STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog cega ti je to Vaga?

Prija im da drugi budu aktivniji, a vole da posmatraju. Ne ubacuju se ako za tim nema potrebe. Vise vole da uzivaju nego da stoje po/na "necijoj" strani.

OSIM ako nisu onaj drugi tip Vage, svadjalacki, brbljiv do maksimuma, politicki nastrojen i buckast a la Pavarotti.

-------

EDIT : Srecna Vam i SNG 2019.

-------

Astro pitanje - Zasto SRBI slave "SNG" 13 dana nakon "official NG"?

Poslednja izmena:
Prija im da drugi budu aktivniji, a vole da posmatraju. Ne ubacuju se ako za tim nema potrebe. Vise vole da uzivaju nego da stoje po/na "necijoj" strani.

OSIM ako nisu onaj drugi tip Vage, svadjalacki, brbljiv do maksimuma, politicki nastrojen i buckast a la Pavarotti.

-------

EDIT : Srecna Vam i SNG 2019.

-------

Astro pitanje - Zasto SRBI slave "SNG" 13 dana nakon "official NG"?

Mislis ko Seselj? :lol:
Miroljubiva Vagica :mrgreen:

Salim se, ali oni su vazdusni kardinalni znak, itekako vole da se isticu(kardinalno) u prici(vazduh).

Uf, ja se ne bih zamaro da pricam toliko u RL kao sto pricam ovde, recimo. Dok verujem da oni sto jedva progovore par reci ovde se u drustvu opuste do te mere da ne mozes da dodjes do reci od njih. z:D

Evo jednog realnog pitanja za sve ljude koji se ovde druze *i koji su tu da bi se druzili, recimo) - zasto ne koristite, recimo, Discord da se pronadjete i siti ismejete, ispricate i zajebavate? Da je meni do druzenja recimo, prvo bih omogucio Discord i pozvao ljude da dodju i da se druze (dok se ne vide uzivo).

Prva stvar koju ljudi urade kada se uplase jeste "nemam mikrofon" z:D koji realno kosta 200 dinara.

A i mislim da bi Discord sobica za ovaj PDF bio pun pogodak za jedno 7-8 ljudi.

Ko zna, mooooooooooooooooooooooooooooooooooozda bih se i ja pridruzio z:shock: z:mrgreen:

Uf, ja se ne bih zamaro da pricam toliko u RL kao sto pricam ovde, recimo. Dok verujem da oni sto jedva progovore par reci ovde se u drustvu opuste do te mere da ne mozes da dodjes do reci od njih. z:D

Stvaaarno?
Ovo me bas iznenadilo. :D
Kakva ti je treca kuca? (Vladar,aspekti?)

- - - - - - - - - -

I mi smo iz realnog života, ne živimo (samo) na forumu z:D

Mi smo hologramska projekcija :mrgreen:

Pa treca kuca u Lavu, Saturn na Suncu. Nema losih aspekata ni Sunce, a ni Saturn.

Zamisli Aragorna kako sedi negde u nekom cosku, daleko od guzve ljudi. z:mrgreen:

Kapiram da moze da zvuci cudno nekome ko ima Asc u Lavu doduse.

Ovde ljudi izigravaju nešto što ne mogu u realnom životu, od istresanja frustracija do gušenja jer u stvarnom svetu teško da mogu da savataju žrtvu
Ne svi naravno
Ovde mogu da lazu i mažu o svojim ljubavnim avanturama, zaradi i još koječemu, da se prave Google 'telektualci i sl
Zato sam svakog do kog mi je iole stalo upoznala u RL

Ja kada zelim da nekoga mucim, ukljucim lepo Counter-Strike z:mrgreen: i trazim iskljucivo najbolje igrace da ih ubijem u pojam, a takvi obicno znaju biti najveci kompleksasi. z:mrgreen: Nakon 2 headshota prelaze u spec i vicu "cheats". z:D

I to skoro uvek bude klanje s ledja (Ma/Pl/Sco V).

A gomila klijuncardije, tj. mladje generacije su samo navikle da koristi aimbot i slicno tome. Noskill frustracije.

Kapiram da mozda dvoje ovde zna o cemu pricam.

Ovde ljudi izigravaju nešto što ne mogu u realnom životu, od istresanja frustracija do gušenja jer u stvarnom svetu teško da mogu da savataju žrtvu
Ne svi naravno
Ovde mogu da lazu i mažu o svojim ljubavnim avanturama, zaradi i još koječemu, da se prave Google 'telektualci i sl
Zato sam svakog do kog mi je iole stalo upoznala u RL
Ја сам у реалу добар. И паметан.

BIZARAN OBRAČUN NA VOŽDOVCU Žan Klod i Elvis se posvađali, pa TUKLI MOTKAMA

U Miklošićevoj ulici na Voždovcu sukobili su se dva muškarca, Žan Klod Orolblot i Elvis Šaban.

Nakon verbalnog obračuna, Elvis Šaban je nožem ubo Žan Klod Orolbolta. Prethodno je Žan motkom udario Elvisa.

Policija je brzo reagovala i identifikovala dva muškarca, učesnika u sukobu. Oni su uz policijsku pratnju prevezeni u bolnicu zbog saniranja zadobijenih povreda, piše portal Pink.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back