Gospodin mislim da ste u pravu,ali molim Vas bez ovakvih ideja o nasilju,sve mora ići mrnim putem moram se našaliti dozvoljen je samo jogurt
Mislio sam da je pravno zgazimo. Nema potrebe da postoji ako se kako i planira vlada formiraju regioni. Ici ce promena ustava, i nece biti potrebe za vojvodinom , kada ce vojvodjani ostvarivati decentralizaciju preko regiona. To je manji problem. Veci je gde naci ljude koji ce da vladaju regionima.. kad to sve sam lopov do lopova. Nama je lokal bez obzira koja je stranka u pitanju ODVRATAN. Ovi republicki Dinkici, Nikolici, Tadici, Dacici, Velje, Mlohavi su bre sveci, device Marije, i mucenici naspram lokalnih lopuza. Cast izuzecima. Ali vidimo da se u nejvecem delu opstina lokalci samo bore za fotelje kako bi mogli da dodju do neke lopovske kinte i sl. I sad zamisli da moramo da medju tom stokom biramo sefove regiona i sl, i da im uz sve to i damo odredjena ovlascenja.
Sve to moze ali da se sprovede lustracija.
1. Borba protiv korupcije i lustracija.
2. A tek posle ovog pod 1. idemo u sveopste reforme a samim tim i drzavne organizacije.
Ako ne obavimo lustraciju dzaba nam sve.
Eh, pusti snovi...
Ma jok. Bice. Vojvodina ce na kraju da postane samo kulturna autonomija. Ovo je Srbija. Ja bih i tu prosvetnu autonomiju ukinuo, jer mislim da i madjar iz Subotice treba dobro da zna kad je bio I srpski ustanak. Jer nigde u inostranstvu ne mozes da dobijes drzavljanstvo bez polozenog testa nacionalne istorije zemlje u kojoj apliciras. Autonomija bi ostala po meni u domenu narodnih pesama i folklora.

Eventualno nekih glasila na jezicima manjina.
Ono sto tu treba da se obavi je svodjenje prava manjina na ista ona koja Srbi imaju u njihovim zemljama. Fer i posteno. Dakle sloboda za sve, ali nikako umanjenje sloboda vecinskog naroda.
Prosto ne mogu da verujem da to govoris .
Slazem se sa tobom , ( verujem prvi put, nadam se ne i zadnji ) . Samo da ni jedan od tih regiona ne bude na teritoriji danasnje Vojvodine , nego onako , mesana salata .
Mislis da je rascepas kao Karadjordjevici sa banovinama Jugoslaviju sto su. Ne ja bih bas napravio od vojvodine jedan region. Nema potrebe toliko da se menja. Manje ce da se autonomasi bune. Mada i oni su u velikoj manjini u Vojvodini.
Ne znam sto ne verujes da ja to govorim. To ti je dokaz da je pljuvanje LDP bazirano na predrasudama i nerazmisljanju.
ja mislim da si se zaljubio....u mene

..i okrenuo plocu

..i postao srpski robot..ponosna sam na tebe...vishe ti nikad necu reci da si metalna sklopocija..osim ako ne pormenish polocu....opet
Procitaj gore zeleno