STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovan, Drvica,Riba i Rak imaju definitivno najizraženije oči:D

- - - - - - - - - -

Ja imam konj Merkura i Sunca
Doduše samo konjukcija i postoji
Jel se više oseća uticaj Device ili Blizanca kod mene od tog Merkura?

Misliš da li ti je Sunce obojeno Devicom ili Blizancima... Pa, ja bih onako gledala Merkur generalno, ali mislim da dobijaš uticaj oba.
Mada, s obzirom da ti je Strelac naglašen, onda vuče na osu Strelac/Blizanci.
Ja bih gledala koji znak od ta dva je podržaniji tvojom kartom.

Ali generalno imam tendenciju da Merkur više vezujem za Blizance, a Kiron mi ide uz Devicu...
Zavisno od orbisa neki uzimaju da je to spaljen Merkur. To je znači Merkur u Strelcu u 11. 11. je vazdušna kuća, kuća intelekta, a u Strelcu, pa mi to vuče na opet onu osu 3-9. Ja bih ga više gledala kao Blizance, mada mislim da dobijaš oba.

Pogledajte prilog 467613

- - - - - - - - - -

Ahaha, pa znam, ja imam Jupi u trećoj, i vučem u razgovoru malo na to. Nekako stalno neka filozofija. Ne oseća se Jupiter tu baš dobro, profesor na ulici, sa rajom...

Ali generalno kod Strelaca je to osobina. On mora da propoveda, i da smišlja ideologije, a to ne može ako ga ometa Merkur sa svojim bukvalizmima. :whistling::rotf:

:super:

Sta je ovde bilo? :huh:

Pozdrav svima :pivce:
Za dame i :cvet:

Agi :hej:
Sta kazes za ribu sto sam okacio malom Halenu :smeker:

tumblr_o94w17FgpN1u5crd0o1_1280.jpg

Meme-Horoscope.jpg

Misliš da li ti je Sunce obojeno Devicom ili Blizancima... Pa, ja bih onako gledala Merkur generalno, ali mislim da dobijaš uticaj oba.
Mada, s obzirom da ti je Strelac naglašen, onda vuče na osu Strelac/Blizanci.
Ja bih gledala koji znak od ta dva je podržaniji tvojom kartom.

Ali generalno imam tendenciju da Merkur više vezujem za Blizance, a Kiron mi ide uz Devicu...
Zavisno od orbisa neki uzimaju da je to spaljen Merkur. To je znači Merkur u Strelcu u 11. 11. je vazdušna kuća, kuća intelekta, a u Strelcu, pa mi to vuče na opet onu osu 3-9. Ja bih ga više gledala kao Blizance, mada mislim da dobijaš oba.

logično
Jupiter mi je u Blizancima
tu ''sitnicu'' sam prenebregla:rumenko:
valjda zato što je jadan u egzilu pa još retrogradan
ko da ga nemam:udriglavu:

samo za sina Halena, duševna, sa izražajnim očima
4702f55209dc33f89cbe27ef01773348.jpg

Uff, Agi, znaš me u dušu. :mrgreen:

Pogledajte prilog 467613

- - - - - - - - - -

Ahaha, pa znam, ja imam Jupi u trećoj, i vučem u razgovoru malo na to. Nekako stalno neka filozofija. Ne oseća se Jupiter tu baš dobro, profesor na ulici, sa rajom...

Ali generalno kod Strelaca je to osobina. On mora da propoveda, i da smišlja ideologije, a to ne može ako ga ometa Merkur sa svojim bukvalizmima. :whistling::rotf:

Najviše su mi se svidele Ovan, Bik, Strelac.
Onda i Riba i Vaga.

Meni Saturn u 3.Dok ja skontam, prođe voz. :hahaha:

:zcepanje:

A meni Uran u Strelcu, ja nekad delujem kao retard, a nekad skontam i pre nego što se desi. Pa ljude zbunjuje to ponašanje. :cool:

logično
Jupiter mi je u Blizancima
tu ''sitnicu'' sam prenebregla:rumenko:
valjda zato što je jadan u egzilu pa još retrogradan
ko da ga nemam:udriglavu:

Aaaa, dispozitor...

Da eto...

Pa recimo šta te demorališe? Šta te inspiriše? Odakle crpiš snagu? Ako se ti odgovori nalaze u nečemu što su Blizanci ili Devica, eto ti odgovora.

Nešto mi Škorpion sumnjiv.
Spušten i skoncentrisan pogled, a ne vidi se šta radi sa rukama. :per:

:zcepanje:

A meni Uran u Strelcu, ja nekad delujem kao retard, a nekad skontam i pre nego što se desi. Pa ljude zbunjuje to ponašanje. :cool:

Aaaa, dispozitor...

Da eto...

Pa recimo šta te demorališe? Šta te inspiriše? Odakle crpiš snagu? Ako se ti odgovori nalaze u nečemu što su Blizanci ili Devica, eto ti odgovora.

Ti bar skontaš. :lol:

Šalim se, skontam i ja. :)

Meni se Saturn taj odrazio što imam pamćenje ko slon.

A Merkur kvadrat Neptun čini da se u mojoj glavi često događaju čudne stvari. :mrgreen:

Saturn ti daje um naučnika, nekog ko ima istrajnost. Žilav um. Ne predaje se lako kad ne može da odgonetne nešto. Ne odustaje... I čeličnu koncentraciju.

Ti se baviš svim nekim dosadnim spisima i rutinama, i čitaš stvari koje su svima dosadne... A tu se često kriju neki odgovori. I zbog toga ćeš odgovor naći, jer si temeljan.

Saturn ti daje um naučnika, nekog ko ima istrajnost. Žilav um. Ne predaje se lako kad ne može da odgonetne nešto. Ne odustaje... I čeličnu koncentraciju.

Ti se baviš svim nekim dosadnim spisima i rutinama, i čitaš stvari koje su svima dosadne... A tu se često kriju neki odgovori. I zbog toga ćeš odgovor naći, jer si temeljan.

E hvala ti, prvi put da čujem nešto pozitivno za Saturn u 3. :)

- - - - - - - - - -

Genije.

ako mislite da modovi imaju neke posebne privilegije, varate se
npr
Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

- - - - - - - - - -

:zskace:

Pada sneg kod mene, konacno.

- - - - - - - - - -

Dobro vece drage dame :cvet:
de si Snowko

- - - - - - - - - -

tako mi žao što nisam imala aparat kod sebe a tad su bili oni stari telefoni, bez kamere, pa nisam mogla da ovekovečim legendarnu scenu sa te iste pijace:
tezga sa krastavcima a veliki gumeni zeleni GODZILA stoji na njima i u čeljustima drži krastavac:rotf:

Odmaram kuci i slusam meni drage nemce :)

tako mi žao što nisam imala aparat kod sebe a tad su bili oni stari telefoni, bez kamere, pa nisam mogla da ovekovečim legendarnu scenu sa te iste pijace:
tezga sa krastavcima a veliki gumeni zeleni GODZILA stoji na njima i u čeljustima drži krastavac:rotf:

:rotf:

Volim Godzilu :zaljubljena:
Imam 4 DVD-a sa filmovima, nisam stigao sve da ubacim na diskove :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back