Stigla su nam deca

Ono što je najvažnija stvar, ovo su generacije odrasle online . I ovo što im se sad dešava je po prvi put u životu da se toliko druže. Potpuno su iznenađeni i nosi ih ta grupna energija koju po prvi put doživljavaju... I sva druženja koja sada imaju. ! Potpuno ih je sve ovo promenilo.
Zato toliko spremnosti da se hoda kilometrima, spava svuda, opšti cilj ih nosi.

mladost, polet, srce, ljubav, druzenje, utisci, emocije, zanos, miris i izazov realnog zivota - sve u fulu
tako i treba. Kad ce ako nece sada? I to odmah!

1739623052634.png

Samo jos da primete da imaju nekakvu vunicu preko ociju, koja kad i ako se bude skinula slika moze da ne izgleda previse dobro. Kad padnu maske na maskembalu (ako padnu) bojim se da ce svi ideali koji se vijore na trenutnom razvigorcu da se pretvore u njihovu suprotnost. Ali, to i jeste izazov zivota - odabrati sebe: mudrost ili srce?

Danas ima mnogo onih koji ni ne znaju za pobunu studenata na Tienanmen skveru, cak ne znaju ni neki koji su zasli u ozbiljne godine. Ali ako imate imalo smisla za cinjenicu da je istorija uciteljica zivota koja nikog nista nije naucila, pa da ne ponavljamo istoriju, pogledajte malo sta se tad desavalo.

Ljudi koji podržavaju blokade su postavili priroitete tako da su im važnije decenije života njihove dece nakon fakulteta, nego jedna godina fakulteta. To je ispravno postavljanje priroiteta.
pogrešno. šta će ti studenti raditi s svojim godinama neka odluče sami.
medjutim oni sprečavaju druge da se normalno obrazuju i to je akt terorizma.
DA LI RAZUMEŠ DA CE MNOGA DECA I RODITELJI PLATITI CENU VASEG NEOSECANJA ?

Ali ne razumem to vraćanje institucija, gde da se vrate? U koji to period? Kada ovo društvo nije bilo partijsko?

Прво половина мисли подпуно тачна . О онда ... ... ти га оно мало као зезаш ?

Мислиш да само у непартијском раде институције ?

Мислиш ли да су ово у србији сад или некад некакве само 'партијске' институције ?

У србији су МАФИЈАШКЕ иституције као на Сицилији. Имаш у италији и МАФИЈАШКИХ судија

Ниједнога мафијаша закон не спречава да плати школу положи испите и труди се да нађе рупе у закону

или да их направи

Сасвим једноставно
Ако Мурија ухвати преступника и Акта проследи дежурном Тужиоцу,он је дужан по Сили Закона да против Изгредника подигне Оптужницу и не постоји никакав муслију,премијер,предс.општине,ни Бог Отац не сме га спречава у томе.
У свом Домену Посла је Тужилац јачи од горе наведене банде.Они се ништа не питају.

Проблем је што су извршној 'власти' пајтоси 'судска власт' и 'законодавна' власт

Све три полуге су у истим рукама

Сада су нарасла деца која нису њихова деца

Poslednja izmena:
pa da sam .
blokada nastave je terorizam nad decom. a produženje nastave i učešće u protestima bi bili bolji obrazac.

Izvini, u kom trenutku si propustio informaciju da Mića Megatrend priznao da je on lično spremio 1.700 lažnih diploma za članove SNS-a

Ti predlažeš da svi zatvorimo oči, pravimo se da je to u redu i da deca idu normalno u školu. Kada je završe, ti sa kupljenim diplomama će ih zapošljavati na određeno i ucenjivati da idu na mitinge podrške vođi.

U školama će ih učiti poniženi nastavnici kojima SNS direktori svakodnevno prete i mobinguju ih

Tako ti dakle zamišljaš normalno školovanje svoje dece

pogrešno. šta će ti studenti raditi s svojim godinama neka odluče sami.
medjutim oni sprečavaju druge da se normalno obrazuju i to je akt terorizma.
DA LI RAZUMEŠ DA CE MNOGA DECA I RODITELJI PLATITI CENU VASEG NEOSECANJA ?
Да ли разумеш да многа деца и многи родитељи већ 13 година плаћају цену вашег неосећања,

и да је то прекардашило,

те да су људи устали против неиздржа (реч студенткиње са почетка народног устанка).

Izvini, u kom trenutku si propustio informaciju da Mića Megatrend priznao da je on lično spremio 1.700 lažnih diploma za članove SNS-a

Ti predlažeš da svi zatvorimo oči, pravimo se da je to u redu i da deca idu normalno u školu. Kada je završe, ti sa kupljenim diplomama će ih zapošljavati na određeno i ucenjivati da idu na mitinge podrške vođi.
ne, ja predlažem da ako drugi jede gomna ne jedete vi.

borba pšrotiv zla ne može se dobiti zločinjenjem. i kad bi pobedio zlo bi samo promenilo duševno stanovište.
U školama će ih učiti poniženi nastavnici kojima SNS direktori svakodnevno prete i mobinguju ih
ovi koji su blokirali nastavu nisu nastavnici no ljudi dostojni da nikada više ne rade u prosveti.

Ako hoces da citiras moj post, citiraj kompletno i ne ignorisi cinjenicu kojom sam ti objasnip zasto masis sustinu.

Ма њега не занима суштина шта ти пишеш

Он има свој инетерес.. Ти имаш свој

Један је супростављен другом ....

Он је сретан што је захваљујући усташи зету сачувао породицу ..па мисли да тако може да и данас прође

Они којима није сачувано него усташа побио ..па доообро .. иде @snouden даље...

Када лупи минстар колима у наплатну рампу ..Иде @snouden даље .није његово

када Митровићево дете згази ..Иде @snouden даље .није његово

Када падне настрешница Иде @snouden даље .није његово

ДА је то глупост, не би се народ оволико дигао против зла које доносите.
Да је то глупост, не би се оволико студената дигло, не би пешачили стотине километара против вашег зла.
pročitaj malo bolje šta si napisao i šta sam na to odgovorio.

postojanje interesa ne opravava zločinjenje. kad ćete to shvatiti?

pogrešno je da na našoj deci sprovodite svoju revoluciju. mislite da vam je sve dozvoljeno? odebite.
lakse je kad se citira ključna rečenica. tako se zna na šta se replika odnosi kad neko dotakne više stvari u jednom postu. druga opcija je "u jednom postu jednu misao".)))

И сада скашеш себи у уста. Не допадати се исецање .. а овамо исецаш

Иде @snouden даље .није његово

ne, ja predlažem da ako drugi jede gomna ne jedete vi.

borba pšrotiv zla ne može se dobiti zločinjenjem. i kad bi pobedio zlo bi samo promenilo duševno stanovište.

ovi koji su blokirali nastavu nisu nastavnici no ljudi dostojni da nikada više ne rade u prosveti.

Наш предлог је да оно што смо ми јели .. сада ми мало једете

Значи ми смо јели 7 деценија .. е сада ћете мало ви ....да извинете

Наш предлог је да оно што смо ми јели .. сада ми мало једете
a hvala. ti možeš da jedeš šta hoćeš. ali ti ja neću dati da meni poturaš.
Значи ми смо јели 7 деценија .. е сада ћете мало ви ....да извинете
znači ti si opozicija. a studenti trojanski konji.tako da shvatim.)

Back