gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije !![]()
Inace,kako ide vjesticarenje?![]()
Evo upravo sam završila jednu od najkompleksnijih vradžbina što postoje u magijskom svetu ... džem od kajsija![]()
Ma kakvi, mi smo gospodari elemenata.![]()
Hemijskih? Pa vi ste zayebali Mendeljejeva.![]()
Da nije od neceg drugog?![]()
A ne, to više spada u domen alhemije.
Ja lično alhemiju koristim samo kada je u pitanju okultna anatomija.
A koji ti elemnt kontrolises?
Ja vazduh i to sam pravi majstor![]()
![]()
Seciranje,a?A ne, to više spada u domen alhemije.
Ja lično alhemiju koristim samo kada je u pitanju okultna anatomija.
Nijedan odgovor tebe ne može zadovoljiti... c c c
Šta ti radiš, Jehova, čitaš bibliju, za promenu?
Da,i to one djelove koji se odnose na vracanje i gatanje.![]()
Da,i to one djelove koji se odnose na vracanje i gatanje.![]()
Daćemo ti mi literaturu ako te to zanima...![]()
А човек или жена, у којима би био дух врачарски или гатарски, да се погубе, камењем да се заспу, крв њихова на њих.
Ovdje se ocigledno radi o demonu,zar ne?
Ne,hvala,necu da umrem mlad.![]()
Jadni Saul se ipak obratio vjestici (demonima):
И тако погибе Саул за безакоње своје, које учини Господу што не слуша речи Господње и што тражи да пита дух врачарски...![]()
А човек или жена, у којима би био дух врачарски или гатарски, да се погубе, камењем да се заспу, крв њихова на њих.
Ovdje se ocigledno radi o demonu,zar ne?
Znaš za onu "mrtav čovek hoda"? E podsećaš me na to, sreća pa te mi ovde u život vraćamo![]()
Pazi,DUH vracarski (u covjeku ili zeni).... Obicno se demoni nazivaju (zlim,vracarskim,neecistim) duhovima u Bibliji...Ovo si juče citirao, ponavaljaš se, Jehova
Ne radi se o demonu, lepo piše čovek ili žena... da ti prevedem, očito ne razumeš... to znači sledeće: A čovek ili žena, koji nisu hrišćani, već pagani ili neke druge veroispovesti, da se pogube, da se kamenjem zaspu blablabla itd itd
Razumeo?
Saul je naš sada, i jeste jadan da znaš... Izvesno je bilo čim je kamen podigao...
Ipak su okultisti mrtvaci koji hodaju jer im je bice potpuno unisteno. Odrzava ih u zivotu samo energija koju dobijaju od demona.