Ma daj bre stvarno bezveze..... to se meni skoro desilo non stop se nesto dogovarali ja trebao da dodjem po neku robu i da odemo na pice nazvao pustio poruku i posle nista a do tada sve super ........nego sta radis veceras![]()
Nista. :|Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj bre stvarno bezveze..... to se meni skoro desilo non stop se nesto dogovarali ja trebao da dodjem po neku robu i da odemo na pice nazvao pustio poruku i posle nista a do tada sve super ........nego sta radis veceras![]()
Nista. :|Nista. :|

vidis da ima neko ko zeli da te vodi na pice..pa makar to bio i ninja

Jeste Maslachak, sasvim je moguce da si u pravu.mozzda se prepao, jerbo ako je slobodan u 36oj, sigurno postoji razlog zashto je slobodan u 36oj. (ovo sam htela i juche da napishem, da ne bude zabune, al` sam preskochila...)
moja drugarica suza, kao shto sam vishe puta na forumu napisala, mi je rekla:
maslachak, vreme ti je da se udajesh sad! jerbo, ako se ne udash sad ,sve shto ce da ti ostane su narkomani, alkoholichari i loshi jebachi... ko ce chekati da se prva tura razvede....

...samo mislim da nije trebalo da mu poshaljesh sms.

Ma sto opravdavate coveka pazi ovo sad .....da je hteo uradio bi nesto tj pristao bi ovako nije i sa svakim svojim navaljivanjem ili potenciranjem spustaces sebe dobro je sto si odgovorila otkaci ga i gotovo .....bolje da misli da ne moze da te ima nego da bude siguran da moze kada hoce .............

A gde ti vidis ovde dramu? :| Normalan opis situacije, ispala na kraju i gotova pricha.ebi ga, par puta te drpio za sisu, a ti napravila ljubavnu dramu
Screw you guys, I'm goin' homeeee....

Necu, bash me interesuje shta ljudi imaju josh "pametno" da kazu![]()

Opa, i saosecajni je tu. Sada nastupa trio fantastikus, po prvi put u vashem gradu. Dobar, losh, glup. Divno.

Sinoć su dva člana našeg kolektiva doživela neprijatnosti!![]()

Uh, kako te mrzim...
Pa, dobro, neka ostane tema, do veceras, dok ne ispricam svima sta je bilo, dok ga zenski deo ne popljuje onako posteno i dok se neki ne jave da me utese.![]()

a zar nije za zaljenje da jedan matorac tako se ponasa prema jednoj devojci mislim stvarno je bzv
Mislim da je to za zaljenje.a zar nije za zaljenje da jedan matorac tako se ponasa prema jednoj devojci mislim stvarno je bzv