Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala, Ozi, ali mi nisi odgovorio na pitanje. Shvatila sam da znate, ali zar nije malo pretenciozno tako nešto tvrditi? Znaš šta tačno?
Postavila sam ti prosto pitanje. Tvoj Bog je Šopenhauer, tvoje sveto pismo su njegova dela... definiši mi natprirodno po Šopici.
Ako mož', mož', ako ne mož', kaži, pa da batalim :)

Када ме тако лепо молиш...мож. :cool:

Писао сам нешто о томе на теми "Шта су то натприродне појаве."
http://forum.krstarica.com/showthread.php/385713-Definisanje-pojma-Natprirodne-pojave?p=14344318&viewfull=1#post14344318

Судећи по реакцијама на пост није баш испао разумљив, али било како било тако некако би ти и Шопи одговорио.

Hvala, Ozi, ali mi nisi odgovorio na pitanje. Shvatila sam da znate, ali zar nije malo pretenciozno tako nešto tvrditi? Znaš šta tačno?
Postavila sam ti prosto pitanje. Tvoj Bog je Šopenhauer, tvoje sveto pismo su njegova dela... definiši mi natprirodno po Šopici.
Ako mož', mož', ako ne mož', kaži, pa da batalim :)

Batali :D

Vi's da ne moze da pomiri Sopija i Berklija. :mrgreen:

Када ме тако лепо молиш...мож. :cool:

Писао сам нешто о томе на теми "Шта су то натприродне појаве."
http://forum.krstarica.com/showthread.php/385713-Definisanje-pojma-Natprirodne-pojave?p=14344318&viewfull=1#post14344318

Судећи по реакцијама на пост није баш испао разумљив, али било како било тако некако би ти и Шопи одговорио.

Dobro Ozi, shvatih da te mrzi da mi prepričaš, običnim, pojednostavljenim i nama običnim smrtnicima lako razumljivim rečima :lol: Opet link, opet!!! :rida: ;)

Takve osuđivačke stavove, netolerancija i licemerstvo (jer su i oni sami vračevi prvog reda) od strane sveštenstva me ne čudi uopšte, naročito ono na kraju "šta ću ti ja? Briši odavde", e to je vrh :zcepanje:. Snimak pun pogodak i baš zbog takvih stavova i takvog ponašanja se od srca nadam da je Isus vasrksao, jer ako je u zemlji, zasigurno se prevrće i to već par milenijuma :sad2:

Danas i od postanka sveta ovde se odvija borba izmedju dobra i zla. Na jednoj strani je Bog a na drugoj Sotona, i svaki covek svojom vlastitom voljom bira na kojoj se strani nalazi. Duhovi postoje ali to nisu duhovi nasih predaka, vec su to demoni kako ih naziva Sveto Pismo. Sotona se pojavljuje kao duh kao prorok u cilju da obmani narod i da bi u sto vecem broju zaveo ljude na njegovu stranu. Ono sto si ti opisao nije od Boga jer imamo primer u Svetom Pismu kako su se andjeli javljali i na koj nacin. Ono sto treba da te zabrinjava jeste da si video demona koji ide ka tebi. Zasto je to sto treba da te zabrinjava pa jednostavno demoni ne mogu nista onima koji su pod Bozjom zastitom. I zato ti predlazem da uzmes Bibliju jer ona je jedino oruzje i jedini nacin da se izbavis od Sotone. pozdrav

katastrofa

Back