Statut Vojvodine

i onda se mali silent bob probudio i video da je princ poljubio princezu...a zli vuk pobegao u sumu sa snezanom dok je crvenkapica skakutala sa korpom punom jagoda..pogledao se u ogledalo i shvatio
BOZE JA NISAM SILENT BOB JA BOB ROCK I IMAM VELIKI NOS...KAO PINOKIO
JA LAZEM DA NAS IMA PUNO..SAMO JA I EVNTUALNO RADNA SKELA OCEMO..ALI NE MOZEMO BUHUHUHUHUHUHU
hehehehe..kako su slatki sva dvojica koja su normalna pa oce da se ocepe protiv bolesti zvane Vojvodina je severni deo Srbije za vjeki vjekova

Što se babi snilo... Čitali su vam previše bajki u detinjstvu...

Vreme je da se probudite iz zimskog sna, i pogledate malo ono što mnogi već vide. Da ne vide, ovakva (i ovakve) teme ne bi ni postojale...

Dakle, stvari se jednostavno dešavaju, i vi tu ne možete ama baš ništa, osim da pišete komentare koji su samo vama smešni...

Vojvodina je severna Srbija, kao što je Kosmet južna Srbija. Tako piše i u Ustavu, jelda? :rotf:

Buđenje će biti teško...

Srećom, pa i vi živite na teritoriji Vojvodine, pa nemate previše razloga za brigu...

Poslednja izmena:
Gospodine Vi treba da se probudite i da počnete da vodite rčuna o svojo porodici kao što ja vodim računa o svojoj porodici.
Ne mojte se baviti politikom ne ide Vam bavljenej politikom iz želje da se kompezuje nedostatak drugih talaenata izazvaće Van samo kompleks niževrednosti u odnosu na sopsteveno okruženje i ostaćete čovek koga niko ne razume i niko ne voli i uvek ća Vam za Vaše probleme biti kriv neko drugi a ne Vi sami ,radi toga gospodine rešavajte svoje lične priobleme i ne okrivljujte drugog za njih.

Poslednja izmena od moderatora:
Cenjena gospođice apsolurtno se slažem sa Vama.

A Vama gospodine zar svi ti sukobi nisu pokazli kuda vodi secesija ,svaka secesija je vodila u rat ,ni ova ne bi bila izuzetak,zato Vam savetujem dobro razmislite o sudbini svoje porodice i da li Vama Vašoj ženi i Vašoj deci treba rat.

Oduvek su mi bili zanimljivi ljudi koji najbolje znaju šta je dobro za druge... Nemate potrebe brinuti o tome, kao što ni ja ne brinem zbog vas. Siguran sam da vi sami znate šta je dobro za vas...

Oduvek su mi bili zanimljivi ljudi koji najbolje znaju šta je dobro za druge... Nemate potrebe brinuti o tome, kao što ni ja ne brinem zbog vas. Siguran sam da vi sami znate šta je dobro za vas...

Poštovani gospodine tu je razlika između mene i Vas ja želim da i Vam i Vašoj porodici bude dobro,i kada Vi imate nenormelane stavove koji ugrožavaju naše pordice ,mi koji imamo noramlne stavove moramo brinuti i o našim porodicma i Vašim kada Vi to već ne radite-

Poštovani gospodine tu je razlika između mene i Vas ja želim da i Vam i Vašoj porodici bude dobro,i kada Vi imate nenormelane stavove koji ugrožavaju naše pordice ,mi koji imamo noramlne stavove moramo brinuti i o našim porodicma i Vašim kada Vi to već ne radite-

Nisam baš siguran da sam Vas razumeo. Ali, nemojte pridavati tome mnogo značaja. Sve je to stvar stanovišta.

Sve to što ste na pisali mogu i ja vama kazati.

