Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao ako je takav šonja, još ćeš ti sve sama da radiš, a on da, u šoku, crveni i govori pedala. Ma to nije muškarac. Pravi muškarac zgrabi ženu koju želi ili makar kaže da je ne želi. Taj je dobio onu stvar na lepe oči. :(

Treca, sve si u pravu i sve se slazem, ali ne mogu sada da razmisljam o tome... Opet sam u iscekivanju da ga vidim sledeci prvi put, samo da cujem sta ce da kaze, ako uopste nesto i kaze...

Inace je sve ok. :P

Treca, sve si u pravu i sve se slazem, ali ne mogu sada da razmisljam o tome... Opet sam u iscekivanju da ga vidim sledeci prvi put, samo da cujem sta ce da kaze, ako uopste nesto i kaze...

Inace je sve ok. :P

Ma da. ;) Ni ne sumnjam. Samo ne volim kada čujem da postoje takvi mekušci. :evil:
Ja, u stvari ne razumem muškarce koji ga pravdaju. Pa treba da peru ruke od njega. Takvi muškarci su sramota za muški rod. Da sam muškarac uhvatila bih ga za onu stvar i odsekla bih mu je. :evil::twisted:

Ajde, lep provod. Sad ću i ja. :)

Poshto je bilo mnogo brojeva u opkladi reshila sam da pojednostavim...ko dobije opkladu sme da me chasti kolom i chokoladnim banicama. To je u redu chini mi se.
Jedva chekam ponedeljak kad Dana ode na posao i ponese dva piva i stavi na sto, a ovaj shto je sigurno 50% chelav na obe glave dodze, a ona mu kazze PEDALA! jer che da se primi sigurno.
Mogu se kladiti u to.

Ma da. ;) Ni ne sumnjam. Samo ne volim kada čujem da postoje takvi mekušci. :evil:
Ja, u stvari ne razumem muškarce koji ga pravdaju. Pa treba da peru ruke od njega. Takvi muškarci su sramota za muški rod. Da sam muškarac uhvatila bih ga za onu stvar i odsekla bih mu je. :evil::twisted:

Ajde, lep provod. Sad ću i ja. :)

Ma jes bre.
On je svakako ljigav sto se nije bar javio.
To je nekako...u najmanju ruku nevaspitano, sta god da je razlog.
Mislim, ok malo da se igraju, to je normalno, ali ovo nije igranje, ovo je gruba ispala bez dobrog razloga. Nabacuje se danima, a onda kad ona odreaguje, on se ne pojavi.
To je onako...idiotski
Isto bih tako napisao i da je Dana tako uradila njemu.
Prosto, to nije lepo

Jeste Maslachak, sasvim je moguce da si u pravu.
Sigurno se prepao njene mladosti; sigurno se uplasio da u tim poznim godinama nece moci da odradi seksualni cin na adekvatan nacin; najverovatnije vise nema samopouzdanja jer je suocen se cinjenicom da mu je vreme odavno proslo.
Mozda gresim, ali ja to nekako gledam po sebi.

tvoje vreme nikad nece proci, o juliane....

znam najmanje jednu zzenu koja ce uvek moci da posvedochi o tvojim crnachkim mocima. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back