Stipsa ili ne?

sto vise citam, tvoj lik mi je sve antipaticniji (posebno zbog onog mrmljanja u bradu).Deluje mi kao da je pritajeno agresivan. Najikrenije misljenje. Osim toga, on u tebi vidi samo kuvaricu, ne? Kad je on tebi nesto spremio? Kad te je izveo na veceru? Gde trosi svoju zaradu, na sebe? A na tebe? Sta si ti, krpa za sudove?

Zašto bi se žene učile na frajeru? Valjda su imale neki život i pre njega? :think:

Zato sto nemoguce da sve nisu imale zivot pre frajera posto 90% otprilike ne znaju kuvati..ali je poenta bila da se devojke uglavnom raduju kad spremaju nesto momku..a odgovor ni ne ocekujem da li ce traziti i novac za struju koja je neophodna za spremanje tog obroka..to mi je onako sled dogadjaja posto se potencira podela svega na ravne casti

Zato sto nemoguce da sve nisu imale zivot pre frajera posto 90% otprilike ne znaju kuvati..ali je poenta bila da se devojke uglavnom raduju kad spremaju nesto momku..a odgovor ni ne ocekujem da li ce traziti i novac za struju koja je neophodna za spremanje tog obroka..to mi je onako sled dogadjaja posto se potencira podela svega na ravne casti

90% ne zna da kuva? :think: Pa valjda su i mame nekad bile devojke?

A ovo što se potencira na ravne časti - potencira momak postavljačice teme... nego mene još nešto kopka da pitam ledenu kocku: da li ako naručite pića različitih cena on i dalje potencira po pola ili traži onoliko koliko košta tvoje - ni manje ni više....

Pricamo o devojkama..obicno ne znaju..posle kad se udaju se ne racunja..ni meni to nije jasno zasto ne placa svako svoje onda..zasto je kao on frajer koi daje novac konobaru pa trazi od nje..uopste ne znam sto komentarisemo kad je to njen izbor..mogla je prekinuti odavno

Hvala vam na podrsci. Malocas je svratio na blic i cim je dosao , prvo je pitao , sta ima da se jede :roll: Ja mu rekoh nista, jer nisam kuvala.. on poceo da mrmlja nesto sebi u bradu i ode ubrzo ..

:rida:
i ti se jos uvek pitas? :kletva:

kao prvo, nadji posao, bilo kakav
kao drugo, okani se ovog, trazi dok ne nadjes nekog normalnog pristojnog ko ti odgovara
jel ti vidis da si sa nama pocela da pricas o ovome, a ne sa njim?

:lol: Ovde je dozvoljeno da zena placa koliko vidim.
GDE SU ONI MUSKARCI DUSEBRIZNICI SA MOJE TEME MONEY, MONEY, MONEY KOJI PLJUJU MUSKARCE KOJI TROSE PARE??????????????????????????????????????????????????
A KAD ZENA TROSI 3000 to je ok??????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ja ne znam sa ti uopste georgejune pokusavas sa ovakvim komentarima? :dontunderstand:
Da kazes da je u redu da ja trosim nedeljno na nas 2000, 3000 din a 0?:roll:

Ne pokusavam nista posto nista ne kapiras i ovde samo trazis podrsku koju mozes da okacis macku o rep..nisi odgovorila na moje postove na kojima postoji ovaj znak ? i ako odgovoris nemoj da mi upakujes da se nesto racuna sto se tebi javilo u snu da racunas..a nesto poput struje i ostalih potencijalnih njegovih troskova pod tvojim krovom se podrazumevaju..e tako u vojsci se ne gleda ko koliko ima .i dal ima il se stiso..kad 1 dobije 5 kila kolaca podeli sa nekim koga zna 2 dana..sa 30-40 ljudi podeli hranu..a kad izadju u grad placa ko ima ili zeli da casti..ili svako svoje..ne svode se racuni na kraju..mislim da su dvoje u vezi na 'malo' visem nivou od toga sto bi svako podelio sa nezancem parce hleba

Back