Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Sreća pa je sve više javnih kuća, bordela, silovanja, ubistava, pedofilije, kidnapovanja, homoseksualizma....super... samo napred 21 vek-uuu...Sva sreća, pa više nismo u srednjem veku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreća pa je sve više javnih kuća, bordela, silovanja, ubistava, pedofilije, kidnapovanja, homoseksualizma....super... samo napred 21 vek-uuu...Sva sreća, pa više nismo u srednjem veku.
Sreća pa je sve više javnih kuća, bordela, silovanja, ubistava, pedofilije, kidnapovanja, homoseksualizma....super... samo napred 21 vek-uuu...
Sreća pa je sve više javnih kuća, bordela, silovanja, ubistava, pedofilije, kidnapovanja, homoseksualizma....super... samo napred 21 vek-uuu...
Čije crkve?A veći deo nabrojanog odigrava se pod krovom vaše crkve...![]()
Sta te onda uzdize? Ritualno ispijanje krvi?Šta da kažem osim ... ne dopada mi se takva duhovna filozofija.
Čitanje ovih redova me ne uzdiže u duhovno stanje svesti.
Da, da...izgleda...He. Pa to se zove "progres"![]()
Sta te onda uzdize? Ritualno ispijanje krvi?
Ja krv i pozivanje na krvoproliće vidim samo u tvojim postovima hrišćanine...![]()
Krv je ono sto dusu ocisca. Naravno,pod uslovom da se ne ispija.
Nemoj tako, ajde kaži sad lepo šta bi radio vešticama?![]()
![]()
Nista.Ne bih se skvrnio o njih.![]()
Zasto su ti destruktivne misli?
Vidi,Bog je znao sta prica kad je govorio da se vjestice ubijaju. One su djavolove sluskinje. Takvi samo kvare svijet oko sebe.
Ovo je tvoj post:
Je l znaš ti uopšte šta pišeš?![]()
I kakvu protivrjecnost vidis u tim postovima?Mislis da bih krenuo u lov na vjestice? To nigdje nisam napisao.
I kakvu protivrjecnost vidis u tim postovima?Mislis da bih krenuo u lov na vjestice? To nigdje nisam napisao.
Amaunet...nisma stigao da ti odg na post, ali sam ga pročitao...ipak nemaju razumevanja za nas...Izgleda samo svađe tolerišu...
Pa hajde da krenemo...šta ti imaš da kažeš o vešticama....pa ubaci malo i Bibliju da ti ne izbrišu post.![]()
O vešticama sve najlepše, pa i sama sam jedna od njih![]()
Naravno, biblija... u svakom žitu ima kukolji, pa tako i među vešticama.
Ono što mi smeta je što pojedinci ne dozvoljavaju sebi da bar donekle upoznaju druge i pod tim mislim na one koji nisu deo njihove grupacije, već odmah lomača i kamenovanje.
Rekoh ja da se ti osjecas ugrozenom. Ne boj se,necu organizovati hajke.
Postala si veštica? auuuuuuuu...nisma se to od tebe nado.. kava su primanja? ima li kod njih krize?O vešticama sve najlepše, pa i sama sam jedna od njih![]()
Naravno, biblija... u svakom žitu ima kukolji, pa tako i među vešticama.
Ono što mi smeta je što pojedinci ne dozvoljavaju sebi da bar donekle upoznaju druge i pod tim mislim na one koji nisu deo njihove grupacije, već odmah lomača i kamenovanje.
Postala si veštica? auuuuuuuu...nisma se to od tebe nado.. kava su primanja? ima li kod njih krize?
Šalu na stranu...šta te karakteriše za vešticu, tj. šta te čini vešticom?
Biblija.
nije Biblija
Primanja su fina, imamo i komunu, hoćeš da se pridružiš? svi plešemo goli pod punim mesecom
Šalu na stranu... veštica se ne postaje, veštica se rađa. A kad sam osetila vešticu u sebi? pa ima dosta vremena, od rane mladosti, samo što joj nisam davala slobodu... VI, hrišćani ste je oslobodili, za to sam vam zahvalna![]()