Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Amaunet...nisma stigao da ti odg na post, ali sam ga pročitao...ipak nemaju razumevanja za nas... :( Izgleda samo svađe tolerišu...:lol:

Pa hajde da krenemo...šta ti imaš da kažeš o vešticama....pa ubaci malo i Bibliju da ti ne izbrišu post. :lol:

O vešticama sve najlepše, pa i sama sam jedna od njih :)
Naravno, biblija :)... u svakom žitu ima kukolji, pa tako i među vešticama.
Ono što mi smeta je što pojedinci ne dozvoljavaju sebi da bar donekle upoznaju druge i pod tim mislim na one koji nisu deo njihove grupacije, već odmah lomača i kamenovanje.

Ono što mi smeta je što pojedinci ne dozvoljavaju sebi da bar donekle upoznaju druge i pod tim mislim na one koji nisu deo njihove grupacije, već odmah lomača i kamenovanje.

Rekoh ja da se ti osjecas ugrozenom. Ne boj se,necu organizovati hajke.

Postala si veštica? auuuuuuuu...nisma se to od tebe nado.. kava su primanja? ima li kod njih krize?
Šalu na stranu...šta te karakteriše za vešticu, tj. šta te čini vešticom?
Biblija.

Malahija 3,5. И доћи ћу к вама на суд, и бићу брз сведок против врачара и против прељубочинаца и против оних који се куну криво и против оних који закидају најам најамнику, и удовици и сироти и дошљаку криво чине и не боје се мене, вели Господ над војскама.

Postala si veštica? auuuuuuuu...nisma se to od tebe nado.. kava su primanja? ima li kod njih krize?
Šalu na stranu...šta te karakteriše za vešticu, tj. šta te čini vešticom?
Biblija.

:zcepanje: nije Biblija :lol:

Primanja su fina, imamo i komunu, hoćeš da se pridružiš? svi plešemo goli pod punim mesecom :lol:
Šalu na stranu... veštica se ne postaje, veštica se rađa. A kad sam osetila vešticu u sebi? pa ima dosta vremena, od rane mladosti, samo što joj nisam davala slobodu... VI, hrišćani ste je oslobodili, za to sam vam zahvalna :heart:

:zcepanje: nije Biblija :lol:

Primanja su fina, imamo i komunu, hoćeš da se pridružiš? svi plešemo goli pod punim mesecom :lol:
Šalu na stranu... veštica se ne postaje, veštica se rađa. A kad sam osetila vešticu u sebi? pa ima dosta vremena, od rane mladosti, samo što joj nisam davala slobodu... VI, hrišćani ste je oslobodili, za to sam vam zahvalna :heart:

Mihej 3,5. Овако вели Господ за пророке који заводе мој народ, који гризу зубима својим и вичу: Мир; и ако им ко не да ништа у уста, дижу рат на њ.
6. Зато ће вам утвара бити ноћ и прорицање ваше тама; и сунце ће заћи тим пророцима и дан ће им се смрачити.
7. Тада ће се постидети видеоци, и врачари ће се посрамити, и сви ће застрти усне своје, јер неће бити одговора Божјег.

Back