HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.786
Не патим од снобизма.Jesu , samo kao i svaki buvljak moras da pazis sta uzimas i to sto uzimas zapamtis da mozda vise neces imati prilike da uzmes....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не патим од снобизма.Jesu , samo kao i svaki buvljak moras da pazis sta uzimas i to sto uzimas zapamtis da mozda vise neces imati prilike da uzmes....
To ti je nezavisno od sistema buvljaka....ima i u svetoforu snobova koji dolaze, vidjam ja to ....meni je blizu , pa mogu da odem cesce, ali ima snobova, pa kad dodju jaoj ovo jeftino ovo jeftino pa nakupuju svega i sta treba i sta ne treba....ono bas bahato....Не патим од снобизма.
Neznaju oni nijedan zanat, tako da im je jedina opcija fizikalisanje.
To nije Kragujevac, ali posto je pojasnjenje na engleskom kao da je bitno
To nije Kragujevac, ali posto je pojasnjenje na engleskom kao da je bitno![]()
Evo ti u fransuskoj sranja kolko volis
Only for you
Javite im u USAID i NED! Vučić: Propala je obojena revolucija! Gotovo je s tim!
Je li to tvoja ucenica
Dete njeno sigurno nijeJe li to tvoja ucenica
A studenti su kao korisni clanovi drustva. Da li ima neku rudar majstor ili su svi puni potencijala.
Je li to tvoja ucenica
Ćaci i Ćirica u akcijiDete njeno sigurno nije
Ja nisam opozicioni glasač ali ovo što sam videla mi ne liči na uzaludan posao.Svi protesti koji ne prave neki pritisak (npr, blokade i slično), su potpuno beskorisni. To ionako neće videti oni koji trebaju da vide, videće samo opozicioni glasači koji su svakako već opozicioni... tako da... uzaludan posao. Dok god se budu radili uzaludni poslovi, promena neće biti, vrlo je logično![]()
Joj kad ti naprednjak priča da si naseo na propagandu... Pa ima li teže ironije! Tebi Vučić sad kad bi rekao da je napolju 40 stepeni i da je trenutno četvrtak veče, ti bi mu trčeći poverovao. Ili bi se eventualno složio sa njim kad bi ti obećao da će da ti da 20 dinara.Не знам, а знаш ли- зашто?
Зато, намћоре мој надобудни, зато што се то ни не догађа као правило, него као изузетак; насео си на најстарији трик пропаганде, јер ваши ментори знају како ваш ум функционише.
Понављали су вам то као мантру, све док вас нису убедили у то, и сад ви, по матрици убеђујете у то и себе и друге, и нејасно вам је како то да вам људи не верују, и бесните на њих- углавном зато што нису и други насели на ту подвалу...
Све док не прихватите чињеницу да је велика већина људи уз Вучића из уверења и без присиле или плаћено- нећете се померити из тог глиба неверице како му то успева.
А успева му не зато што су те његове присталице глупље од вас, као што се ложите, него зато што је њихово уверење у своју исправност утемељено на чињеници да су свесни да их презирете, и да као Срби- макар из ината неће да имају ништа са вама...
Појма ви немате ни о чему, да ти право кажем...
А, видиш како знаш како изгледа СлавијаTo nije Kragujevac, ali posto je pojasnjenje na engleskom kao da je bitno![]()
није то крагујевац него деца дошла из новог сада па дала пример.
није то крагујевац него деца дошла из новог сада па дала пример.
свима је ОПШТЕ ПОЗНАТО ДА ПРВИ ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ од 05.11.2024 је био у новом саду преко 22 000 ЧИСТИХ НОВОСАЂАНА без придошлица је ишло градом до градске куће и ни једна бочица није бачена!
о томе имају снимци и докази, нису ово моја наклапања и приче без доказа.
к
ада су дошли београђани и остали из србије овде на три моста, чекале су их ове канте и кесе, и новосадска култура.
а та некултура се види баш по сремској митровици и како изгледа када из централне србије и унутрашњости долазе аутобуси и камиони митингаша ...
бољи пример од тога не треба.
што се тиче крагујевца мени је било довољно видевши онај снимак из дрона са концерта оне накараде калеуше за нову годину када је крагујевац показао своју културу по мени.
ово јуче је ''натурализовани'' крагујевац. научилин новосађани београђане и остале да се не баца нигде осим у канту.
Frakcija Jove Bakica je placenija od frakcije Sime Spasica. Zajedicko im da su svi drzavni sluzbenici. Da li radni covek ima vremena za tviter i protete, naravno da nema.