- Poruka
- 94.127
To je visina torte Agi, da ima za sve u kafani i da Andji ostane kozica sa vrhaPrepala je i mene sa onim zagonetnim postom gde piše 40

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je visina torte Agi, da ima za sve u kafani i da Andji ostane kozica sa vrhaPrepala je i mene sa onim zagonetnim postom gde piše 40

Ja se nadam da se Andja salila, ako nije ispade da je sudjeno da je uvredim kad zelim da irad nesto lepoJa pre mislim da se zahebavala a ja nisam ukapirala

Dobro sam
Malo pospano
Mislila je na neki uporedni aspekt
Pošto ima stelijum u Jarcu i Asc i Mo u Devici-to sve trigonira tvoje Sunce
To je ono što ja bez chartova znam-a sigurno ima još
Da prevedem na srpski-lepo se slažete
Mogli bi komotno da se smuvate
Sad je i vreme za spavanje Agi, bar nama koji ne sedimo nocu [emoji38]
Imao sam koleginicu Agnjesku, svu se je zvali Aga, jedino menipadalo na pamet da je zovem Agi [emoji38]
Mislm Agi da u ovom slucaju teorija i praksa ne idu zajedno![]()

e jes, lepo je biloДанас седех у хотелу Москва на спрату уз ограду и сетих се...

mene niko sem vas na Krsti nije zvao Agi a Agatha me zovu od osnovme škole
Imam još gomilu nadimaka uključujući i Zmaju a varijanta Agathe je AGATONAC
I to su mi smislili i pesmicu:
Kada nije sve pod konac, onda je tu Agatonac!
Mene to Agatonac užasno nervira, asocira me na neku krupnu kućnu gamad, hibrid između bubašvabe i miša
A na Politici me zovu Gata, to mi se sviđa jer na italijanskom znači mačka
- - - - - - - - - -
Agi je jako slatko,sviđa mi seHahhahaha a slatko....mene ta rijec agantonac podsjeca na neku old tajmersku mehaničku napravu...koja se koristila u recimo kinematografiji...XD
Znači zapravo je agata nadimak i u real life...so cool...no agi je prosto najdražesnija varijata <3

Ја се никад не излогујем, у чему је фрка?
да, могао бих сваки дан да блејим у Москви, баш господско место.
vidim da me gleda neki muskarac, i sad ja ne znam ko je u pitanju, mislila sam da si mozda ti(pre nego sto sam poslala poruku gde ste)..i na kraju mi je prisao(videh po naglasku na eng. da je rus) i pita me da li znam "gde je plavi most" 

i meni se desilo da me sa 12 godina u pola devet uveče kad sam čekala drugaricu ispred hotela Slavija, startuje likE inace ono kad sam vas cekalavidim da me gleda neki muskarac, i sad ja ne znam ko je u pitanju, mislila sam da si mozda ti(pre nego sto sam poslala poruku gde ste)..i na kraju mi je prisao(videh po naglasku na eng. da je rus) i pita me da li znam "gde je plavi most"
Mislim da je to neka sifra da me pita da li sam bila za "prodaju".
Malo je reci da sam se strasno smorila, i zapitala kakav to utisak ostavljam
Bila sam u zimskom kaputu, ni jaka sminka bas nista, ne kapiram zbog cega bi me to pitao.
de si dušo!Pozdrav svima u kafani
Za dame![]()

Da, juce su otvorili izlozbu na planiniJao što je lep[emoji813]

Dodji slobodno u kikalend
Ovo traje jos 10-ak dana i ima oko 10-ak figura.
Pravili su jos 4 od snega oko 2-3 km odatle.
e moj Snowko, mrzim sneg iz dubine duše
Zovem ga BELO SRANJJE
Volim samo na slikama da ga vidim
Prosto ne mogu da verujem da sam godinama skijala
Al davno su prošle te godine

jao tek sad kapiram šta sam rekla
Ovde na planini je oko 1 metra :zaljibljena:

Dzabe se sad vadisjao tek sad kapiram šta sam rekla
SNEG ne volim al Snowka OBOŽAVLJEM![]()