Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinovi Boziji - procitaj malo postove iznad, sta smo ti objasnili...
U Bibliji nigde ne pise da su dosli niti da su stvoreni, a ako ti tvrdis da ima dokaza a ne verujes Bibliji onda ne verujes ni u njih? koja ti je to logika?
naravno da se u Bibliji ne spominju!

Možda vi mislite da ste objasnili,ali svako ko čita sa strane videće u kakvu ste se mrežu upleli :D

Ljudi,zašto pišete neistine?
Pa gde sam ja napisao da verujem Bibliji?
Kada nemate načina da dokažete svoje tvrdnje vi podmećete:D
Ovde samo pišem da je u Bibliji jasno navedeno da su bića sa drugih planeta posećivala Zemlju,što je uverili ste se tačno.
Ali gde ja napisah da verujem Bibliji?:D

nije jasno navedeno da su bića sa drugih planeta posećivala zemlju. :ceka:

Možda vi mislite da ste objasnili,ali svako ko čita sa strane videće u kakvu ste se mrežu upleli :D
Ti si se tu gano umrsio!
Andjeli su spavali sa ženama,i sad hoćete reći da andjeli nisu sa druge planete?:D
Nisu spavali Andjeli sa zenama, odakle si to izvukao, Sinovima Bozijim su oni koji su bili Boziji ljudi, sledili Gospoda!
Da...andjeli su živeli na Zemlji zajedno sa ljudima :D
Idem...neozbiljni ste :D

Mi nismo neozbiljni, mi poznajemo Bibliju za razliku od tebe!

u stvari adile, pravi hrišćani i jesu jer je to suština hrišćanskog učenja. oni koji su jajare, a sebe vabe hrišćanima, ne mogu biti hrišćani. prosto. hrišćaninom te ne čini nošenje krsta oko vrata ili puka kvalifikacija.

Da, da, već unapred znam vaše odgovore... :lol: Prvo ide "pravi hrišćanin", iako niko od vas to nije, zatim citat iz almanaha... :lol:

Jer koliko se ja razumem u tu vašu veru, ni jajaru nije lepo nazivati jajarom... :lol: A možda i grešim, a? :lol:

Ili izvrtanje nickova u kome se vređaju druge veroispovesti... :lol:

E hrišćani moji... :lol:

Da, da, već unapred znam vaše odgovore... :lol: Prvo ide "pravi hrišćanin", iako niko od vas to nije, zatim citat iz almanaha... :lol:

Jer koliko se ja razumem u tu vašu veru, ni jajaru nije lepo nazivati jajarom... :lol: A možda i grešim, a? :lol:

a sta si ti ako nisi hriscanin, sigurno verujes u nesto cim se vrtis po ovom forumu, mozda satanista joj

'naše' odgovore?

zašto ljudi u ovakvim raspravama uvek imaju potrebu da se dele na vas i nas. dizati, ili preciznije, spuštati konverzaciju na nivo grupa je odlika separatista i slabih ljudi. pobogu, svi smo prvo ljudi, pa teko onda ovo ili ono. a neki jesu jajare, tvrditi suprotno bi jednostavno bilo negiranje činjenica.

niko nije savršen adile, i niko nije ni savršeni hrišćanin. ali to ne znači da se ne treba truditi koliko god je u našoj moći prići bliže savršenstvu jer nas to nastojanje čini boljima, i za sebe i za druge.

'naše' odgovore?

zašto ljudi u ovakvim raspravama uvek imaju potrebu da se dele na vas i nas. dizati, ili preciznije, spuštati konverzaciju na nivo grupa je odlika separatista i slabih ljudi. pobogu, svi smo prvo ljudi, pa teko onda ovo ili ono. a neki jesu jajare, tvrditi suprotno bi jednostavno bilo negiranje činjenica.

niko nije savršen adile, i niko nije ni savršeni hrišćanin. ali to ne znači da se ne treba truditi koliko god je u našoj moći prići bliže savršenstvu jer nas to nastojanje čini boljima, i za sebe i za druge.

bas si mu lepo odgovorio

'naše' odgovore?

:lol:
Pa ne znam ko pravi podele na jajare, nejajare, mormone koji čitaju i propvedaju jeres, itd...

Samo treba shvatiti da nikog ne treba osuđivati zbog odabira puta i ne nametati mu veru...

Veruj i pusti me da verujem... Vrlo jednostavno... :)

Najsmešnije od svega je što pravoslavac ne miriše katolika, plaši se adventiste (koji pritom ne zna pripadnost) jer odmara živac subotom, bla bla...

Back