Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, ako je tako, biram Njega, gospodara tame, Princa Zla i onoga čije ime se ne spominje, a ja ću da ga spomenem: Biram Sotonu, Belzebuba ili kako god ga vi smrtnici nazivate... jes', biram njega jer ja sam Belial, njegov najbliži slugan, imam najveću platu tamo dole a boss nam dozvoljava SVE. Da pijemo do besvesti, da ebemo šta želimo i da se drogiramo non stop! Zanavek!!!!

I sve to tokom radnog vremena! Uistinu, moj je život Švicarska.... :)

Put greha/tela/sotone je put smrti i plata ti je mucenje u paklenom jezeru, tamo je plac i skrgut zubi!

Bog je dao izbor, ti si svoj ucinio!
samo znaj da jos nije kasno, a docice dan kada ce svi takvi plataki i kukati ''JAO STO NISAMO VEROVALI''!

Mislim,kad ne poznajes Bibliju i rjecnik koji se koristi,ne bi trebalo da se blamiras.

i gde ti ovde vide vanzemaljce? :lol:

i to još sa drugih planeta? :eek:

Aj nemojte se blamirati,bolje bi vam bilo :D
Jeste li čitali uopšte?Dolazili su na Zemlju "Božiji sinovi"bića drugačijeg izgleda nego što su sami Zemljani.
Seksualno su opštili sa ženama sa planete Zemlje iz tih odnosa radjali su se hibridi (Postanje 6;4) pa sve vam lepo piše,čitajte malo...:D

Jeste li čitali uopšte?Dolazili su na Zemlju "Božiji sinovi"bića drugačijeg izgleda nego što su sami Zemljani.
Seksualno su opštili sa ženama sa planete Zemlje iz tih odnosa radjali su se hibridi (Postanje 6;4) pa sve vam lepo piše,čitajte malo...:D

ma ne, samo si ti čitao. :lol:

ja te opet pitam, gde tačno tamo kaže da su to bića sa drugih planeta?

a sem toga, nisili ti onaj koji se juče smejao bibliji? kako to da sad u nju veruješ? :lol:

Ne, ja sam Belial, ja takve kao ti pečem vatrama večnim, jer zlo u tebi još nisi otkrio!

samo ti tako natavi doguraces ti daleko.
(pečenje ljudi na vatri smo prepisali od onih Njegovih , kako se zvaše, inkvizitora :) Dotad to nismo radili... :)

To je nesto drugo, Sinovi Boziji, cerke covecije, zna se nasta se misli! Svi smo sinovi Boziji! 8deca Bozija)

a sem toga, nisili ti onaj koji se juče smejao bibliji? kako to da sad u nju veruješ? :lol:

Kada je po Bibliji Bog stvorio razumna bića na Zemlji to su bili samo Adam i Eva,nije stvorio svoje "sinove"da žive zajedno sa njima.
Sinovi Božji koji su spavali sa kćerima na Zemlji nisu sa njima na Zemlji zajedno živeli.Jer da jesu imali bi normalno ljudsko potomstvo.
Činjenica da su imali drugačije potomke-divove dovoljni je dokaz da su bili sa neke druge planete.

Ma oni Bibliju uzimaju po potrebi.Dno dna. :thumbdown: Kad treba da pljuju Boga citiraju djelove gdje on unistava pagane itd.... a kad ih covjek pozove da se potrude da zive moralno kao sto se trazi u Bibliji,onda je nazivaju pol.pamfletom ....

Kada je po Bibliji Bog stvorio razumna bića na Zemlji to su bili samo Adam i Eva,nije stvorio svoje "sinove"da žive zajedno sa njima.
Sinovi Božji koji su spavali sa kćerima na Zemlji nisu sa njima na Zemlji zajedno živeli.Jer da jesu imali bi normalno ljudsko potomstvo.
Činjenica da su imali drugačije potomke-divove dovoljni je dokaz da su bili sa neke druge planete.

kolko ja znam, izraz 'sinovi božiji' se koristi za anđele, i to je opšte prihvaćeno.

isus je sin božiji. hoćeš li i za njega da ustvrdiš da je vanzemaljac? :lol:

nego, ne odgovori mi ti kako to da danas veruješ u bibliju, a juče si joj se smejao?

