Pitanje za "strucnjaka" koji je radio ovaj tzv. grb. Odakle je uzet ovaj papagajski kljun?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ако нисмо нација, шта смо?
а што се тиче орла мени се он свиђа а откуд ти знаш уопште одакле је потекао симбол, можда је тај симбол узет од древних Срба, немој ми само рећи да смо сишли са карпата као чопор. послушај мало и ону незваничну историју Срба па суди.
....da nastavimo...meni je sasvim sve jedno , mogu da kažem daje prihvatljiv ali meni beznačajan ...zašto -- zato što imam sopstvenu ličnost i sa njom
integritet i suverenitet čoveka ( i to je moje neotuđivo vlasništvo ) , stoga mi netreba ništa u zamenu za to ; dakle moje "ja" nepotrebuje "mi" dabi se
idetifikovalo u svetu ( oavkvim kakvim je )....moje "ja" i marod i porod ( prošlost , sadašnjost i budućnost ) ; oće reći ime i prezime i nepotrebuje ništa
osim toga .....moje ime i prezime ne duguje, nije varalo / kralo / otimalo / muvačilo i ruke krvarilo --dagle njegova čast je poznata bar na jednom mestu
tri veka ( deset država ) preko prezimena ( svoj sam na svome )...dakle, moje ime i prezime nema razloga da se krije i poziva na "mi" ... moje ime se
uvek poziva na sebe....časno i pošteno živi na svom ognjištu i čuva ga za budućnost ; a toje osnov za svaki patriotizam ( jer ako je svak od nas
sačuvao čast i poštenje ---onda je po nama i država časna i poštena ; kakvi smo mi takva je i država ) .....onda simboli su manje važni ......................
štose tiče srba, i slovena -- to nemože biti emotivno verbalno pitanje ....onaj afrikanac, fudbaler - bio je srbin tri mesca ( poznatiji od mnogih časnih ljudi )
dok mu nisu sredili dokumanta i prodali ga kao srpskog fudbalera ( uz proviziju od nekoliko miliončeta zelembaća )--sad je promenio državljanstvo i ide
dalje ......takvo srbovanje ovde je već degutantno ( i predsetnik je srbin sa hrvatskom +bosanskom+crnogorskom krvnom nacionalnom grupom --- ali srbin
po zanimanju ).....dakle srbovanje ne daje srbe već ( ratka mladića i družinu )....biološko prepoznavanje srba/slovena kaže dasu to plavi i riđi ljudi
izrazitog belog tena ( i t.d. )-- čitaj istoriju srba .....dakle , danas 10 posto stanovništva nemože za sebe da kaže da pripada slovenskim srbima , već
tamo nekim afričkim srbima ( štoim dlanovi crni , nipojada - već im i debelo meso na turevima crno )......pogledaj malo oko sebe .....dakle , pitanje
srpstva nemože se neznalački i populističko palanački utvrđivati ...danas je XXI vek ...ali ako svak koji časno živi u ovoj zemlji misli i gradeć sebe
gradi i nju nije njen građanin ---onda vala nisu ni ovi brajaktari i grboljubci koji nesmeju sopstveno ime javno da izgovore ; koji nesmeju da odu na
dedovinu zbog srbovanja do ušiju .....eto tako stoje stvari dargi prijatelju Sale ( lako je ovde biti srboljub glasni , nego častan sa imenom i prezimenom ).
хвала на труду и објашњену, али то си могао једноставно написати са једном реченицом
"па људи данас је 21 век, нација је нешто ретроградно, ја сам космополита са именом и презименом"
Ovo da bude himna."
Ој Србијо, мила мати,
Увек ћу те тако звати
Мила земљо, мили доме
На срцу је слатко твоме.
Срећно живет ко у рају,
Где милине вечно трају
У теби ћу срећно тек
Проводити овај век.
Подигни се мати мила,
Да нам будеш што си била,
Јер си тужно робовала,
Дуго сузе проливала.
Сунце ти се већ родило,
Које ти је зашло било.
На криоцу свагда твом
Утеха је срцу мом.
LINK
A kruna ti nije sumnjiva?
Kakve veze Srbija ima sa monarhijom?
Zasto ne stave i neki socijalisticki simbol?
Srbija ima mnogo gradjana koji nisu Srbi...
Kako oni vide ono 4 S?
Osecaju li taj grb kao SVOJ?
KO NE OSECA SRBIJU KAO SVOJU ZEMLJU,SRPSKU ZASTAVU I GRB MOZE SLOBODNO DA IDE.I mora da shvati da je ovo SRBIJA i dok je SRBA bice i zastave i grba i 4s!
Ovo da bude himna."
Ој Србијо, мила мати,
Увек ћу те тако звати
Мила земљо, мили доме
На срцу је слатко твоме.
Срећно живет ко у рају,
Где милине вечно трају
У теби ћу срећно тек
Проводити овај век.
Подигни се мати мила,
Да нам будеш што си била,
Јер си тужно робовала,
Дуго сузе проливала.
Сунце ти се већ родило,
Које ти је зашло било.
На криоцу свагда твом
Утеха је срцу мом.
LINK
хвала на труду и објашњену, али то си могао једноставно написати са једном реченицом
"па људи данас је 21 век, нација је нешто ретроградно, ја сам космополита са именом и презименом"
Gluposti! Ne mozes biti kosmopolita, ako nisi nacionalista. Kako ces voleti druge nacije, ako ne volis ni svoju.
Jos jedna korisna budala u sluzbi "moderne dnevne politike NSP"
Kosmopolita
Građanin celog sveta.
Belosvetski beskućnik i globalni klošar.
A šta je drugo ako živi u celom svetu, a ne pripada nigde?
http://vukajlija.com/kosmopolita