Stigla su nam deca

Pa dobijam "izvestaje" iz Sombora koji je poprilicno miran grad i jako mirni ljudi koje tesko mozes isterati iz kuca, a i AV je tamo bio dosta jak- no jako mnogo ljudi porotestuje i broj je sve veci, ucestuju i poljoprivrednici i iz svih drugih sfera zivota. Pozoriste se odavno prikljucilo.
Mene je npr iznenadilo što sam video solidnu grupicu ljudi koji rade u opštini da su izašli da podrže protest, kao i neke penzose koji su do pre nekih godinu dana branili vlast...
Mada primećujem da je poslednjih 2-3 meseca došlo do naglog porasta cena u KG-u, namirnice/smeštaj i sl. kontam da je to prilično uticalo na to da ljudi izađu na ulice, mada imamo ovde i još neku specifičnu "situaciju" na pomolu.

Seljak ke živeo kad svega toga nije bilo. Seljak je stvorio gradove.

Умно збориш ....мада .. сада сељак треба град као што град треба сељака

Сељак је без града био сељак и живео као сељак ... Кад је створио грађанство .. сељак је пост'о господин

Не ствара се нешто шта ти не треба ....и од чега немаш корист

Ево онда покушај два :

Сељак неможе без сељанчице ....

Ајде сад смисли одговор соколе.

Poslednja izmena:
Sad vec najavljuju u nisu zurku pa u beogradu.
Kad se mlad covek navuce na zurke skola se zabatali.
Ovo su buduci ulicari.
Pa i ne baš, kontam sada nešto da animiraju ljude u raznim mestima jer ono, meni i dobrom delu ljudi sa kojim se družim nije do sada bilo do izlaska na proteste. Međutim posle ovog gledamo da se izorganizujemo i odemo do Niša čisto radi podrške, a možda i do BG-a. Ovi što su danas došli su kod mene odmarali malo, a ja ću kod njih sledeći put.
Sve se da naučiti, ja sam batalio faks a nisam na ulici, naći će i mladi svoje mesto.
Svakako me verujem da će se tući sa ovim našim penzionerima oko ostataka u kontejnerima 😕

Pa i ne baš, kontam sada nešto da animiraju ljude u raznim mestima jer ono, meni i dobrom delu ljudi sa kojim se družim nije do sada bilo do izlaska na proteste. Međutim posle ovog gledamo da se izorganizujemo i odemo do Niša čisto radi podrške, a možda i do BG-a. Ovi što su danas došli su kod mene odmarali malo, a ja ću kod njih sledeći put.
Sve se da naučiti, ja sam batalio faks a nisam na ulici, naći će i mladi svoje mesto.
Svakako me verujem da će se tući sa ovim našim penzionerima oko ostataka u kontejnerima 😕
Mislim.da tako vecina razmislja.
Dati im.podrsku .Slikanje i kuci.
I zivi se tako od slika i ono wau sto je bilo dobro.

Mene je npr iznenadilo što sam video solidnu grupicu ljudi koji rade u opštini da su izašli da podrže protest, kao i neke penzose koji su do pre nekih godinu dana branili vlast...
Mada primećujem da je poslednjih 2-3 meseca došlo do naglog porasta cena u KG-u, namirnice/smeštaj i sl. kontam da je to prilično uticalo na to da ljudi izađu na ulice, mada imamo ovde i još neku specifičnu "situaciju" na pomolu.
Propaganda je cesto kao bumerang- u jednom momentu se obije o glavu, npr u Nemackoj su do pred kraj '44 verovali u nekakvu pobedu pomocu cudesnih oruzja, medjutim u jednom momentu je svima postalo jasno da nesto ne stima i sve je brzo krahiralo, posle okupacije nije bilo nikakvog opora, u SSSR-u su sredinom 80tih verovali u pobedu (njihovog) socijalizma i onda se sve raspalo, tako da su i u Srbiji ljudi uvideli da su te price o ekonomskom tigru prazna prica i da se situacija pogorsava i takodje ce se SNS pasti kao kula od karata, jos se mogu odrzati neko vreme ali dani su im odbrojani.

Умно збориш ....мада .. сада сељак треба град као што град треба сељака

Не ствара се нешто шта ти не треба ....

Ево онда покушај два :

Сељак неможе без сељанчице ....

Ајде сад смисли одговор соколе.
Sečjanku neće naći u gradu. Malo žena, osim moje, bi pristalo da zameni grad za selo trajno iako mi to nije jasno jer žene vole sigurnost. Nisam siguran šta pokušavaš s pokušajima, ali nek ti bude.

Sečjanku neće naći u gradu. Malo žena, osim moje, bi pristalo da zameni grad za selo trajno iako mi to nije jasno jer žene vole sigurnost. Nisam siguran šta pokušavaš s pokušajima, ali nek ti bude.

Па у граду може да се прави храна . Није граду потребно ни село ни земља....

Гадно је кад направиш нешто ... а то што направиш више те не треба ....

Поанта је да све што се уздиже може једино да падне .

Кад већ кажеш да ти није јасно ..Како ти је јасно да жене воле сигурност а нема их на селу ..... И где су отишле ?

Да ли воле само сигурност ?

Back