- Poruka
- 92.077
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si zamenio tezu , tj pretrcao si da se vrsi nasilje na selu , da bi upotrebio mitomaniju tj da je selo spasavalo Srbiju , pa mora kad je samo sela i bilo u Srbiji , jok bili su gradovi...op cvrc...Dok tako gledaš seljaka, nemaš šta da tražiš od njega. Seljak ne kažnjava dete, uči ga pokazujući kako on radi. Ni sam nisam znao dok nisam uamenio grad za selo. Sad kao cool neka autonomija univwrziteta, a najveći univerzitet je selo i ima istinsku autonomiju jwr mu ne treba ni Vučić ni njegova kukavna opozicija, ni studenti. Selo je iznelo ratove i spasilo Srbiju uvek. I opet će.
Zanima me kakvi su? Ja nemam mojePa to su njihovi utisci , nemas ti tu nista sa tim,
Kao sto vidimo deo pored zgrade je presao u centar okupljanja da bi pojacao utisak
Nasilje je prisutnije u gradivima. A ovo zadnje si omašio načisto. Nema boljeg matematičara od seljaka.Sad si zamenio tezu , tj pretrcao si da se vrsi nasilje na selu , da bi upotrebio mitomaniju tj da je selo spasavalo Srbiju , pa mora kad je samo sela i bilo u Srbiji , jok bili su gradovi...op cvrc...
Seljak se snalazi , ako se ne snadje, racuna da ce ga prevariti , ne razume se on najbolje u sve detalje i ne trebaju mu , tako navikao da bez poznavanja svih detalja donosi odluke.....
Pa ne mozes ti ubediti nikiog na selu da je onako kako oni ne misle, to je osnova tog nasilja....on najbolje zna...Nasilje je prisutnije u gradivima. A ovo zadnje si omašio načisto. Nema boljeg matematičara od seljaka.
Ako ih 5000 u vrh glave.
Seljak je pametan i oprezan. Lukav je onaj ko je spreman na prevaru. Seljak će te prevariti kad je svestan da si to zalužio. Selo se menja, urbanije se živi, lakše se radi i to dokazuje da ljudi nisu glupi, naprotiv. Vrlo su praktični. Kad glasaju, polaze od sebe, lične koristi. Mnogo bolje znaju da je vredniji vrabac u ruci. Tvoje vulgarno poimanje sela je odraz tvog besa jer se ne uklapaju u tvoje poinanje šta bi oni trebali za za koga bi trebali. Oni najbolje znaju da su za sebe jer samo od njih zavisi kako će živeti, a ne od vas ili njih. E sad, to što su sad više za njih, a ne za vas je pitanje za vas. Šta je to što se seljaku ne sviđa kod vas?Pa ne mozes ti ubediti nikiog na selu da je onako kako oni ne misle, to je osnova tog nasilja....on najbolje zna...
Sve okrene da si rekao ono sto nisi , a kaze ono sto on misli da treba da kaze i tako u nedogled, jedan jedno prica, a drugi drugo odgovara...
Zato je i unistenjem gradjanskog stanovnistva i doslo do ovog da svako prica a niko nikog ne razume, to je poteklo sa sela....
Sad se i ne primecuje da se to namerno radi, jer vise nije ni bitno da li je namerno ili nenamerno ....
Ja sam inace ziveo na selu , medju seljacima pomazuci dedi pa zato sam ja sve to video van centra, decentracijom....video i to kako racunaju , , obicno lukavstinom, a i ovo sto sam naveo , sve ti je tako kako rekoh , ali nemoz ti ni za zivu glavu da ubedis seljaka, jer on ima prednost....nije video sveta, a ubedjen je da njegovo funkcionise i tako ....svako ko razglaba sa seljakom gubi u startu...
Sad je nazalost cela Srbija seljacka pa se to umnozilo i degenerisalo , jer selo je ipak lokalno okruzenje, tu se pre ili kasnije neko nasanka, tj izmedju sebe pocnu da hijararhijski uredjuju stvari , ko se sa kim bolje slaze, ko ume bolje i slicno...
Ja uzimam selo kao praizvor, jer je danas cela Srbija seljacka, zene misle da nisu , a jesu , nadobudne seljanke su....ima par damica koje mogu da promene ruho tako sto aktiviraju svoju seksualnu stranu , jer kad je seks i animalno u pitanju , zeni je lako biti seljanka...em joj odgovara em sto vise to bolje...
A to su osnovi vecine seljackog nastupa ....
Ima tu dosta ljudi, na stadionu C. Zvezde bude po 75 000 ljudi na koncertu, pa usporedi povrsinu marakane i ovoga, ima vise od 75 000 ljudi.Ako ih 5000 u vrh glave.
Jadno stvarno a tolika buka bika cela srbija dolazi.
I ja se nadala barem sto iljada a ono prc nista.
Ovo je vaznije bre.ebes sliku i na mitrovici ima takva.Ima tu dosta ljudi, na stadionu C. Zvezde bude po 75 000 ljudi na koncertu, pa usporedi povrsinu marakane i ovoga, ima vise od 75 000 ljudi.
Pitaj AI da prebrojiIma tu dosta ljudi, na stadionu C. Zvezde bude po 75 000 ljudi na koncertu, pa usporedi povrsinu marakane i ovoga, ima vise od 75 000 ljudi.
Mnogi ce i da napuste fakultete (pametan potez)studenti uskoro postaju mladi ljudi koji više nisu studenti...ova školska godina je propala...
Ako ih 5000 u vrh glave.
Jadno stvarno a tolika buka bika cela srbija dolazi.
I ja se nadala barem sto iljada a ono prc nista.
Mislim da su zavrsili zauvek sa studijama.studenti uskoro postaju mladi ljudi koji više nisu studenti...ova školska godina je propala...
Jos nijednu sliku sa terena nisi dostavio.Što ne svrati da nas prebrojiš.
da se konačno i tvoje nade ostvare
Setalo slikalo najelo izezalo i kyciŠto ne svrati da nas prebrojiš.
da se konačno i tvoje nade ostvare
sad im predstoji samo revolucionarni rad ili zanat...Mislim da su zavrsili zauvek sa studijama.
više vrijedi jedan vodoinstalater nego tri glumca i četiri mlatikuhcaPitaj AI da prebroji
Mnogi ce i da napuste fakultete (pametan potez)
Pa dasad im predstoji samo revolucionarni rad ili zanat...