Što bi čovjek učinio za ženu koju stvarno voli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto je najgore, ne vazi to vise svi smo individueo nego svi smo zrtve grupnog inzenjeringa....
Tako da nece vaziti nista iz individualisticke psihologije....samo su problemi individualni , ali zakljucivanje i nagoni , impulsi nisu...
Kog inzinjeringa?
Sta veze mentalitetom Svedjanina i Japanca? Kad citas ovakve tekstove, npr na engleskom sve uopsteno i tako, a kad citas na srpskom neko preveo sa engleskog.

Svako se izjasnjava za sebe, naravno da ne stavljamo sve muskarce i sve zene u isti kos, ali je interesantno cuti vase misljenje, cijenim vasu iskrenost :) :heart:
Pazi vidi samo tvoje primere i ocekicanja od muskarca,nismo ni dosli do toga kakav treba da bude nezavisno od vas,muskarcima mnogo manje treba i vecinu prihvatamo bez zahteva s gomilom mana,ima onaj provodadzija,mucenici bi svaku a one nece bukvalno nijednog

• Voli
Reactions: Tea
To se objasnjava preko pull i push tehnologije...
pull tj povuci podatke, reakcije, misljenja, ono sto su zelje nagoni iz osobe...to je psihoanaliza pojedinca...

Medjutim push tehnologija je ne povlacis nista niti te interesuje kakva je jedinka, nego ga ili je stavljas pred odluku odluci sad hoces da izadjes ili neces, hoces da kupis ili neces , hoces li uskoro da kupis auto ili neces, da li mislis da ti treba ili ne mislis..

i tako svaki dan po 100 pitanja i onda osoba nema vise vremena da razmislja sta je i da se nalazi sta se promenilla nego samo daje odgovore i donosi odluke, i to se zove push tehnologija upravljanja ljudima...onda oni reaguju na tvoj upit, reaguju na tvoju ponudu , i ne mogu da je zaobidju....vrlo brzo postanu cisti push mehanizmi...totalno je nebitno kakvi su unutra, pitanja koja ih definisu dolaze od tebe , i od ostalih koji zajedno sa tobom postavljaju ta pitanja preko javnih debata ili reklama...

Pazi vidi samo tvoje primere i ocekicanja od muskarca,nismo ni dosli do toga kavav treba da bude nezavisno od vas,muskarcima mnogo manje treba i vecinu prihvatamo bez zahteva s gomilom mana,ima onaj provodadzija,mucenici bi svaku a one nece bukvalno nijednog
ja najvise cijenim kad je neko iskren, kako god da je ja volim da mi kaze istinu.

Kako je interesantno koliko su na teritoriji Srbije glupi i neobavesteni ljudi...
Nikad nisu culi da se saznanje mora usaglasiti i prilagoditi psihickoj zrelosti pojedinca..
Ne sme da shvati ili da spozna ili da nauci iz knjiga znanje za koje jos nije dovoljno zreo...
Znanje ima i tu moc da moze da osteti osobu koja dodje do njega.....da ga otera u depresiju , da ga otera u samoubistvo i vrlo teske posledice, pada ili tvrdoglavosti ili inata ili besa na svet....

To se recimo uci ako ucis nesto , ako hoces da budes obrazovan, onda moras da naucis da moras da budes spreman za znanje a ne trpaj u dupe sve ide na isto mesto ....
To onda nije znanje i to se zove bubanje i tu osoba samo pamti i ne shvata pola od onoga sto je kao zelela da zna...

Pa da tako ispada samo istina bez sminke nije lepa,nema svako zeludac za nju,vise bi sarenu lazu i leba preko pogace
ima i za to leka....namestas dogadjaje tako da partner osoba naglo stice spoznaju i znanja koja ti trebaju pod hitno da bi bila spremna za istinu...
sto znaci mozda i blesave akcije, ako ti treba spoznaja u vezi prevara, druzis se iako ti se ne mili sa osobama gde jedna osoba vara drugog u vezi.....da bi tvoja partnerka postala svesna nekih stvari....ako joj ne das tu vakcinu bice kao dupe koje nije spremno za znanje i bukvalno ce iz nepaznje da sedne na trnje...

To se zove preventiva u vezi , moras da razvijas partnera u svesti inace ako ostane tupson, onda si joj otac ili ona tebi majka ili jos gore ona misli da ti je majka a ustvari si ti njoj otac...

Sad mi kazite koja srpkinja ili srbin su spremni da ovoliko razmisljaju, retko koji , brate decu isteraju na ulicu i kazu ad ebem ti mater idi da se naspavam posle posla....budi krimos boli me tuki krimos si za sebe...ja sam sebe lepo odgajio...

Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Notorni Dino M. spreman je ispunit tri beogradske arene i vise, uostalom kako sam kaze:
"Kad covjek voli zenu
salje vojske da je traze
kad covjek voli zenu
sam sebe vara, sam sebe laze
Kad covjek voli zenu
pise joj pjesme i cuva straze
kad covjek voli zenu
na sve je spreman
osim da joj kaze"

• Voli
Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Čovek koji te voli saslušaće te, svaki put.
Dobra komunikacija temelj je srećne i uspešne veze.
Zrela ljubav ide u oba smera. Muškarac je možda došao kući noseći velike probleme sa posla, mudra žena će pitati u čemu je problem i pažljivo saslušati....biće mu podrška....kao i on njoj u sličnoj situaciji....to je dobra i zdrava komunikacija.

• Voli
Zena obicno ima ideju sta ocekuje, sta je izmastala i sta joj je u planu...
tako da tvoja iskrenost mora da se poklopi sa tim uslovima, a ne da ti nesto tu budes filozof a ona seljanka....ne ide to ...

Evo tea je vec izmastala sta treba da bude na temi , sad samo napisemo to i to je to ...
Neko zrno soli i zrno bibera da bude i zacina i to je to...
Nista nijesam izmastala i nikad ne mastam o tome kakav ce biti, sve zavisi kako ide izmedju nas dvoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back