Lako je vama da se smejete. 
Ja cekam neke drugarice pa idem u grad, mozda naletim na Celavog. :rolleyes:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne bih garantovao da je sve gotovo jos...
Nego nesto razmisljam. Teoretski, Dana bi mogla sam o da mu sedne u krilo i krene da se trlja, i ja gubim opkladu, jer to cak ni on ne bi odbio...

Lako je vama da se smejete.

jel mogu i ja da se prosvercujem kod drugarica
ps i ja sam celav![]()

Jao ako je takav šonja, još ćeš ti sve sama da radiš, a on da, u šoku, crveni i govori pedala. Ma to nije muškarac. Pravi muškarac zgrabi ženu koju želi ili makar kaže da je ne želi. Taj je dobio onu stvar na lepe oči.![]()

Treca, nemoj da se ljutis, ali moram ovde komentar, kakva mu je ona stvar data, sigurno je bio razrok.Jao ako je takav šonja, još ćeš ti sve sama da radiš, a on da, u šoku, crveni i govori pedala. Ma to nije muškarac. Pravi muškarac zgrabi ženu koju želi ili makar kaže da je ne želi. Taj je dobio onu stvar na lepe oči.![]()

Treca, sve si u pravu i sve se slazem, ali ne mogu sada da razmisljam o tome... Opet sam u iscekivanju da ga vidim sledeci prvi put, samo da cujem sta ce da kaze, ako uopste nesto i kaze...
Inace je sve ok.![]()

2 'keta
j.bt vodka je pocela da 'radi'
Ma da.Ni ne sumnjam. Samo ne volim kada čujem da postoje takvi mekušci.
![]()
Ja, u stvari ne razumem muškarce koji ga pravdaju. Pa treba da peru ruke od njega. Takvi muškarci su sramota za muški rod. Da sam muškarac uhvatila bih ga za onu stvar i odsekla bih mu je.
Ajde, lep provod. Sad ću i ja.![]()
Jeste Maslachak, sasvim je moguce da si u pravu.
Sigurno se prepao njene mladosti; sigurno se uplasio da u tim poznim godinama nece moci da odradi seksualni cin na adekvatan nacin; najverovatnije vise nema samopouzdanja jer je suocen se cinjenicom da mu je vreme odavno proslo.
Mozda gresim, ali ja to nekako gledam po sebi.
eeeeetvoje vreme nikad nece proci, o juliane....
znam najmanje jednu zzenu koja ce uvek moci da posvedochi o tvojim crnachkim mocima.![]()