stidite li se sebe

pazi, muž će verovatno da ti bude hepi...
dođe kući uvali se u fotelju i uživa u prizoru...

al ja da dođem kući i vidim muža kako ga puni neki frajer, ma nema tog zakona koji bi ga zaštitio...

tad bi mu ja presudila po MOM zakonu...
:lol:

Ej, al' mozda bi on punio nekog?
Bljak... Sad sam zamislila mog dragog...(onajzelenismajlistobacapeglu):)

oooo.... e, kako volim ovakve trenutke... ja sam srecan... a nemam ni jedan poseban razlog da budem... al' mi, eto, lepo... vratio sam se... i pustio sam pesmu koja mi je legla skroz... znaci, pipi ce mozda znati... to je b b king i mike knopher... all over again... skinite ako mozete... znaci, sad mi zao sto sam ovde... da sam kod kuce, sigurno bi' izvadio mr.jack-a iz friza... i iskulirao na stolici koja se ljulja... da, da... to su ti trenuci... kako pogodjena zica... znaci, skroz... bolje i od folklora...

da li nekada uradite nešto pa vam posle bude glupo i sramotno?
evo, ja se juče videla sa jednim tipom: bivšem iz inata...
i tek sad shvatam da je iz inata, a juče sam mislila da stvrano želim da odem s njim na piće...

i sad se stidim...
i to se kosi sa mojim principima, a ja se tešim da su principijelni ljudi oni koji su nemaštoviti i plaše se da probaju drugo od onoga što su sebe sa teškom nevericom jedva nagovorili da je dobro...

stidite li se vi nekada sebe?
nemoj da se stidis...nisi nikoga povredila ili mu ucinila stetu...
principi i stavovi su tu da se menjaju,zamisli da do kraja zivota postupas onako kako si mislila da je ispravno kad si imala 15 godina...ako shvatas sta ocu da kazem...:) a tebi su emocije uzburkane i ko zna sta si mislila i zasto u datom trenutku...

ne stidim se sebe nikada...bar ne u onom smislu da ne mogu da se suocim sa sobom.
naravno da lupim nekad nesto,i da se u brzini sama ispalim ali ne stidim se svojih postupaka jer nikoga ne ugrozavam,a kome smeta moj prisustvo pretpostavljam da ne mora da se krece u mojoj blizini...i znam da sam pravila neka sranja al bar se nikad nisam krila iza svojih dela...i dalje stalno gresim,al jbg impulsivna sam i tesko se nekada iskontrolisem...

i na kraju krajeva,ako cu ja da se stidim sebe,sta ce tek drugi da misle o meni....:)

nemoj da se stidis...nisi nikoga povredila ili mu ucinila stetu...
principi i stavovi su tu da se menjaju,zamisli da do kraja zivota postupas onako kako si mislila da je ispravno kad si imala 15 godina...ako shvatas sta ocu da kazem...:) a tebi su emocije uzburkane i ko zna sta si mislila i zasto u datom trenutku...

ne stidim se sebe nikada...bar ne u onom smislu da ne mogu da se suocim sa sobom.
naravno da lupim nekad nesto,i da se u brzini sama ispalim ali ne stidim se svojih postupaka jer nikoga ne ugrozavam,a kome smeta moj prisustvo pretpostavljam da ne mora da se krece u mojoj blizini...i znam da sam pravila neka sranja al bar se nikad nisam krila iza svojih dela...i dalje stalno gresim,al jbg impulsivna sam i tesko se nekada iskontrolisem...

i na kraju krajeva,ako cu ja da se stidim sebe,sta ce tek drugi da misle o meni....:)

evo i ja se ne stidim tebe:)

Back