bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.842
Još kolkoPa eto neki su umrli neki digli ruke, ja još malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još kolkoPa eto neki su umrli neki digli ruke, ja još malo

He he, znam Dartha, ali s drugog foruma. Živčan i pomalo lud. Svađali smo se do krvi, ali ga moderacija štitila, pa sam ja većinom nadrljala. Tamo je imao nick Elit, a ja ga zvala Ulitanko.Jeste, ali otkrio je javno osećanja prema Darthu, a ovaj je bio suptilan i nije želeo tako da iskaže svoja. Mislim da je Darth izgoreo kada je video Krompirkovu sliku sa roze mašnicom oko glave. Pitam se ponekad, da li im ljubav još traje.

Kako se bre zaljubili mušarac u muškarca i to preko forumaNemoj tako. Jednostavno su se zaljubili, nisu ni sami znali šta su.
Lapsi ima iskustva sa 55 forumaHe he, znam Dartha, ali s drugog foruma. Živčan i pomalo lud. Svađali smo se do krvi, ali ga moderacija štitila, pa sam ja većinom nadrljala. Tamo je imao nick Elit, a ja ga zvala Ulitanko.
Kako smo se samo lijepo svađali.![]()

Ima na ženama "forumaši koji nam nedostaju". Tu se najpre objavi ako je neko, daleko bilo, umroПраво питање зашто немамо тему за упокојене форумаше и зашто се то не дозвољава
То није исто. Неки су отишли са форума а неки нису ни живиIma na ženama "forumaši koji nam nedostaju". Tu se najpre objavi ako je neko, daleko bilo, umro
Pa i ne moraš, davno si me zaprosio i da te podsjetim-pristala samKako se bre zaljubili mušarac u muškarca i to preko foruma
Ja ne mogu da se zaljubim u @Kćerka Direktora Cirkusa a svidja mi se svakako

To onaj što zarađuje kao žigolo?He he, znam Dartha, ali s drugog foruma. Živčan i pomalo lud. Svađali smo se do krvi, ali ga moderacija štitila, pa sam ja većinom nadrljala. Tamo je imao nick Elit, a ja ga zvala Ulitanko.
Kako smo se samo lijepo svađali.![]()
On? Ne nasmijavaj me. Žgoljav i naboran.To onaj što zarađuje kao žigolo?
Ne mogu da pronadjem tu poruku...Pa i ne moraš, davno si me zaprosio i da te podsjetim-pristala sam![]()
Daa i stalno je slikao pareOn? Ne nasmijavaj me. Žgoljav i naboran.
To sam propustila.Ja bih voljela da se pojavi @trus
Daa i stalno je slikao pare![]()
Ima moj tata sačuvan skrin, bez brigeNe mogu da pronadjem tu poruku...

Blago tebiTo sam propustila.
Dobro, kad dodjem u SA nemoj da se sakriješ negdeIma moj tata sačuvan skrin, bez brige![]()
PA lepo.Kako se bre zaljubili mušarac u muškarca i to preko foruma![]()
Važi!Dobro, kad dodjem u SA nemoj da se sakriješ negde
Reče "novi član"Darth je bio agresivni transgender.
krompirko je bio obican pe.der al kulturan i prijatan.
Slavenaa, nju znam, naša guzata policajka s Index foruma.
![]()
... да се испитаReče "novi član"![]()