- Poruka
- 112.433
živa istina!!!!Dzabe se sad vadis
Salim se![]()
U stvari u prirodi je sneg lep
Ali ja ne živim u prirodi
Dole led a odozgo padaju ledenice
Svake godine UBIJU nekog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
živa istina!!!!Dzabe se sad vadis
Salim se![]()
Ovde je sneg prelep, kod tebe nema snega. Pomesaju ga odmah sa rizlom i to nije snegživa istina!!!!
U stvari u prirodi je sneg lep
Ali ja ne živim u prirodi
Dole led a odozgo padaju ledenice
Svake godine UBIJU nekog
Ovde je sneg prelep, kod tebe nema snega. Pomesaju ga odmah sa rizlom i to nije sneg![]()
Dae od tebe naučih da rizla može da bude još nešto sem čuvenog brenda cigaret papirića
Nema ovde rizle
Čak ni so nešto nisam primetila ove godine
- - - - - - - - - -
Nego led i bljuzga
Fuj!!!!!!
ja gore lopine od ovih još ne videhМорају да се уграде, од обичних ледених статуа то није могуће...
Kazi gancijima da u njima ima bakra, skinuce ihza 15 minutaMa ne koriste ništa
Bitno da su unakazili grad sa onim odvratnim "ukrasima" koji gutaju struju a već par godina, BUKVALNO stoje od OKTOBRA do MARTA!!!!!!!!!!!!!!!
znaju oni bolje od mene gde ima bakraKazi gancijima da u njima ima bakra, skinuce ihza 15 minuta![]()
Ima i u ukrasimaznaju oni bolje od mene gde ima bakra![]()
ja gore lopine od ovih još ne videh
A konkurencija je jaka
Ona odurna cisterna na Slaviji košta 20 puta manje u Kini a još su je postavili TOLIKO KRIVO da to ni u Ugandi nema
I plus ljudi koji žive na samoj Slaviji izludeše od gromoglasne tri četiri pesme koje se STALNO vrte
Transfer blama
Ali da li se to menja nesto? Ne. Da bi se nesto zaista promenilo, potrebna je masovna kriza.
Ма не бре, ако бих их добро плаћао то би заправо спасило десет бракова јер жене траже паре.![]()