gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Мими, genie је био отворио нову тему, па се Дона надовезала са тим коментаром а онда сам узела да преспојим тему са овом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek mi sad ništa nije jasno.
Nema veze, neka Genie pročita temu pa će njemu biti jasno šta treba a ostalo... Pa nebitno! 
Ako je veterinar iskusan hirurg, ne bi bilo nikakvih komplikacija, samo bi se maca oporavljala koji dan duže a ovako će dva puta za kratko vreme da se uvodi u totalnu anesteziju. Sačekajte dok joj potpuno ne prođe teranje i tek kad prođe, zakažite ponovo sterilizaciju. U međuvremenu isforsirajte maci hranu bogatu vitaminima B kompleksa da bi se spremila za ponovno uvođenje u anesteziju, B kompleks povoljno deluje na nervni sistem.Da li se mace mogu sterilisati iako su trudne? I koliko traje trudnoca?
Isto kao i kuje, oko 2 meseca, možda koji dan kraće, 59 ako se dobro sećam, i mogu da se sterilišu, najbolje da sačekaš još 3-4 nedelje.
Od sad jedno 3-4 nedelje, valjda će joj se srediti sve dotad. Najlakše podnose na pola skotnosti, niti ima neke opasnosti od iskrvarenja niti posle izgleda kao izduvani balon i nema nekog preteranog hormonskog disbalansa...

ako ovako nastavim tj.bude mi žao da ih izlažem hiruškim intervencijama koje meni deluju surovo, a sve je manje prijatelja kojima bih mogla da poklonim štence, uostalom ovo dvoje pomenutih su njeni jer njih nisam imala srca da dam i da se odvojim od njih) dakle parila se pre tri nedelje, možda koji dan više. Iz predhodnog posta kapiram da po nju neće biti negativnih posledica, ali me zanima koliko su formirani embrioni štenaca u tom periodu...joj, ne mogu da zamislim sve to...mnogo sam konfuzna što se i vidi po ovom postu...jesu li oni već kao male bebice, jel izgledaju ko štenci, sa nogicama i...uh, ne znam...pomagajte! Šta da radim? Ja znam da nisam normalna kad razmišljam o ovakvim stvarima, ali...svako je lud na svoj način...nadam se da me bar neko razume.
, ostale kidisu na klopu (tri nedostaju). 
) i dobro brinite o istima jer je ono sto im se desava na ulici, daleko od humanog
.