Gospodin mislim da ste u pravu,ali molim Vas bez ovakvih ideja o nasilju,sve mora ići mrnim putem moram se našaliti dozvoljen je samo jogurt

Mislio sam da je pravno zgazimo. Nema potrebe da postoji ako se kako i planira vlada formiraju regioni. Ici ce promena ustava, i nece biti potrebe za vojvodinom , kada ce vojvodjani ostvarivati decentralizaciju preko regiona. To je manji problem. Veci je gde naci ljude koji ce da vladaju regionima.. kad to sve sam lopov do lopova. Nama je lokal bez obzira koja je stranka u pitanju ODVRATAN. Ovi republicki Dinkici, Nikolici, Tadici, Dacici, Velje, Mlohavi su bre sveci, device Marije, i mucenici naspram lokalnih lopuza. Cast izuzecima. Ali vidimo da se u nejvecem delu opstina lokalci samo bore za fotelje kako bi mogli da dodju do neke lopovske kinte i sl. I sad zamisli da moramo da medju tom stokom biramo sefove regiona i sl, i da im uz sve to i damo odredjena ovlascenja.

Sve to moze ali da se sprovede lustracija.

1. Borba protiv korupcije i lustracija.
2. A tek posle ovog pod 1. idemo u sveopste reforme a samim tim i drzavne organizacije.

Ako ne obavimo lustraciju dzaba nam sve.

Eh, pusti snovi... ;)

Ma jok. Bice. Vojvodina ce na kraju da postane samo kulturna autonomija. Ovo je Srbija. Ja bih i tu prosvetnu autonomiju ukinuo, jer mislim da i madjar iz Subotice treba dobro da zna kad je bio I srpski ustanak. Jer nigde u inostranstvu ne mozes da dobijes drzavljanstvo bez polozenog testa nacionalne istorije zemlje u kojoj apliciras. Autonomija bi ostala po meni u domenu narodnih pesama i folklora. :) Eventualno nekih glasila na jezicima manjina.

Ono sto tu treba da se obavi je svodjenje prava manjina na ista ona koja Srbi imaju u njihovim zemljama. Fer i posteno. Dakle sloboda za sve, ali nikako umanjenje sloboda vecinskog naroda.

Prosto ne mogu da verujem da to govoris .

Slazem se sa tobom , ( verujem prvi put, nadam se ne i zadnji ) . Samo da ni jedan od tih regiona ne bude na teritoriji danasnje Vojvodine , nego onako , mesana salata .

Mislis da je rascepas kao Karadjordjevici sa banovinama Jugoslaviju sto su. Ne ja bih bas napravio od vojvodine jedan region. Nema potrebe toliko da se menja. Manje ce da se autonomasi bune. Mada i oni su u velikoj manjini u Vojvodini.

Ne znam sto ne verujes da ja to govorim. To ti je dokaz da je pljuvanje LDP bazirano na predrasudama i nerazmisljanju.

ja mislim da si se zaljubio....u mene:rumenko:..i okrenuo plocu:per:..i postao srpski robot..ponosna sam na tebe...vishe ti nikad necu reci da si metalna sklopocija..osim ako ne pormenish polocu....opet:D

Procitaj gore zeleno :)

Imam jedno razmisljanje. To sad resavanje Vojvodine stvara ta mesta regionalna gde ce se uvlaciti ta lokalna stoka.

Opet kazem cast izuzecima. Ali ajde razmislite ko bi prihvatio da bude lokalni vecnik? Ako imate iole normalan posao, sa iole normalnom platom svakako ne bi prihvatili to mesto. Ono je nesigurno. Znaci ko moze da ga prihvati? Pa neki neradnici i lihvari koji su bili nesposobni da nadju sebi takav posao, koji ne bi rizikovali da napuste zbog mandata kojem duzna nije izvesna.

Uglavnom su ti lokalci teeeeski lezilebovici i lopuze neradnicke koje treba.....

Dakle prvo treba da se obavi cistka, lustracija... a tek posle sve ostalo.. pa cak i prikljucenje EU nije bitno koliko je bitno da se obavi lustracija.

ldp-ser.gif

Back