Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nigde nisam video pojam INTELIGENTAN ispred vanzemaljac, tako da ti tvrdnja ne drži vodu.
Drugo, ja verujem da će biti kontakta, ali zbog enormnih razdaljina to neće biti nimalo lako izvesti. Barem ne u Ajnštajnovom vreme-prostor ustrojstvu.

Bez obzir, zvit na drugim planetama nije moguc...ili je negde BOg rekao da je stvorio i jos neke planete gde su ziva bica? A da ja nisam to procitao/cuo? :eek:

U piramidama, i mnogim drugim drevnim artefaktima se nalaze crteži, nedvosmisleni, humanoida u skafanderima, letelice slične savremenim avionima i još mnogo drugih stvari koji pokazuju da smo imali (u galaktičkim razmerama -nedavno, pre par min) posetioce sa drugih svetova. Sumnjam da im je skafander trebao ako su doleteli iz Ugurajga. :)

A sve to je bilo pre pojave biblije i onog velikomućenika i dušebrižnika Jesus J Krist.
Možda se ispod jednog skafandera krila i njegova bradica? Ipak, igranje gluvih telefona 2000 godina iskrivi signal, da ne govorim o silnim prevodima ondašnjih nepismenih "majstora"...

eto ti sad! :lol:

baš kroz hrišćanska učenja svih i baš samo hrišćanska?

Ma jok, ima tu i mog učenja.
Osnivać sam religije skeptika, moj bog se zove Tigar sheer Kan i on hodi stazom.

Elem, u mom svetom pismu ima par zapovesti koji se odnose na skepticizmu prema svemu i postavljanju gomile pitanja, jer samo sumnja pamet rađa, samo pitanja i nalaženje odgovora razum vežbaju i elokvenciju razvijaju.

Na kraju krajeva, čovek se ne može osloniti ni na magije, jer ne deluju, a ne može ni u boga, jer mnoge molitve ostaše neuslišene.
Čovek se može osloniti samo na svoju pamet i na sebe.

U se i u svoje kljuse. Ko sebi ne pomogne, ququ se njemu.

Ma jok, ima tu i mog učenja.
Osnivać sam religije skeptika, moj bog se zove Tigar sheer Kan i on hodi stazom.

Elem, u mom svetom pismu ima par zapovesti koji se odnose na skepticizmu prema svemu i postavljanju gomile pitanja, jer samo sumnja pamet rađa, samo pitanja i nalaženje odgovora razum vežbaju i elokvenciju razvijaju.

Na kraju krajeva, čovek se ne može osloniti ni na magije, jer ne deluju, a ne može ni u boga, jer mnoge molitve ostaše neuslišene.
Čovek se može osloniti samo na svoju pamet i na sebe.

U se i u svoje kljuse. Ko sebi ne pomogne, ququ se njemu.

davio se čovek i počeo dozivati svetzog iliju da mu pomogne. ovaj mu odgovori - 'ma'ni i ti dete koji put rukom, a već ti moje pomoći neće nedostajati'. :lol:

Ja mislim da bog postoji, neko mora da komanduje onolikim galaksijama i svemirom, ali takođe mislim da nas je ostavio kao siročad.

I ja bi, kad vidim kakvi ste... (ja sam dobar, predobar i duša od čoveka, ali mene bog opet ne voli, ne ebe me ni za suvu šljivu, ne čuje moje molitve... a sve to ste vi krivi, goreli u paklu večnim vatrama!!! Grrrr....

ja, opet, mislim da je slobodna volja dar. ;)

U piramidama, i mnogim drugim drevnim artefaktima se nalaze crteži, nedvosmisleni, humanoida u skafanderima, letelice slične savremenim avionima i još mnogo drugih stvari koji pokazuju da smo imali (u galaktičkim razmerama -nedavno, pre par min) posetioce sa drugih svetova. Sumnjam da im je skafander trebao ako su doleteli iz Ugurajga. :)

A sve to je bilo pre pojave biblije i onog velikomućenika i dušebrižnika Jesus J Krist.
Možda se ispod jednog skafandera krila i njegova bradica? Ipak, igranje gluvih telefona 2000 godina iskrivi signal, da ne govorim o silnim prevodima ondašnjih nepismenih "majstora"...

Pa el ti znas da je djavo uticai od pocetka na ljude i davao im utvare i ostalo...
bogovi kojima su oni sluzili su bili demoni! opsedali ih i ostalo... tako su i naredili da se uklesa tako nesto slicno...kako bi se zaveli ljudi, makar u sta da veruju samo ne u Boga(to im je cilj)
COVEK NIKADA NIJE SAM ILI JE SA BOGOM ili sa djavolom!

Pa el ti znas da je djavo uticai od pocetka na ljude i davao im utvare i ostalo...
bogovi kojima su oni sluzili su bili demoni! opsedali ih i ostalo... tako su i naredili da se uklesa tako nesto slicno...kako bi se zaveli ljudi, makar u sta da veruju samo ne u Boga(to im je cilj)
COVEK NIKADA NIJE SAM ILI JE SA BOGOM ili sa djavolom!

Dobro, ako je tako, biram Njega, gospodara tame, Princa Zla i onoga čije ime se ne spominje, a ja ću da ga spomenem: Biram Sotonu, Belzebuba ili kako god ga vi smrtnici nazivate... jes', biram njega jer ja sam Belial, njegov najbliži slugan, imam najveću platu tamo dole a boss nam dozvoljava SVE. Da pijemo do besvesti, da ebemo šta želimo i da se drogiramo non stop! Zanavek!!!!

I sve to tokom radnog vremena! Uistinu, moj je život Švicarska.... :)

Back