- Poruka
- 2.416
Е да сам јуче умро не бих знао да су Херцеговци и пургери комуњаре и партизани.Много сте гледали ,,Капелске кресове,,и ,,Куда иду дивље свиње,,
Хе,хе Хрвати херцеговци ,,ослободили,,Загреб
Скоро сви Хрвати (90%)су били или усташе или проусташки расположени нешто мање ,,мачековаца,,и најмање комуниста који су гле чуда држали све полуге власти хрвато-комунистичке Југославије.Што се тиче Срба у Војводини ја их делим на СРБЕ и на СТОКУ усташку наКострешену Чанколизачку.Свако ко је и мало писмен зна да је аутономија Војводине потпуна бесмислица .Зна се да су Срби у Војводини добили аутономију (ВОЈВОДСТВО СРБИЈА)у оквиру Аустрије и да је војводина добила име по српском
војводи који је њоме управљао(Стеван Шупљикац).Имају ли Французи аутономију у Француској ,Шпанци у Шпанији,Хрвати у Хрватској НЕМАЈУ .Па зашто да Срби имају аутономију од Србије.Као да немамо превише администрације ,шта ће нам и две скупштине,владе,премијера...исл
Интересантно је да се српски непријатељи ЕУ и САД залажу за што већу,,децентрализацију ,,Србије а истовремено се залажу за што већу ,,централизацију,,БиХ и Косова.Размислите мало о томе.

Ne znam samo zashto si mene citirao sa tvrdnjom da sam ja rekao da su Hercegovachki Hrvati komunisti, kad sam naveo potpuno suprotno. Takodje vec sam rekao da se Hrvati partizani mogu prebrojati na prste(moguce da je Istra izuzetak, ali ne verujem).