- Poruka
- 12.874
Svako se izjasnjava za sebe, naravno da ne stavljamo sve muskarce i sve zene u isti kos, ali je interesantno cuti vase misljenje, cijenim vasu iskrenost
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kog inzinjeringa?Sto je najgore, ne vazi to vise svi smo individueo nego svi smo zrtve grupnog inzenjeringa....
Tako da nece vaziti nista iz individualisticke psihologije....samo su problemi individualni , ali zakljucivanje i nagoni , impulsi nisu...
Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Pazi vidi samo tvoje primere i ocekicanja od muskarca,nismo ni dosli do toga kakav treba da bude nezavisno od vas,muskarcima mnogo manje treba i vecinu prihvatamo bez zahteva s gomilom mana,ima onaj provodadzija,mucenici bi svaku a one nece bukvalno nijednogSvako se izjasnjava za sebe, naravno da ne stavljamo sve muskarce i sve zene u isti kos, ali je interesantno cuti vase misljenje, cijenim vasu iskrenost
sta to ima veze sa ljubavlju??Neće ganjati druge ženske
I da ja cu da ucinim sve ako je njena ljubav prema meni iskrenaPostoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
ja najvise cijenim kad je neko iskren, kako god da je ja volim da mi kaze istinu.Pazi vidi samo tvoje primere i ocekicanja od muskarca,nismo ni dosli do toga kavav treba da bude nezavisno od vas,muskarcima mnogo manje treba i vecinu prihvatamo bez zahteva s gomilom mana,ima onaj provodadzija,mucenici bi svaku a one nece bukvalno nijednog
Auuuuu, a koliki ti je iq?ja najvise cijenim kad je neko iskren, kako god da je ja volim da mi kaze istinu.
Napisali smo istoI da ja cu da ucinim sve ako je njena ljubav prema meni iskrena
Pa da tako ispada samo istina bez sminke nije lepa,nema svako zeludac za nju,vise bi sarenu lazu i leba preko pogaceja najvise cijenim kad je neko iskren, kako god da je ja volim da mi kaze istinu.
ima i za to leka....namestas dogadjaje tako da partner osoba naglo stice spoznaju i znanja koja ti trebaju pod hitno da bi bila spremna za istinu...Pa da tako ispada samo istina bez sminke nije lepa,nema svako zeludac za nju,vise bi sarenu lazu i leba preko pogace
Razgovarati. Saslušati. Posavetovati.Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Notorni Dino M. spreman je ispunit tri beogradske arene i vise, uostalom kako sam kaze:Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
ako nije iskrena , to već nije ljubavA postoji i neiskrena ljubav?
Auuuu....
Zrela ljubav ide u oba smera. Muškarac je možda došao kući noseći velike probleme sa posla, mudra žena će pitati u čemu je problem i pažljivo saslušati....biće mu podrška....kao i on njoj u sličnoj situaciji....to je dobra i zdrava komunikacija.Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Čovek koji te voli saslušaće te, svaki put.
Dobra komunikacija temelj je srećne i uspešne veze.
Ne moras nista, niko te ne tjera? Kako se ponasa i postupa njoj ce reci sve.@Tea
šta misliš , zašto mislim da je najbolje za ženu ne uraditi ništa )))
Nista nijesam izmastala i nikad ne mastam o tome kakav ce biti, sve zavisi kako ide izmedju nas dvoje.Zena obicno ima ideju sta ocekuje, sta je izmastala i sta joj je u planu...
tako da tvoja iskrenost mora da se poklopi sa tim uslovima, a ne da ti nesto tu budes filozof a ona seljanka....ne ide to ...
Evo tea je vec izmastala sta treba da bude na temi , sad samo napisemo to i to je to ...
Neko zrno soli i zrno bibera da bude i zacina i to je to...
nije do toga da neko nekog tera , negoNe moras nista, niko te ne tjera? Kako se ponasa i postupa njoj ce reci sve.