- Poruka
- 1.985
pa normalno kad si gledala dok se ljubis, na filmu se ljube zatvorenih ociju uvek i zato im je dobro, zato ti je bilo lose. povod za stid je sto sedim ovde a ne radim a mzoda nije ni to???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pitam se, jer ja se stalno preispitujem...
od onih sam koji manu traže u sebi a ne u drugima...
imaju oni svoje glave da o tome razmišljaju a šta ja imam od toga što je neko SEBI bolji čovek...
ja tako uradim nekad nešto, pa se postidim ili prekorim sebe...
ljudski je sve to, al se zapitam zašto sam to uradila, i nekad je jedini odgovor
pa to je ljudski...
i ne znam da li je to ok, da kažem, jeste, ostavljena si i boriš se protiv sujete al u jednom momentu si revoltirana pa si izašla sa tipom kog tvoj bivši mrzi. . . ebi ga
nebitno...
neki drugi ljudi bi me razumeli
tj neki već jesu, a oni koji bi me isto razumeli oni sad nisu na forumu. . .
da li nekada uradite nešto pa vam posle bude glupo i sramotno?
evo, ja se juče videla sa jednim tipom: bivšem iz inata...
i tek sad shvatam da je iz inata, a juče sam mislila da stvrano želim da odem s njim na piće...
i sad se stidim...
i to se kosi sa mojim principima, a ja se tešim da su principijelni ljudi oni koji su nemaštoviti i plaše se da probaju drugo od onoga što su sebe sa teškom nevericom jedva nagovorili da je dobro...
stidite li se vi nekada sebe?
znaci, moram da ti ispricam nesto sto je meni cika Roki jednom ispricao... kad je bio bolestan... i kad sam otis'o da ga vidim... lezao je i rek'o: "vidis, rile... ti si mi najdrazi od sve dece... i moram da ti kazem nesto sto ces, ionako, kasnije sam da saznas... kad budes jednom dos'o do kraja svog puta... i kad budes saznao da nema vise... zapitaces se sta si to u zivotu mog'o vise da radis, a na sta si nepotrebno rasipao vreme? i, shvatices zbog kakvih si se nebitnih stvari nervirao... sad si mlad... smej se... i idi... disi... ti imas dusu... zaljubi se... nek' te povrede... i zaljubi se ponovo... jer, jednom to vise neces moci... i, nemoj da dozvolis da shvatis prekasno... kao ja..." ja se nasmejao i rek'o mu da cemo mi jos rakije da pijemo, a on kaze da hocemo, naravno... ali da ne zaboravim sta mi je rek'o, jer ga sledeci put necu cuti... zbog muzike... i nasmeje se... i nisam zaboravio... obecao sam mu...
razumela. . . sebe nikad, nekih svojih postupaka - da.stidite li se vi nekada sebe?

e dakle ovo je u najmanju ruku nevaspitano
pa sta koji moj pitas onda
ako ocekujes odgovor samo od odredjene ciljne grupe, onda se obrati iskljucivo njima
i ne dam ti moju suknju, bestidnice jedna

sorry, necu te ...
pa ne znam kako da te oraspolozim
mozemo nesto da popularizujemo ako hoces?![]()

odraz da, deo ne.Tvoji postupci su deo, odraz tebe![]()

odraz da, deo ne.
zasto sebe da kinjim bilo cime? ako zaserem nesto - popravicu. i to je sve.

E ovo: "yebo scaryv" cemo odusevljeno prihvatiti i dalje razradjivati u tvom odustvu...![]()

Hajde brzo popravljaj ako mislis da ti ikada oprostim
Postoje li stvari koje smo tako zasrali i vise ih ne mozemo popraviti.
Sta tada raditi?
Hajde brzo popravljaj ako mislis da ti ikada oprostim
Sta tada raditi?

Sta tada raditi?
) i pazim da ne lazzem sebe kad neshto radim loshe da sebe opravdavam,vech kazzem:" U nekom savrshenom svetu gde sam savrshena ja ne bi trebala da izadjem sa dechkom prvim samo zato shto sam usamljena ostavljena i povredjena, trebala bih da imam oreol oko glave i budem iznad situacije."Scaryv, izvini što ću ovo reći, ali sam zaključio iz tvog pisanja na tpiku Kukavice, da ti svog bivšeg u stvari ne voliš.
Napisala si naime nešto što se ne piše onome ko ti je ljubav..