Stigla su nam deca

džabe krečite. simpatije onog dela srbije koja ne pripada ni poziciji ni opoziciji nećete tako dobiti. a oni vam trebaju.

a sad mož da dubite na glavi.
da li možeš i da se uzdržiš od zloupotrebe ove tragedije?

Студенти јесу оне и они који не припадају ни опозизицији ни позицији.

Студенти не дубе ни на глави ни на трепавицама ни због кога

Зломупотребљена је реконструкција провинцијске железничке станице да се милиони евра украду и поделе буразерским фирмама.

Од Оних, који на усташе гледају као на заведене младе људе

и оних који на Вучића гледају као на некога који треба 'само да се реше мангупа у свјим редовима ,'

од тих самозваних представника 'неутралних' се ни не очекују НИ ТРАЖЕ симпатије или било шта .

Такви ће радије са Вучићем ... јер ако и не добију Витона .... бар ће да добију..... Јаја од Моне

Сретан вам пут.

Poslednja izmena:
Kada intelektualac ne razume i ne oseti vreme velikih drustvenih promena to je katastrofa. Za pukog clana neke stranke, to je izazov koji sebi ne sme da dopusti dok upregnut u jaram ponavlja samo stranacku propagandu.

Студенти не дубе ни на глави ни на трепавицама ни због кога
slabo kapiraš. post je za janpi-ja.

studenti nisu u koloni automobila već opozicija.

roditelji su protiv blokada škola i nastave svuda. i na fakultetima, i gimnazijama i u osnovnim školama.

kada bi ti bio roditelj lako bi skontao šta znači kad ti dete padne godinu ili plaćaš stanarinu detetu nepotrebno.

slabo kapiraš. post je za janpi-ja.

studenti nisu u koloni automobila već opozicija.

roditelji su protiv blokada škola i nastave svuda. i na vfakultetima, i gimnazijama i u osnovnim školama.

kada bi ti bio roditelj lako bi skontao šta znači kad ti dete padne godinu ili plaćaš stanarinu detetu nepotrebno.
Moj brat ima troje dece studenata i ZA blokade je.
Kao i jos jedno 50-tak roditelja koje poznajem i imaju decu studente.
Zapravo, sve koje poznajem i koji imaju decu studente su za blokade.

Moj brat ima troje dece studenata i ZA blokade je.
Kao i jos jedno 50-tak roditelja koje poznajem i imaju decu studente.
Zapravo, sve koje poznajem i koji imaju decu studente su za blokade.
pa nemojte ići.vaše je stanje teško ako vas je nije briga za obrzovanje. bez šale.

to što pripadate gomili istomišljenika ne daje vam pravo da maltretirate i sprečavate druge na njihovom putu. čak da jedan jedini želi u školu.

nije ironija več način pisanja po forumima. piše se za onog ko razume suštinu a uleću s gramatičkim primedbama oni drugi.
Obrazovan čovek piše pismeno gde god i o čemu god da piše.

A i suština ti je promašaj. Jer očigledno su ti pogrešno postavljeni prioriteti.

Ljudi koji podržavaju blokade su postavili priroitete tako da su im važnije decenije života njihove dece nakon fakulteta, nego jedna godina fakulteta. To je ispravno postavljanje priroiteta.

Recimo, evo ti primer: moja zena zavrsila medicinski sa prosekom preko 9.5, volontirala godinu i po u "lekarima bez granica" i jos godinu dana u Unicefu. Sa tim iskustvom, vratila se u Srbiju, pokusala da se zaposli, i SNS direktori domova zdravlja joj trazili 10K evra da je zaposle. I naravno, otisla za Nemacku.

E, protiv toga se ti studenti i njijovi roditelji bore. I lagano su spremni da izgube godinu, pa i dve ako treba, da ne bi morali da dozive da ih sutra neko ucenjuje za posao.

Ali ne razumem to vraćanje institucija, gde da se vrate? U koji to period? Kada ovo društvo nije bilo partijsko?
Сасвим једноставно
Ако Мурија ухвати преступника и Акта проследи дежурном Тужиоцу,он је дужан по Сили Закона да против Изгредника подигне Оптужницу и не постоји никакав муслију,премијер,предс.општине,ни Бог Отац не сме га спречава у томе.
У свом Домену Посла је Тужилац јачи од горе наведене банде.Они се ништа не питају.

Back