Odakle su pali?
Pa to ti kažem vanzemaljci,pali na Zemlju :D

Uzmi citaj Bibliju! Bice ti jasno!
zasto sve mi da crtamo!?
Pao je jer je bio neposlusan Bogu, hteo je da bude kao Bog, a on ne moze da bude veci od onoga ko ga je stvorio i svi koji su sledili bivseg svetlonosu (djavola)
su takodje pali sa njim!
ODPALI SU OD BOGA!

stvar je u tome što je kovač zbunjen.

ako čak i ostavimo po strani to da u bibliju ne veruje, jer nije hrišćanin, i ne propušta priliku da je ismeva, a sada se poziva na istu, ostaje nam to da pokušava da verovanje (jer hrišćanstvo je upravo to, vera dakle) u koje ne veruje :lol: pogrešno ga tumačeći proturi kao činjenicu.

ja verujem u nešto, ti kovač veruješ u nešto drugo. ako želiš da veruješ da se u postanju pominju vanzemaljci, ti onda veruj, niko ti ne brani, ali pogrešno protumačene citate ne možeš poturati kao činjenicu, niti ono što ti veruješ naturati drugima kao činjenicu.

Poslednja izmena od moderatora:
stvar je u tome što je kovač zbunjen.

ako čak i ostavimo po strani to da u bibliju ne veruje, jer nije hrišćanin, i ne propušta priliku da je ismeva, a sada se poziva na istu, što je teško licemerstvo, ostaje nam to da pokušava da verovanje (jer hrišćanstvo je upravo to, vera dakle) u koje ne veruje :lol: pogrešno ga tumačeći proturi kao činjenicu.

ja verujem u nešto, ti kovač veruješ u nešto drugo. ako želiš da veruješ da se u postanju pominju vanzemaljci, ti onda veruj, niko ti ne brani, ali pogrešno protumačene citate ne možeš poturati kao činjenicu, niti ono što ti veruješ naturati drugima kao činjenicu.

Ma pusti,cekali su ljudi 3500 godina da im Kovac protumaci Postanje. :hahaha:

A gledaj sta je na Religiji pisao o Bibliji:

Neko nadahnut je pisao o slaganju ljudskih glava ispred vrata,o medvedu koji ubija decu zbog toga što se rugaju ćelavom proroku,o čoveku koji uhvati tri hiljade lisica,zapali im repove i pusti ih da tako jure po selu a potom uzme magareću čeljust pa vitla sa njom u krug i pobije tri iljade ljudi?I to je "nadahnuto"?Ma daaaaj :mrgreen:
:dash:

Verujem,ali ne u ono što biblijsko štivo propoveda.Napokon i po njoj je Isus rekao da smo svi mi bogovi.
Dakle ne čova što sedi na nebu i šalje gromovve.Kraljevstvo nebesko neće doći da se vidi,nego je u nama samima,i to je Jesus rekao.
Mislim ako si čitao uopšte.:D
Now,I rest my case.

Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!

Pogledajte prilog 195080

Pogledajte prilog 195081

Pogledajte prilog 195082

Pogledajte prilog 195083

Pogledajte prilog 195084

Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma ;) :D

јеси ли ти стварно толико арогантан да апсолутно можеш да тврдиш да ваземљаци не постоје тј. да узевши у обзир величину универзума не допушташ могућност да негде још, осим на овом зрнцету прашине, постоји живот?

јеси ли ти стварно толико арогантан да апсолутно можеш да тврдиш да ваземљаци не постоје тј. да узевши у обзир величину универзума не допушташ могућност да негде још, осим на овом зрнцету прашине, постоји живот?
Арогантан? :eek:
У Библији нигде не пиеше о томе, а када верујеш онда знаш такве ствари ;)

Ljudi,zašto pišete neistine?
Pa gde sam ja napisao da verujem Bibliji?
Kada nemate načina da dokažete svoje tvrdnje vi podmećete:D
Ovde samo pišem da je u Bibliji jasno navedeno da su bića sa drugih planeta posećivala Zemlju,što je uverili ste se tačno.
Ali gde ja napisah da verujem Bibliji?:D

Sinovi Boziji - procitaj malo postove iznad, sta smo ti objasnili...
U Bibliji nigde ne pise da su dosli niti da su stvoreni, a ako ti tvrdis da ima dokaza a ne verujes Bibliji onda ne verujes ni u njih? koja ti je to logika?
naravno da se u Bibliji ne spominju!

Back