STARKE!!!

Meni su one bas coolerske,da zayebavas narod....;-)
Ja nosim plave sada,mozda kupim,nije mozda vec sigruno cu kupiti jos jedne,ali ne znam da li crvene ili jos jedne plave??
Ja sam iz Šipova,blizu Banja Luke,Republika Srpska

Limunovo_Drvo:
Meni su one bas coolerske,da zayebavas narod....;-)
Ja nosim plave sada,mozda kupim,nije mozda vec sigruno cu kupiti jos jedne,ali ne znam da li crvene ili jos jedne plave??
Ja sam iz Šipova,blizu Banja Luke,Republika Srpska
kupi crvene....mnogo su lepe....ma, naj su one karirane :p

Ne svidja mi se izgled istih a i neudobne su. Vise volim skejterke
p.s.zasto mnogoooooooo metalaca, pankera, sta god, nosim cak i na +40 martinke!? Da bi dokazali nesto?
Па можда се људима баш тад носе пожеле се нису одавно ипак мартинке лако прирасту срцу

A kakve to veze ima? Pa meni bas vise odgovaraju kad je toplo. lagane su, a imaju tvrd djon, jednom sam ih nosio kad je bilo malo hladniju, noge su mi se sledile, da ne pominjem bol pri svakom koraku :lol:

Sweet_Jane:
Ljuuudi!!!!
Meni je keva bacila starke! :cry:
Ove zime....mada moram priznati da su zaista bile strashne....peta se skroz odvalila(na levoj) i virila mi neka plastika, a na desnoj mi je bilo poderano i iscepano platno oko onog gumenog cuda napred.... ali sam ih mnogo volela :cry:...prve starke koje sam kupila....bile su crvene....cak sam ih i slikala pre nego sto ih je mama bacila.....
Al sta je tu je....ovog proleca cu isto da ih kupim....dvoumim se izmedju bordo i tamno zelenih starke...ima neko predloga?
btw, hertz, mnoooogo sladak avatar! :mrgreen:

hvala :wink:

a mislila sam da je ovo topic za starke :shock: al svejedno
graffiti-converse-all-star.jpg
:D :D
converse-1.jpg
mmmmm

ovo od gore mi se ne svidja ni malo ... bas je bezveze ... ili sto bi rekli bez linka ...
inace jedna moja drugarica je nosila neke zelene ...onako drecave ... jos bila neka mrtvacka glava...she so look like rockera ... :D :lol:

U odlicnom su stanju, nosio sam ih oko 10 puta, pa bolje ista nego nista, mada sad u Nisu nove kostaju oko 3000 !!!!!!! Kada sam ja kupovao, brojevi ispod 40 su bili 1800. A sto ne nabijes nesto u njih, pa ce ti odgovarati i 41? :lol:

blastmaster:
U odlicnom su stanju, nosio sam ih oko 10 puta, pa bolje ista nego nista, mada sad u Nisu nove kostaju oko 3000 !!!!!!! Kada sam ja kupovao, brojevi ispod 40 su bili 1800. A sto ne nabijes nesto u njih, pa ce ti odgovarati i 41? :lol:

xaxa..što ne nabijem nešto u njih... :lol: :lol:

....pa i da nešto nabijem bila bih kao pajac u njima :p

Back