Što bi čovjek učinio za ženu koju stvarno voli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?
Ja sam na TV Pink gledao intervju gde se uzimalo dvoje učesnika onih pevačkih pokušaja.
I onda voditeljka pita: "Sem što ćete se uzeti da li je tačno da ideš na obrezivanje?"
A on kaže: "zbog ljubavi"

Tako je to kod narodnjaka.
Posle zakljuĉi da se zajebo a mogao je da progugla šta se radi nowdays ako ima taj problem...

Zena obicno ima ideju sta ocekuje, sta je izmastala i sta joj je u planu...
tako da tvoja iskrenost mora da se poklopi sa tim uslovima, a ne da ti nesto tu budes filozof a ona seljanka....ne ide to ...

Evo tea je vec izmastala sta treba da bude na temi , sad samo napisemo to i to je to ...
Neko zrno soli i zrno bibera da bude i zacina i to je to...
Prvo nema kapacitet ni sebe da upozna kako treba nego to radi preko pogresnih partnera ,onda svakom sledecem otezava i projektuje da je isto tako los kao prethodni,pa treba da spozna svet oko sebe realno i bude prizemna,pa da skapira kako treba da izgleda m/z odnos i na kom joj je mestu porodica,nismo ni stigli do potencijala da nas upozna i necemo

Ako razgovarate sa mužem i vidite da on nije prisutan, to znači da razmišlja o nečem drugom što mu je važnije.Ovakve situacije mogu stvoriti velike probleme u vezi .Ako vas muškarac zaista voli, uvijek ćete imati njegovu punu pažnju i on će uživati u svakom razgovoru s vama.
Čovek koji te voli saslušaće te, svaki put.
Dobra komunikacija temelj je srećne i uspešne veze.
Šta ako taj čovek razmišlja o firmi kako da isplati plate radnicima, ili je odgovorni političar kako da obezbedi budžet, ili je neko službeno lice .
A da ne govorimo tek o naučniku, filozofu, ili opterećenom čoveku .

Šta ako taj čovek razmišlja o firmi kako da isplati plate radnicima, ili je odgovorni političar kako da obezbedi budžet, ili je neko službeno lice .
A da ne govorimo tek o naučniku, filozofu, ili opterećenom čoveku .
Ne odnosi se na jednu situaciju nego ako to radi cesto? Ako joj bas nista ne kaze ona moze da misli ko zna sta. Naravno zena koja poznaje svog muskaraca vidjece da ga nesto muci.

Ne misli ni ona bukvalno , mada ima zena koje misle bukvalno u svakom trenutku , ali to je vec nezrelo..

Najgore sto je danas toliko izvitopereno , ja kazem ja sam dobar primer za sve..
U realu sam jasno musko , nisam zenomrzac, a ovde sam pi, i ocigledan zenomrzac..
U realu se uz mene obrazuju zene , devojke da uspostavljaju pametne i zrele mz odnose...
Ne da im popujem, ja to ne radim, nego odradim ja sta treba, a ona vidi kako ja radim u vezi svojih problema pa ukapira da je to dobro...

A najveca mana mi je sto ne volim da se svadjam....to mi je ogromna mana...
I sto umem da citam tudje oci....to mi je mozda mana....npr ljudi jedno pricaju a ja u ocima vidim drugu pricu...
E sad ja ne citam misli ali vidim strahove , lazi i podmuklost u ocima...ne izmisljam ja to , nego vidim osobu koja ih stvara...
Nije da ja izmisljam da to ima u oku te osobe..

Tako da je tesko kad neko misli da te folira, ti trebas, bar sam ja naucio , da ga pustis da te folira, bez trunke da se vidi na tebi , a to je tesko , lako je da pustis, ali ce videti da znas da te folira....to je moj pristup , tako cistom okruzenje da me osim rodbine niko ne moze da zaebava....oko mene su provereni....nisu idealni ali su provereni...

Zato imam lepe odnose sa zenama, iako nisu idealne....muka im da moraju da budu iskrene, tesko je zenama da budu iskrene, vise nego sto one same pomisljaju....jeste lako dok su zaljubljene, ali im je tesko kad osecaju neku krivicu....

Postoje određene stvari koje će muškarac učiniti za vas ako je njegova ljubav prema vama iskrena.
Koje su to stvari?

Kako misliš određene?

Toliko je opširno da tome nema kraja.

Mnogo bi bilo logičnije da si temu otvorila sa pitanjem postoje određene stvari koje muškarac NEĆE učiniti za vas, čak i ako je ljubav iskrena. Recimo, neće svojevoljno po zahtevu samog sebe kastrirati (pod uslovom da nije duboko poremećen, naravno).

• Podržavam
Reactions: Tea
Kako misliš određene?

Toliko je opširno da tome nema kraja.

Mnogo bi bilo logičnije da si temu otvorila sa pitanjem postoje određene stvari koje muškarac NEĆE učiniti za vas, čak i ako je ljubav iskrena. Recimo, neće svojevoljno za uslugu samog sebe kastrirati.
Granice uvek moraju da postoje, gde vi zivite u Diznile du ili tv Diva? 🤣😂
Muskarac nije muva bez glave, dobro sa 20 da, al kasnije, zna se sta moze sta ne. Ne to sve za tebe duso moja, dosta dajem, dosta i trazim, manipulisati i praviti klovnom me neces.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back