Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? Vol.9 (oboji me u skeptičnu boju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle sada ostajem bez teksta.Jednom ste mi napisali da vas više ne citiram.Ako se sećate tako sam i postupio.Ponovo ste me potkačili i ja
opet ljubzno a vama opet ne odgovara.Valjda nećete se spustiti na nivo Motorkotača.On tako navodi kako je igrao fudbal u Gložanu a
kada ga pitam jer zna Čađu on izbegava da javno obavesti narod da laže na kvadrat.Čudna smo nacija.
Ma Motortokac je igrao samo dzepni bilijar, u tom sportu je iskusan. Za fudbal je operisan.

Dakle sada ostajem bez teksta.Jednom ste mi napisali da vas više ne citiram.Ako se sećate tako sam i postupio.Ponovo ste me potkačili i ja
opet ljubzno a vama opet ne odgovara.Valjda nećete se spustiti na nivo Motorkotača.On tako navodi kako je igrao fudbal u Gložanu a
kada ga pitam jer zna Čađu on izbegava da javno obavesti narod da laže na kvadrat.Čudna smo nacija.
Ок.

O poslu priča :rtfm:
Kako da Srbija zaradi dobre pare što bi reko Momčilo Kolovoz, Čađov drug iz trećeg razreda

Pa mislim da je jako važno da ljudi bolje žive.Da bi to ostvarili najvažnije je da se zatvori NSZ.Da je Srbija bogatia od CH to stoji.
Da Srbija treba da uveze radnu snagu takođe stoji.Ko može to da dematuje?Neka se javi neko iz CH pa neka demantuje ako
nije tačno.

da si me poslusao na vreme i beograd zamenio ivanjicom raskom kulom pozegom - ne bi imao sada problem sa policijskim casom.
Ali sa Štarkom-Dahauom - da.

Smeši ti se

giphy.gif

To je sve isti kurton, daju ti ćebić iz 1973. na koji je ejakulirao Kosta Kurta, regrut iz severne makedonije
Те хале су за лакше оболеле, и имају ефекта само док је оболелих мало. Сада када имамо стотине новооболелих сваког дана, и уопште не тестирају њихове контакте, те хале су бесмислене.

Те хале су за лакше оболеле, и имају ефекта само док је оболелих мало. Сада када имамо стотине новооболелих сваког дана, и уопште не тестирају њихове контакте, те хале су бесмислене.
Tako je i onaj književnik iz Austrije tvrdio da su njegove arene samo "bolnice."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back