jovnana je sa nbgd pozdrav i tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MissyMinny:Hvala vam svima na dragocenim informacijama, a evo i slika moje lepotice. Samo je steta sto je sa mobilnog pa se nevidi bas najbolje ali samo takvu imam na kompu trenutno.
![]()
Zar nije nesto najsladje sto ste videli, a toliko me voli da ne mogu da se odvojim od nje kada smo zajedno. Nesmem ni da pomislim sta bih bez nje!
MissyMinny:Stvarno nisam do sada cula za Centar za mesance i ako mogu da dobijem njihov broj bila bih vam veoma zahvalna. Nebih da se ovo sto cu reci pogresno protumaci jer nisam bas puna para ali mi nisu toliko bitne pare koje cu dati vec da mi je moja Bibi posle toga ziva i zdrava. Ona je najveci secer koji postoji i ima jedva pet kila pa me je uzasan strah da se nece ...., ma nesmem to ni da kazem. Volela bih da nadjem nekog veterinara koji iskreno voli zivotinje i koji im zeli sve najbolje posle svoje intervencije.
MissyMinny:Ako neko nesto voli i stalo mu je do toga naci ce nacin i da to odradi a da bude za dzabe. Moja sestra za dzabe frizira, moj decko radi sa tehnikom (a tu umeju delovi dosta da kostaju) pa mnogima radi za dzabe, sad smo bas radili nesto u bravarskoj radionici kod coveka koga znamo i sav materijal i alat (i struju) koristili za dz. To su samo neki primeri za koje ja znam a sigurna sam da svi mi umemo da se stisnemo i za manje plemenitu stvar i zato uopste neverujem da covek nemoze nesto da uradi ako mu je stvarno stalo. Hvala bogu da jos ima veterinara da znaju da ono u grudima ima jos neku funkciju osim da pumpa krv.
Srdjan_NS:Samo kolega ti radis u BG,nama koji radimo van BG je dosta teze.