Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А човек или жена, у којима би био дух врачарски или гатарски, да се погубе, камењем да се заспу, крв њихова на њих.

Ovdje se ocigledno radi o demonu,zar ne?

Ovo si juče citirao, ponavaljaš se, Jehova :)

Ne radi se o demonu, lepo piše čovek ili žena... da ti prevedem, očito ne razumeš... to znači sledeće: A čovek ili žena, koji nisu hrišćani, već pagani ili neke druge veroispovesti, da se pogube, da se kamenjem zaspu blablabla itd itd
Razumeo?

Ovo si juče citirao, ponavaljaš se, Jehova :)

Ne radi se o demonu, lepo piše čovek ili žena... da ti prevedem, očito ne razumeš... to znači sledeće: A čovek ili žena, koji nisu hrišćani, već pagani ili neke druge veroispovesti, da se pogube, da se kamenjem zaspu blablabla itd itd
Razumeo?
Pazi,DUH vracarski (u covjeku ili zeni).... Obicno se demoni nazivaju (zlim,vracarskim,neecistim) duhovima u Bibliji...

Ipak su okultisti mrtvaci koji hodaju jer im je bice potpuno unisteno. Odrzava ih u zivotu samo energija koju dobijaju od demona.

ajd malo pusti demone, sotonu i ostale zlobničke entitete, zar ne bi trebao Bogu da se svome posvetiš i njegovu reč da širiš?
Od kad pišeš ovde, samo satanizuješ, demonizuješ, pališ, kamenuješ, citiraš zlo i ponašaš se (ne)hrišćanski... zapitaj se koga služiš, i sebi odgovori, meni ne moraš, jer ja znam :)

Back