imam da kazem, saslusace.
Ne to, zna se vrijeme, sto bi mi odjednom u 5 ujutro na um palo nesto, zbog cega cu da ga budim! Naravno da cu da respektujem njegov odmor i san.Uvek? Znaci budis ga u 5 ujutru da mu ispricas kako si razmisljala o necemu i on onako iz kreveta oci radoznalo otvorene cakle, povije glavu u stranu ko kuce i slusa satima?
Meni se cesto u 5 ujutru prica. Uhvati me nekad nesanica ili se probudim. Vish ti to, mogao bih da drmnem partnerku: e, bebe, jel spavas?Ne to, zna se vrijeme, sto bi mi odjednom u 5 ujutro na um palo nesto, zbog cega cu da ga budim! Naravno da cu da respektujem njegov odmor i san.
A sto ako ona mora na posao u 5 da ustaje?Meni se cesto u 5 ujutru prica. Uhvati me nekad nesanica ili se probudim. Vish ti to, mogao bih da drmnem partnerku: e, bebe, jel spavas?
pa eto, mora uvek da me saslusa. Prvo Ja pa sve ostalo.A sto ako ona mora na posao u 5 da ustaje?
![]()
Boga mi mene su zvale u 4 ujutro...Ne to, zna se vrijeme, sto bi mi odjednom u 5 ujutro na um palo nesto, zbog cega cu da ga budim! Naravno da cu da respektujem njegov odmor i san.
Šta si hteo da kažeš ? Ajde uprosti , nisam školovalaHm zene koriste rec podrska u smislu samopouzdanja, sto znaci izlazi me maksimalno , a ne analiziraj pa ako bude neka negativa onda si me ubio u pojam...
Dakle da li se to zove podrska....?
To se zove bezuslovna podrska....a to i nije bas podrska...to je podrska u svemu osim u oblasti o kojoj se radi jer u toj oblasti ne moze imati poverenja u prosudjivanje jer to i nije prosudjivanje.....
Dakle podrska je sve samo ne u vezi onog sto je najvise vazno i opterecujuce osobi koju podrzavate....
Jer ne smete biti objektivni, nego morate biti podrska...
Terapeut....
Zato to nekad ili stalno donosi malo distancu i probleme, ali je ugodno sujetnim zenama a posto su animalne sve su sujetne...
Ono malo sto mogu da budu objektivne, zovu se timski igraci...
e one ce traziti timsku igru , a ne podrsku...
Ta timska igra moze biti dvojaka, ona lider , ili vi lider a ona sefica u toj oblasti...sto je zanimljiva situacija prilagodjena zenama...musko mu dodje neki komp koji daje ai rezultate a zena je ona koja donosi odluke koje su jako uticane tim savetima....
Takvu podrsku pruzaju roditelji deci kad spremaju neki predmet...
Roditelji pojma nemaju matematiku ,fiziku , bilo sta od predmeta....ali daju podrsku...u svemu samo ne u znanju....
I to je korisno...ja sam koristio to...
Iako moja majka zna matematiku, ekonomista je....ipak ne zna koliko ja kad sam bio skolarac, ali ja kazem, kad zabagujem, stavi negde prst...ona se cudi...ma stavi negde prst na ovaj papir....gde su napisani pokusaji da resim zadatak....
To se zove reset ili prekid magicnog kruga razmisljanja.....
To stvara drugaciji tok misli i onda se nadje resenje nekad...
E sad, jedino tu vidim smisao bezrezervne podrske....ali za to ti treba nesujetna zena...
Inace je podrska samo u smislu terapeuta a ne u smislu zajednistva...
Ali dok ti objasnis to sve kao da je tek novo otkriveno....ko zeli da zna toliko stvari u vezi..
Niko...
Dakle daj ono sto imamo u prstu , sto zena zna odmah , sad , sto iz prsta moze da izvadi...a to su mahom ljubavne stvari , zna sta je lozi , sta joj izaziva ljubomoru, sta joj je anima i animus, sta sanjari...sta je trzne iz sanjarenja..
A da ti njoj objasnjavas sta znaci sve podrska i sta obuhvata , da sama ne zeli da cuje objektivnu analizu niti gde gresi...to su ludosti...to trazi zenu iz nekog drugog doba...