STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Или буде егзибициониста који плаши бабе на гробљу.

Šijan Škorpija je za manijaka na groblju uzeo legendarnog Milencea, modela na akademijama, geja tetku sa velikim G, koji ima dokolenka koji mu ničemu ne služi
Crtala sam ja Milencea, čak se sećam da je Blizanac u horoskopu
strašno je smešan i totalno izfeminiziran

Šijan Škorpija je za manijaka na groblju uzeo legendarnog Milencea, modela na akademijama, geja tetku sa velikim G, koji ima dokolenka koji mu ničemu ne služi
Crtala sam ja Milencea, čak se sećam da je Blizanac u horoskopu
strašno je smešan i totalno izfeminiziran
Да, умео је Шијан да у својим филмовима ангажује галерију разноразних егзотичних ликова. Чувени Станојло из Маратонаца и из ''Ко то тамо пева'' је постао познат због специфичне појаве, изгледа, говора, а занимљива ствар је да је он деда једне, исто тако, занимљиве а веома истакнуте ријалити звезде.

https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...li-znate-ko-su-gastozovi-slavni-preci/3ss1q3h

Једна ствар ми није јасна. Србија је Јарац-Бик, откуд нам онда та прича да смо небеска нација? Оба знака земљана...

Poslednja izmena:
Једна ствар ми није јасна. Србија је Јарац-Бик, откуд нам онда та прича да смо небеска нација? Оба знака земљана...
Али Месец (народ) у тој карти од 1217. године је смештен у знаку страдалништва - Шкорпији. Народ који константно гине и сели се из овоземаљског у небеско царство.
Осим тога, не треба се фокусирати стриктно на ту карту, зато што историја није пружила егзактне, проверене и јаке доказе да је то прва држава коју су Срби основали. Ко гарантује да у ранијим периодима на Балкану нису постојале српске државе?

1. Какве везе има страдалништво са тим митом да смо небеска нација ( знаш оно - цар Лазар изабрао небеско царство уместо земаљско )? Ја тај мит повезујем са веровањем да смо ми неки изабрани народ, имаш и данас разник алтернативаца по јутјуб емисијама ( укључујући нажалост и Вељу А. ) који то тврде - да смо ми раме уз раме са Јеврејима по изабраности. Мени то делује као нека колективна халуцинација.
2. Немамо бољу :) А астролози кажу да та из 1217. добро пасује. Тај мит је настао у годинама после ње...

to da smo " nebeska nacija" ne pričaju astrolozi već oni koji tripuju da smo sa Atlantide:rotf:
Dakle nije astro termin,već kulminacija kolektivnih halucinacija
Ni jedna nacija nije nebeska, uostalom

- - - - - - - - - -

Да, умео је Шијан да у својим филмовима ангажује галерију разноразних егзотичних ликова. Чувени Станојло из Маратонаца и из ''Ко то тамо пева'' је постао познат због специфичне појаве, изгледа, говора, а занимљива ствар је да је он деда једне, исто тако, занимљиве а веома истакнуте ријалити звезде.

https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...li-znate-ko-su-gastozovi-slavni-preci/3ss1q3h
ne znam ko je ovaj rialiti bizgov ali mi je čiča DECOOOOOOOOO, neviđeno simpatičanz:D

1. Какве везе има страдалништво са тим митом да смо небеска нација ( знаш оно - цар Лазар изабрао небеско царство уместо земаљско )?
Лазар је изабрао небеско уместо земаљског у контексту избегавања ропског и потчињеног положаја српског народа Турцима. Срби, као јелте слободољубив народ, не требају да робују и да буду под турском влашћу и једини начин да сачувају свој идентитет, своју слободу, образ је био да страдају. То је она парола - слобода или смрт, небеско (духовно) изнад материјалног.

Ја тај мит повезујем са веровањем да смо ми неки изабрани народ, имаш и данас разник алтернативаца по јутјуб емисијама ( укључујући нажалост и Вељу А. ) који то тврде - да смо ми раме уз раме са Јеврејима по изабраности. Мени то делује као нека колективна халуцинација.
Неки тврде да је јеврејско племе Дан српско племе, да су Срби и јевреји једно, али нећемо да идемо даље у предубоке и компликоване дигресије. z:)

- - - - - - - - - -

ne znam ko je ovaj rialiti bizgov ali mi je čiča DECOOOOOOOOO, neviđeno simpatičanz:D
Сад је постао и певач.

Ма јок, „Auto-Tune” чини своје.
kad sam ja bila klinka tadašnji čuveni fuzbaler Milko Đurovski, poznat po sklandaloznoj blasfemiji prelaska iz Zvezde u Partizan ( Puši Milko,ko te jebbe, može Zvezda i bez tebe) je snimio hit singlz:lol:
Nije čak ni narodnjak, neka debilasta popevka ali TOLIKO nema sluha da ni u jednom studiju sa tadašnjom opremom ono nisu mogli da ispeglajuz:lol:

kad sam ja bila klinka tadašnji čuveni fuzbaler Milko Đurovski, poznat po sklandaloznoj blasfemiji prelaska iz Zvezde u Partizan ( Puši Milko,ko te jebbe, može Zvezda i bez tebe) je snimio hit singlz:lol:
Nije čak ni narodnjak, neka debilasta popevka ali TOLIKO nema sluha da ni u jednom studiju sa tadašnjom opremom ono nisu mogli da ispeglajuz:lol:
Их бре Аги, нема слуха, битно је да може нешто да се чује, није битно какав ће бити квалитет тог звука.
Па и комунисти су имали своје плоче, на којима су јели говна, а људи слушали то што су дробили на плочама z:mrgreen:

R-5640447-1407013387-2984.jpeg.jpg

Tito-Rijec-i-djelo-ploca-6_slika_XL_63877875.jpg

Их бре Аги, нема слуха, битно је да може нешто да се чује, није битно какав ће бити квалитет тог звука.
Па и комунисти су имали своје плоче, на којима су јели говна, а људи слушали то што су дробили на плочама z:mrgreen:

R-5640447-1407013387-2984.jpeg.jpg

Tito-Rijec-i-djelo-ploca-6_slika_XL_63877875.jpg
kakvu jezovitu ruralno dijaboličnu facu ima ovaj Veljko, ko da jede živu decu, božemesakloni
Brrrrrrrr
A sećam se ja komunističkih bisera, upstalom moju generaciju je to itekako kačilo

- - - - - - - - - -

Evo sad sam ovo ponovo čula posle više decenija
Aaaaaaaa, peglali su ovo, sad peva ko Pavaroti:zblesav::zblesav::zblesav::zlud:

Evo sad sam ovo ponovo čula posle više decenija
Aaaaaaaa, peglali su ovo, sad peva ko Pavaroti:zblesav::zblesav::zblesav::zlud:
Рецитује. Реално, кад слушаш Балашевића, чујеш тај исти стил ''певања'' - рецитаторски. С тим што Ђокана ваде текстови, аранжман па је за класу више.

Рецитује. Реално, кад слушаш Балашевића, чујеш тај исти стил ''певања'' - рецитаторски. С тим што Ђокана ваде текстови, аранжман па је за класу више.
nisam fan Đokana ali on ima sluha (Bik) pa i kad recituje to je harmonično
Ali grdni Milko.....ne vredi ovo da slusaš,picnuto je maksimalno
Ja sam čula originalnu verziju
Baš peva ko navijači sa tribina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back