Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali vi meni niste odgovorili ni na jedno konkretno pitanje o okultizmu.

Koje konkretno pitanje? "Šta si vračala?"... pa kako bi tebi bilo da te pitam sad "Kome si danas sveću naopako palio iza oltara?"
Nema većih okultista od hrišćana (čast vrlo retkim izuzecima). Ti sebe smatraš boljim od pagana samo zato što bajalicu nazivaš molitvom? Da ne govorim o hrišćanskim ritualima :lol:

Koje konkretno pitanje? "Šta si vračala?"... pa kako bi tebi bilo da te pitam sad "Kome si danas sveću naopako palio iza oltara?"
Nema većih okultista od hrišćana (čast vrlo retkim izuzecima). Ti sebe smatraš boljim od pagana samo zato što bajalicu nazivaš molitvom? Da ne govorim o hrišćanskim ritualima :lol:

Molitva je nesto najprijatnije na svijetu. Zamisli,obracas se Bogu! :eek:

Elem,pitao sam kojem iskusenju niste odoleli,pa zatim sta vas je podstaklo da se upletete u okultizam itd,itd....

A ti fino ugasi TV, a za tajnosti nemoj mnogo da brineš, već Bibliju u ruke i čitaj.
Za ime sveta, pa imam utisak da si umislio kako si ti najčistije biće na ovoj planeti i samo slušam kako kukaš nad svojom sudbinom kako su te tako anđeoskog bacili ovde da se mučiš i ispravljaš krive drine... alo, spusti se malo dok nisi razbio nosić o zemlju, kud si poleteo? Skromnost i poniznost, između ostalog, čini pravog hrišćanina i ti ćeš meni ovde o egu da pišeš, a nabildovanijeg ega od tvog nisam videla... tugo!
Amaunet, ista ti je metoda sa svima koji promovišu Božju reč...:lol: "Vidi ga kako je drzak, kako je uobražen, kako se samo pravi pametan..." :lol: - u glavi zamišljam onaj piskavi ženski glas...:lol:
Koliko ja vidim on samo promoviše Božju reč, nigde sebe ne ističe...kako živi to je njegova lična stvar...valjda sme da iznese šta mu smeta...ali vas kopka nešto drugo....proradi vam savest. :per:

A ti fino ugasi TV, a za tajnosti nemoj mnogo da brineš, već Bibliju u ruke i čitaj.
Za ime sveta, pa imam utisak da si umislio kako si ti najčistije biće na ovoj planeti i samo slušam kako kukaš nad svojom sudbinom kako su te tako anđeoskog bacili ovde da se mučiš i ispravljaš krive drine... alo, spusti se malo dok nisi razbio nosić o zemlju, kud si poleteo? Skromnost i poniznost, između ostalog, čini pravog hrišćanina i ti ćeš meni ovde o egu da pišeš, a nabildovanijeg ega od tvog nisam videla... tugo!

zašto moderacija toleriše ove uvrede? :lol:

Back