Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne pise i ne spominju se znaci nema ih, da ih ima tj da ih je Bog stvorio bilo bi nesto zapisano o njima, no?
Nego to natprirodno su bile demonske sile, a cuda su bila Bozije delo.

Sve je to iz iste kosarice.Mozak koji donosi zakljucke na osnovu posmatranja i logickih cinjenica vidi citanjem biblije da su u pitanju na delu dve strane jednog novcica,jer se ne daje apsolutna sreca i mir,vec se radost uravnotezuje bolom,nakon pozitivnog sledi negativno i obrnuto.Demijurg.

Nepise li u otkrovenjima koja su laz da ce zlo zavesti sve ljude pa i proroke i slobodnjake.Znas li ko su slobodnjaci ?Odakle ta drskost da zlo sme da stane na crtu oslobodjenom i da ga proziva?

Samo Sivi se usudjuju na ovakve poteze i oni su tvoji bogovi,vesti manipulatori astralnih realnosti.Ropski bogovi koji drze ljude pod kontrolom.Svete knjige oni su pisali i ideje boga oni servirali,raznim metodama presecali ego ili individualnost od njegove unutrasnjosti kroz celu istoriju iz dana u dan,mic po mic,neverovatnim manipulacijama.

No?
Video sam U.F.O.citao sam bibliju

Yeah!
Nista nisam citao.Tika taka bum.

Ja vam verujem da ste vi nesto videli, ali ne verujem da je zto bilo vanzemaljsko jer isti ne postoje!
Zna se ko je i na koje nacine zavodio ljude i da ih odvuce od Boga, tako su i ovo napravljeni UFO-i da zavaraju ljude...

Imam uzan pogled na svet i lepo mi je... Bog mi je ovo dao, ono, nesto uzeo a nesto daje na revesiju...Hahahahahahah

Biblija je i te kako povezana sa natprirodnim pojavama narocito sa NLO-ima i dogadjaji opisani u njoj imaju vise slicnosti nego razlika sa vanzemaljskim entitetima.Nebitno sto su se tada ti entiteti zvali andjeli ili demoni a danas se nazivaju drugacije.

... Jer bejaše smrtan strah po celome gradu,
i vrlo teška beše ruka Gospodnja onde. Jer
ljudi koji ostajahu živi bolovahu od šuljeva
tako da se vika u gradu podizaše do neba.
I KNJIGA SAMUILOVA 5:11-12

Religiozni aspekt srednjevekovne Crne Smrti bio je uvećan prijavama o gromoglasnim zvukovima koji su povezani izbijanjima kuge. Zvukovi su bili slični onima opisanim u Bibliji, pratili su pojavljivanja Jehove. Interesantno je da su oni zajednički nekim NLO viđenjima...

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/kuga.htm

Biblija je i te kako povezana sa natprirodnim pojavama narocito sa NLO-ima i dogadjaji opisani u njoj imaju vise slicnosti nego razlika sa vanzemaljskim entitetima.Nebitno sto su se tada ti entiteti zvali andjeli ili demoni a danas se nazivaju drugacije.

... Jer bejaše smrtan strah po celome gradu,
i vrlo teška beše ruka Gospodnja onde. Jer
ljudi koji ostajahu živi bolovahu od šuljeva
tako da se vika u gradu podizaše do neba.
I KNJIGA SAMUILOVA 5:11-12

Religiozni aspekt srednjevekovne Crne Smrti bio je uvećan prijavama o gromoglasnim zvukovima koji su povezani izbijanjima kuge. Zvukovi su bili slični onima opisanim u Bibliji, pratili su pojavljivanja Jehove. Interesantno je da su oni zajednički nekim NLO viđenjima...

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/kuga.htm

:cepanje: Paz da se ne smijem!
U Biblji nema NLO i sl.
Ima samo demonskih/djavolskih sila i laznih cuda, a sta je Bog sve cinio pise, i to kako je razdvojio crevno more pred narodom svojim i mana koja je padala sa neba je bila delo njegovo, posasti u egiptu takodje, i pise ti lepo.

Gde pise u bibliji da ne postoje.tj. da se opovrgava njihovo postojanje?

