scaryv
Ističe se
- Poruka
- 2.406
Ne stidim se sebe ni svojih postupaka...dobro razmislim pre nego shto neshto kazzem, uradim i naravno pogreshim.
Ako pogreshim razmislim zashto i kako je trebalo da sam kojim sluchajem SAVRSHENA, ali nisam, zziv sam chovek tako da je u redu.
Ali uvek,uvek,uvek vodim rachuna da nekog ne povredim bez dobrog razloga, i ako pravim gluposti da one imaju bolji cilj (terapijske svrhe) i pazim da ne lazzem sebe kad neshto radim loshe da sebe opravdavam,vech kazzem:" U nekom savrshenom svetu gde sam savrshena ja ne bi trebala da izadjem sa dechkom prvim samo zato shto sam usamljena ostavljena i povredjena, trebala bih da imam oreol oko glave i budem iznad situacije."
Ali...u ovom svetu je u pitanju opstanak...i u redu je izachi i opustiti se...i uraditi neshto shto mislish da bi ti pomoglo...
Jedini problem u ovoj prichi je shto taj izlazak nije pomogao,i nikad ne pomazze, vech je pojachao osechaj praznine i nespremnosti za radovanje...
Sestro slatka, nije to za stid...samo si pozzurila...isposhtuj sebe i svoja osechanja i BOLUJ...ako treba sa sve ljiga narodnjacima i alkoholom i cmizdrenjem,to lechi...a onda u zzivot!
Ko li je tebe ubedio da morash biti super-heroj, da mi je znati...
1.problem je i u tome što ja nikako da sednem i porazgovaram sa sobom već puštam da samu sebe šaltam sa osećanja na osećanje, i onda ispadne kad se pročitam ko da sam šizofrenik, i da u meni živi deset osoba... a nije, samo jedna al zbunjena...
2. ja...
) i pazim da ne lazzem sebe kad neshto radim loshe da sebe opravdavam,vech kazzem:" U nekom savrshenom svetu gde sam savrshena ja ne bi trebala da izadjem sa dechkom prvim samo zato shto sam usamljena ostavljena i povredjena, trebala bih da imam oreol oko glave i budem iznad situacije."
a mi pomno pratimo temu i sve sa nevericom ocekujemo momenat kad ces priznati da je to razlog tvog stiiiiiida