Statistika zaradjenog novca na sarm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto tako mislis?
pa recimo da si uspijevala da balansiraš između nekog smišljenog glupiranja i po svemu sudeći, međ forumašima davno prokazanog lupetanja. Duško i ini tvoji... šta li ti već dođu, postaju skroz bzvz za pominjanje. Onda, vrlo demonstrativno si najavila preseljenje na neki drugi forum, a nikako da se odlijepiš od Krstarice... Eto.

Kakav crni stek? :D
Da se ja tako rasipam sa parama i dajem svakom baksis i sta ti ja znam... Ne bih imao ni za cigare... :lol: :D

Zezam se malo... ali to ne volim da radim... i uzasava me takva radnja... :D

Plus... uvek insistiram da dobijem racun... Jer necu da punim dzepove toj mafiji... neka plati PDV...
Jest' da je drzava isto mafija... ali bar taj pojedinac nece da se bogati... :D

Ja tako isto kada udjem u prodavnicu moram to da platim... ne prodaju oni meni robu bez PDV-a... pa zato mora i taj da plati... Pa da vidi kako stvari funkcionisu... :D

Toliko o tome... :D

Pa ja i u prodavnici kada kupujem patike ili bilo sta ostavljam baksis...osim ako nije zaokruzena cena tipa 5.500 dindzi....

A mnogo ti znaci ako ces nekome da ostavis baksis 30, 40, 50 dindzi....bas ce da ti fale u zivotu........

®:
pa recimo da si uspijevala da balansiraš između nekog smišljenog glupiranja i po svemu sudeći, međ forumašima davno prokazanog lupetanja. Duško i ini tvoji... šta li ti već dođu, postaju skroz bzvz za pominjanje. Onda, vrlo demonstrativno si najavila preseljenje na neki drugi forum, a nikako da se odlijepiš od Krstarice... Eto.

Neodoljivo me podsecas na Igora kad pocne da prdi. :D Ja nisam videla nekoga da tako pokusava razlozno da govori a to ispadne tako da nista tu ne mozes ni da dodas ni da oduzmes, ni da uhvatis poentu, ni da se setis posle dva minuta sta je pricao, a ponajmanje mozes da ukapiras sto je to pricao i STO SKACE I BIVA RAZJAREN ZBOG NEKIH BESMISLICA O KOJIMA PRICA. I ne samo ti nego jos dva tri zadnja posta koja sam procitala sad.:D

ne znam za zene... al' ja samo koliko sam u kafanu ostavio do sad, ko zna sta sam mog'o... aj sto sam popio i pojeo, nego i na muziku koliko sam dao... pa to sa devojkama mi dodje kao razonoda... e, a nije mi zao... zato znam sve prave muzicare iz naroda od Subotice do Vranja... i, kad udjem u neku kafanu, uvek me pozdrave... 'de si, Rile? ali stvarno... i dodju i obavezno daju jedno njihovo muzicko pitje... samo, oko mi ostalo na onu Milenu... pevacica... ona mi je bila kao mleko... nego... ne treba gledati unazad...

Zna li neko da li postoji zemlja koja meri koliko mlada devojka zaradi na sarm od tipova sa kojima izlazi u toku dve tri godine od napr. 18 pa do 21 godine?
Ako ne postoji, da li mislite da bi trebalo tako nesto uvesti i na neki nacin zastitu muskom svetu od takvih napasti.
Ne mislim na klasicne sponzoruse, nego obicne devojke koje i kad imaju para da izadju kazu decku da bas taj dan i nemaju pa decko i taj dan isfinansira vecernji izlazak.

To se na zapadu nema potrebe meriti
Zapadnjak muskarac uopste nema potrebu da placa **** zenkama, a ni zenke to same ne zele
To je nesto sto jos uvek caruje u slabije razvijenim sredinama, kao sto je, na zalsot, Srbija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back