bglaganica
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Jednog dana kada ja postanem stari forumas, pa kada odem, pa kad svi budete tuzni sto sam otisao. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Geta lajftebra, pre izadje nas 5 i zezamo se i dodje riba koja je prvi put izasla sa nekim ljudima sa foruma i isplace se zbog razvoda i pola ekipe se isplace![]()
okej znam ko siGeta lajf

Ја на први пост провалила, само те гледам кад ћешokej znam ko si![]()

Moji obožavatelji, verujem ja u njih.Кежуал ми је на блок, па по некад се питам ди је и шта ради.
Znamo Miss Marty.Ovo mi treći nik za 5 godina, i ja bih sa jednim nabrala 70![]()
A Baba Rifka?
Знам, него да напишем надимакТу је негде Суперверо, чини ми се.
Između Džegi i Vračarcca je postojao antologijski sukob koji je trajao od postanka sveta i veka.
Sve dok Džegi jednog dana nije otkrila Vračarčev real life identitet, nakon čega je on napustio forum i više se nije vraćao.
Šta je maho .Shojo Maho
topla dragostŠta je maho .
hahaha tjelavi bucko onajJel se seća neko onog lika što je bio u nekom gej-hardkor-sado mazo fazonu? Kačio slike razvaljenog anusa, da ne govorim o onim laganim tipa, slike penisa, nekog lika dok mu puši i tako to. Sigurno najluđi lik koji se ikad pojavio ovde. Što je najveća fora, od njega je štošta pametno moglo da se pročita.
Da, da. Taj. Ili onako plav ali se baš na nularicu šišao. Kakav ludakhahaha tjelavi bucko onaj![]()