Ne vidimo li citajuci bibliju da je puna natprirodnih entiteta koji su opstili sa prorocima.Nebitno kako se ta bica zovu andjeli,golubovi ili vanzemaljci,ali se vidi da imaju moc da menjaju tokove dogadjaja na planeti,dovodeci cak i do opstih pomora civilizacija i do uzdizanja istih kroz celu vremensku epohu.

Da se nisi ti mozda nekad zapitao da vi niste izmanipulisani od strane superiornije inteligencije koja vam je servirala patnju,mucenje i odricanje kroz svete knjige u kojima se traze stvari koje su suprotne od covekovih licnih potreba i koje se kose sa njegovom prirodom kao i od blagodeti zivota dajuci vam zauzvrat neke nibanice i krembananice kada prestanete da postojite i kada se fizicki zivot ugasi.
Biblija nam govori o anđelima, ne spominju se druga bića, da li postoje, to nas u ovom trenutku nije briga...moguće da Tvorac stvara razna stvorenja, ali to u ovoj našoj priči nije bitno, tj ne tiče se nas. U Bibliji se iznosi samo ono što će nam biti od koristi, ono u šta smo mi upleteni.

Činjenica je da Sotona priprema teren, da kada budu pušteni demoni da haraju ovom zemljom ljudi to pripišu vanzemaljcima ili čemu već. Iz Biblije se jasno vidi budući scenario, tako da ovo što sada imamo (medijsko najavljivanje "vanzemaljaca") se moglo odavno zaključiti.
Postoje ljudi koji direktno komuniciraju sa Sotonom, jedan koji je bio u nekom dodiru sa tim ljudima iznosi svoje iskustvo, gde između ostalog pominje i ovaj Sotonin plan da se putem vanzemaljaca manipuliše sa masom...interviju sa ovim čovekom se može pogledati ovde:

:cepanje: Paz da se ne smijem!
U Biblji nema NLO i sl.
Ima samo demonskih/djavolskih sila i laznih cuda, a sta je Bog sve cinio pise, i to kako je razdvojio crevno more pred narodom svojim i mana koja je padala sa neba je bila delo njegovo, posasti u egiptu takodje, i pise ti lepo.

U bibliji nema struje, racunaram, mobilnih telefona, aviona, podmornica, satelita, raketa, klikera, patentica, frizidera, zamrzivaca, wc papira, vodokotlica, kanalizacije.... pa ti sve to danas koristis.... Za ime presvete Becke kobasice, to mora da je djavolja rabota....

Sta kaze biblija na to sto stalno vidjam(naravno jer cesto posmatram nocno nebo golim okom,dvogledom,teleskopom i kamerom) NLO-ove(dakle ne vanzemaljce nego neidentifikovane letece objekte, dal su vanzemaljci ne znam)?????
Na ovoj sam temi posle godinu dana a za to vreme video sam par desetina nlo-ova, zadnji pre 15 minuta na ulici sa drugarima. Medjusobno smo pricali ali sam ja neko vreme bacio pogled u nebo direkno u zenit tj u toj sferi bas iznad nasih glava.NLO koji sam video brzo se "ugasio" tj kada sam poceo da gledam u njega bio je jarko bele boje kao neka veca zvezda ili cak venera ali je nedugo zatim poceo lagano da gubi intenzitet i na kraju je sasvim "nestao", tj. nestalo je njegovo svetlo, on je naravno i dalje tu negde predpostavljam na zemlji ili u nizim ili visim slojevima atmosfere.
Najzanimljivije moje nlo vidjenje sam opisao na sajtu "NLOSrbija".Bio je to veliki zeleni NLO koje je videlo maltene pola Srbije.
Prokomentarisite svi, i oni sa verom u Boga i ne verom u vanzemaljce i oni sa verom u Boga i verom u vanzemaljce...
Iskreno me zanima svacije misljenje!
Jos nesto, ne bih voleo da se ovde svadjamo vec da argumentovano iznosimo svoja zapazanja, ako je moguce argumentovano.

