Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.153
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas si gruba![]()
Ja sam lepo upakovao u blowjob![]()
Da samo tara ne razume engleski pa misli da sam joj nesto ruzno pozeleo.

pa sto lepo ne kazes poosenje? nema zabune, nema prevare![]()
Gresis..kad muskarac to kaze on je vulgaran i prostali kad tara ovako slatko kaze..sve joj je oprosteno
Ko o cemu, vi o duvanu. To ce uskoro da bude zabranjeno i ukinuto, i u zatvorenom prostoru i na javnim mestima, na otvorenom.pa sto lepo ne kazes poosenje? nema zabune, nema prevare![]()
Gresis..kad muskarac to kaze on je vulgaran i prostali kad tara ovako slatko kaze..sve joj je oprosteno
ovo si dodao. pa sigurno d aje slatko![]()
aaaa...pustili su ih sa posla ranije jer su bili vredni i obavili sve na vreme : )
sada ide period spremanja...
Nema jedan, ali ima jednu instalaciju strucnog programa koji kosta pravo malo bogatstvo. 8)ebo firmu koja ima jedan komp.![]()

...
i kad idu na vopi?
el ima praznu gajbu?
hoce li se poyebati ili idu da flertuju onako, dva tri puta, pa onda poyeb?

...Ja smem da se kladim da nece biti nista ;-)
Dana je sve, samo ne patetichna.E to je dobar savet..al ja bi da nas postedim patetike raskida i otvaranja slicnih tema![]()

I nadredjeni prica nesto, nas dvoje ga ne cujemo, pita je l' dolazimo da radimo veceras, nas dvoje-ma joook, nema potrebe, i krenemo kuci, na raskrscu ja - je l' se vidimo mi veceras na tom pivu, on-naravno, to se podrazumeva, stidljivo smekerski kez, ja kao -javi, on-zvacu te, cao, ja slatko-cao. 

ops: a posle cu da prebiram po garderobi...

pa dodao je... i to namerno da ja ispadnem plagijator.
(jeste, svet se vrti oko mene)

Nema jedan, ali ima jednu instalaciju strucnog programa koji kosta pravo malo bogatstvo. 8)
...
Dana je sve, samo ne patetichna.
Ovako, narode, hvala vam, hvala, osecam se tako glupo kad vam se zahvaljujem sto ste uz mene i te fore...![]()
Dodje on, ja pogubljena, on pogubljen.I nadredjeni prica nesto, nas dvoje ga ne cujemo, pita je l' dolazimo da radimo veceras, nas dvoje-ma joook, nema potrebe, i krenemo kuci, na raskrcu ja - je l' se vidimo mi veceras na tom pivu, on-naravno, to se podrazumeva, stidljivo smekerski kez, ja kao -javi, on-zvacu te, cao, ja slatko-cao.
Ma, nemam pojma, ne smem mnogo da letim, da ne ljosnem na zemlju jako...
Ali, evo, kupih 3 tugorga, pijuckam lagano, 2 pakle cigara, nek se nadjeops: a posle cu da prebiram po garderobi...
![]()
![]()
![]()
![]()
a u koliko sati izlazite, da znam dokle da cekam?
strpljenje se isplatia u koliko sati izlazite, da znam dokle da cekam?

Pa, ne znam, valjda oko 10, tad mi mladi izlazimo...![]()