Da tako sam i mislila, hvala puno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VETERINAR:Pitajte svi vase veterinare a moje kolege koliko su besplatnih sterilizacija i kastracija mesanaca uradili , pa cete videti koliko vole posao kojim se bave ili im je novac glavni motiv. :-(
VETERINAR:Pitajte svi vase veterinare a moje kolege koliko su besplatnih sterilizacija i kastracija mesanaca uradili , pa cete videti koliko vole posao kojim se bave ili im je novac glavni motiv. :-(
MissyMinny:Ja izgleda nisam upucena. Imam mesanku koju sam pre par meseci uzela sa ulice i sada se vakcinise pa cu za mesec dana dati 6.000 za njenu sterilizaciju. Rekli su mi da mogu negde i za dz ali se plasim. Zeni su sterilisali za dz pa joj je kuca uginula a advokati se smejali kada je htela da ih tuzi.
Usput nikada nisam srela veterinara koji voli zivotinje, sve je to zbog para.
Zna li neko da li ce mozda cipovanje pasa biti besplatno ili ce svi morati da placaju jer je obavezno???
MissyMinny:Ja izgleda nisam upucena. Imam mesanku koju sam pre par meseci uzela sa ulice i sada se vakcinise pa cu za mesec dana dati 6.000 za njenu sterilizaciju. Rekli su mi da mogu negde i za dz ali se plasim. Zeni su sterilisali za dz pa joj je kuca uginula a advokati se smejali kada je htela da ih tuzi.
Zna li neko da li ce mozda cipovanje pasa biti besplatno ili ce svi morati da placaju jer je obavezno???
cherry_girl:Ja sam generalno za to da se sterilizacija izbegne kad god je moguce,
jel to vazi i za machore?
Jovana:ja i dalje ne znam sta je pesnik tacno hteo da kaze al ajde da se pravim luda...
Ja svog psa vodim prekosutra na redovnu vakcinaciju (5oo din), moze i cipovanje (1200), ali sam se prijavio za DOTIRANO (valjda besplatno)-trebalo bi da pocne u oktobru, nesto je o tome bilo i u sredstvima informisanja, ali nikako da uhvatim poruku u celosti. U veterinarskoj su me stavili na "waiting" listu, ali uz obavezno"valjda ce tako biti, tako su nam rekli".MissyMinny:Ja izgleda nisam upucena. Imam mesanku koju sam pre par meseci uzela sa ulice i sada se vakcinise pa cu za mesec dana dati 6.000 za njenu sterilizaciju. Rekli su mi da mogu negde i za dz ali se plasim. Zeni su sterilisali za dz pa joj je kuca uginula a advokati se smejali kada je htela da ih tuzi.
Ja bih ti savetovala ako vec zelis da je sterilises da to uradis u centru za mesance(ako hoces poslacu ti broj telefona) tamo je 1800 dinara i moze kuca da ostane kod njih na post operativnom 8 dana ,a mozes i da je vodis odmah kuci.Ja sam tamo sterilisala vec 6 zenki iz kraja i sve su super prosle a i tamo rade bas ljubitelji zivotinja i jako puno brinu za njih! Tipa posle te zovu da vide kako je kuca sto je mene bas pozitivno iznenadilo! :-DMissyMinny:Ja izgleda nisam upucena. Imam mesanku koju sam pre par meseci uzela sa ulice i sada se vakcinise pa cu za mesec dana dati 6.000 za njenu sterilizaciju. Rekli su mi da mogu negde i za dz ali se plasim. Zeni su sterilisali za dz pa joj je kuca uginula a advokati se smejali kada je htela da ih tuzi.
Da postoji ,kao sto postoji odgajivacnica rasnih tako postoji i neko ko se brine o mesancima,kao sto postoji fensi veterinar (koji puno naplacuje) vlasnicima PEDIGRIRANIH pasa tako postoji i veterinar koji naplacuje malo zarad smanjenja nataliteta pasa na ulicama. Centar za mesance je mesto na koje mozes da odvedes kera iz kraja koga svi hranite i cuvate i za male pare da sterilises da uskoro ne bi morali da pazite na ko zna koliko beba!!!!Bi2:Centar za mešance ??? I to postoji?Zar nije pas - pas, ma kakve rase bio..![]()