Sta kaze biblija na to sto stalno vidjam(naravno jer cesto posmatram nocno nebo golim okom,dvogledom,teleskopom i kamerom) NLO-ove(dakle ne vanzemaljce nego neidentifikovane letece objekte, dal su vanzemaljci ne znam)?????
Na ovoj sam temi posle godinu dana a za to vreme video sam par desetina nlo-ova, zadnji pre 15 minuta na ulici sa drugarima. Medjusobno smo pricali ali sam ja neko vreme bacio pogled u nebo direkno u zenit tj u toj sferi bas iznad nasih glava.NLO koji sam video brzo se "ugasio" tj kada sam poceo da gledam u njega bio je jarko bele boje kao neka veca zvezda ili cak venera ali je nedugo zatim poceo lagano da gubi intenzitet i na kraju je sasvim "nestao", tj. nestalo je njegovo svetlo, on je naravno i dalje tu negde predpostavljam na zemlji ili u nizim ili visim slojevima atmosfere.
Najzanimljivije moje nlo vidjenje sam opisao na sajtu "NLOSrbija".Bio je to veliki zeleni NLO koje je videlo maltene pola Srbije.
Prokomentarisite svi, i oni sa verom u Boga i ne verom u vanzemaljce i oni sa verom u Boga i verom u vanzemaljce...
Iskreno me zanima svacije misljenje!
Jos nesto, ne bih voleo da se ovde svadjamo vec da argumentovano iznosimo svoja zapazanja, ako je moguce argumentovano.

Malo mi je cudno da se nlo vidi tako cesto,kako ti kazes skoro svaki dan,onako u prolazu.Ja se zanimam za chemove i nisam video ni jednog osim onih mrljica sto se pojavljuju.Cak i takve stvari ne pripisujem vanzemaljcima vec ljudima na zemlji koji imaju razvijenu tehnologiju da se igraju.

Na sajtu ti se pojavilo proxy error kad se otvori.

U bibliji nema struje, racunaram, mobilnih telefona, aviona, podmornica, satelita, raketa, klikera, patentica, frizidera, zamrzivaca, wc papira, vodokotlica, kanalizacije.... pa ti sve to danas koristis.... Za ime presvete Becke kobasice, to mora da je djavolja rabota....

Бог је човеку дао ум и свест, да ствара и ради, а то што су неки тај дар злоупотребили и направили ђаволске ствари је друга прича...
И интернет није сам по себио грех/зло, али је како га ко и зашта користи!

Бог је човеку дао ум и свест, да ствара и ради, а то што су неки тај дар злоупотребили и направили ђаволске ствари је друга прича...

Значи, ако посетим неки сајт који није "богу угодан" онда је то зло.

Где се можемо информисати који су сајтови богуугодни а који су под "но, но" ? :neutral:

Има ли црква неки проглас, неко упутство у коме би обавестила шире масе које сајтове да посећује како иста не би чинила зло и радње које нису богу угодне, и како би се заштитила од кажњавања милостивог бога а ако посећују те сајтове?

Bog nije nikom nista dao, jer ga nema,tacnije plod tvoje maste je. Covek je sam sve stvorio....

Значи, ако посетим неки сајт који није "богу угодан" онда је то зло.

Где се можемо информисати који су сајтови богуугодни а који су под "но, но" ? :neutral:

Има ли црква неки проглас, неко упутство у коме би обавестила шире масе које сајтове да посећује како иста не би чинила зло и радње које нису богу угодне, и како би се заштитила од кажњавања милостивог бога а ако посећују те сајтове?

Pa valjda znas sta neces da otvaras ako si vernik, no?

Bog nije nikom nista dao, jer ga nema,tacnije plod tvoje maste je. Covek je sam sve stvorio....

Izvini ti si se sam stvorio wow :eek: :lol:
Postoji, ili ima opet neka teorija demonizovcanog coveka, teroija o tome kako demoni beze kada prizivas Hrista, (samo npr)

Pa valjda znas sta neces da otvaras ako si vernik, no?

Па далеко сам ја од верника у пројекцију ауторитета родитеља из детињства а који награђује и кажњава и кога зовеш бог. А ипак ме ето интересује који су то сајтови угодни а који нису па је за њих је запрећена казна милостивог бога.

За које сајтове бог нуди штап а за које шаргарепу.

Izvini ti si se sam stvorio wow :eek: :lol:
Postoji, ili ima opet neka teorija demonizovcanog coveka, teroija o tome kako demoni beze kada prizivas Hrista, (samo npr)

Aha tebe je stvorio cika na oblacima a ne jedan mali, maljusni "bicar" koji je jedno vreme pripadao tvom caletu i nalazio se dobro cuvan u njegovom medjunozju... Ima logike, ipak jetaj cika napravio zenku za Adama iz rebra....

Back