Ne misli ni ona bukvalno , mada ima zena koje misle bukvalno u svakom trenutku , ali to je vec nezrelo..
Najgore sto je danas toliko izvitopereno , ja kazem ja sam dobar primer za sve..
U realu sam jasno musko , nisam zenomrzac, a ovde sam pi, i ocigledan zenomrzac..
U realu se uz mene obrazuju zene , devojke da uspostavljaju pametne i zrele mz odnose...
Ne da im popujem, ja to ne radim, nego odradim ja sta treba, a ona vidi kako ja radim u vezi svojih problema pa ukapira da je to dobro...
A najveca mana mi je sto ne volim da se svadjam....to mi je ogromna mana...
I sto umem da citam tudje oci....to mi je mozda mana....npr ljudi jedno pricaju a ja u ocima vidim drugu pricu...
E sad ja ne citam misli ali vidim strahove , lazi i podmuklost u ocima...ne izmisljam ja to , nego vidim osobu koja ih stvara...
Nije da ja izmisljam da to ima u oku te osobe..
Tako da je tesko kad neko misli da te folira, ti trebas, bar sam ja naucio , da ga pustis da te folira, bez trunke da se vidi na tebi , a to je tesko , lako je da pustis, ali ce videti da znas da te folira....to je moj pristup , tako cistom okruzenje da me osim rodbine niko ne moze da zaebava....oko mene su provereni....nisu idealni ali su provereni...
Zato imam lepe odnose sa zenama, iako nisu idealne....muka im da moraju da budu iskrene, tesko je zenama da budu iskrene, vise nego sto one same pomisljaju....jeste lako dok su zaljubljene, ali im je tesko kad osecaju neku krivicu....