N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Право питање је - шта је заправо нормално у данашње време.
Čuj, jel BILO?
Pa ima i sad koliko ti srce ište!
Da tražiš one normalne, e TOOOO bi bio malo veći problem...![]()

ti ''normalni'' su najluđi
ne puštaju ventile
i onda bude - uzoran miroljubiv komšija nasekirao desetak slučajnih prolaznika![]()
Или буде егзибициониста који плаши бабе на гробљу.ti ''normalni'' su najluđi
ne puštaju ventile
i onda bude - uzoran miroljubiv komšija nasekirao desetak slučajnih prolaznika![]()
Или буде егзибициониста који плаши бабе на гробљу.
Право питање је - шта је заправо нормално у данашње време.

Да, умео је Шијан да у својим филмовима ангажује галерију разноразних егзотичних ликова. Чувени Станојло из Маратонаца и из ''Ко то тамо пева'' је постао познат због специфичне појаве, изгледа, говора, а занимљива ствар је да је он деда једне, исто тако, занимљиве а веома истакнуте ријалити звезде.Šijan Škorpija je za manijaka na groblju uzeo legendarnog Milencea, modela na akademijama, geja tetku sa velikim G, koji ima dokolenka koji mu ničemu ne služi
Crtala sam ja Milencea, čak se sećam da je Blizanac u horoskopu
strašno je smešan i totalno izfeminiziran
Али Месец (народ) у тој карти од 1217. године је смештен у знаку страдалништва - Шкорпији. Народ који константно гине и сели се из овоземаљског у небеско царство.Једна ствар ми није јасна. Србија је Јарац-Бик, откуд нам онда та прича да смо небеска нација? Оба знака земљана...
А астролози кажу да та из 1217. добро пасује. Тај мит је настао у годинама после ње...to da smo " nebeska nacija" ne pričaju astrolozi već oni koji tripuju da smo sa AtlantideЈедна ствар ми није јасна. Србија је Јарац-Бик, откуд нам онда та прича да смо небеска нација? Оба знака земљана...

ne znam ko je ovaj rialiti bizgov ali mi je čiča DECOOOOOOOOO, neviđeno simpatičanДа, умео је Шијан да у својим филмовима ангажује галерију разноразних егзотичних ликова. Чувени Станојло из Маратонаца и из ''Ко то тамо пева'' је постао познат због специфичне појаве, изгледа, говора, а занимљива ствар је да је он деда једне, исто тако, занимљиве а веома истакнуте ријалити звезде.
https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...li-znate-ko-su-gastozovi-slavni-preci/3ss1q3h

Лазар је изабрао небеско уместо земаљског у контексту избегавања ропског и потчињеног положаја српског народа Турцима. Срби, као јелте слободољубив народ, не требају да робују и да буду под турском влашћу и једини начин да сачувају свој идентитет, своју слободу, образ је био да страдају. То је она парола - слобода или смрт, небеско (духовно) изнад материјалног.1. Какве везе има страдалништво са тим митом да смо небеска нација ( знаш оно - цар Лазар изабрао небеско царство уместо земаљско )?
Неки тврде да је јеврејско племе Дан српско племе, да су Срби и јевреји једно, али нећемо да идемо даље у предубоке и компликоване дигресије.Ја тај мит повезујем са веровањем да смо ми неки изабрани народ, имаш и данас разник алтернативаца по јутјуб емисијама ( укључујући нажалост и Вељу А. ) који то тврде - да смо ми раме уз раме са Јеврејима по изабраности. Мени то делује као нека колективна халуцинација.

Сад је постао и певач.ne znam ko je ovaj rialiti bizgov ali mi je čiča DECOOOOOOOOO, neviđeno simpatičan![]()
e blago meni.....- - - - - - - - - -
Сад је постао и певач.

Ма јок, „Auto-Tune” чини своје.e blago meni.....
Muzički žanr ne treba ni da pogađam
Jel bar ume da peva?
kad sam ja bila klinka tadašnji čuveni fuzbaler Milko Đurovski, poznat po sklandaloznoj blasfemiji prelaska iz Zvezde u Partizan ( Puši Milko,ko te jebbe, može Zvezda i bez tebe) je snimio hit singlМа јок, „Auto-Tune” чини своје.

Их бре Аги, нема слуха, битно је да може нешто да се чује, није битно какав ће бити квалитет тог звука.kad sam ja bila klinka tadašnji čuveni fuzbaler Milko Đurovski, poznat po sklandaloznoj blasfemiji prelaska iz Zvezde u Partizan ( Puši Milko,ko te jebbe, može Zvezda i bez tebe) je snimio hit singl
Nije čak ni narodnjak, neka debilasta popevka ali TOLIKO nema sluha da ni u jednom studiju sa tadašnjom opremom ono nisu mogli da ispeglaju![]()

kakvu jezovitu ruralno dijaboličnu facu ima ovaj Veljko, ko da jede živu decu, božemesakloniИх бре Аги, нема слуха, битно је да може нешто да се чује, није битно какав ће бити квалитет тог звука.
Па и комунисти су имали своје плоче, на којима су јели говна, а људи слушали то што су дробили на плочама
![]()
![]()

Рецитује. Реално, кад слушаш Балашевића, чујеш тај исти стил ''певања'' - рецитаторски. С тим што Ђокана ваде текстови, аранжман па је за класу више.Evo sad sam ovo ponovo čula posle više decenija
Aaaaaaaa, peglali su ovo, sad peva ko Pavaroti
nisam fan Đokana ali on ima sluha (Bik) pa i kad recituje to je harmoničnoРецитује. Реално, кад слушаш Балашевића, чујеш тај исти стил ''певања'' - рецитаторски. С тим што Ђокана ваде текстови, аранжман па је за класу више.