STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao svima!

Treba da pišem neki rad za besedništvo, rok mi do utorka, a pojma nemam šta da pišem.

Sad ću da slušam funk sa Krste i da lupam ko Maksim po diviziji.

Ćiribu, ćiriba, nek dođe inspiracija
attachment.php

attachment.php

ASTROLOZI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE!!!

A onda se naroljajte ko svinje kod Agi u kafani!

24h vrhunska usluga, profesionalno osoblje specijalizovano za magijske obrede, ambijent 5 zvezdica i morbidna atmosfera.

Telefon 021 666 666, za žene možete dobiti Van Halena na 062 69 69 69. :per:

Nisam, odustao sam na kraju.

Dobro sam razmislio pre nego što sam odlučio.

Imam jako puno obaveza na faksu, a ja kad se predam jednoj stvari, ja joj se predam u potpunosti. Znam, jer sam u srednjoj prolazio kroz slična iskustva na glumačko - recitatorskoj sekciji, s tim što mi je oduzimalo mnogo manje vremena, ali opet sam i tad bio zagrižen.

Pored toga, imali smo jako malo vremena da napišemo sastav, a ja nikad ne bih uzeo da isprazno filozofiram i morališem o nekoj temi, kao što sam primetio da mnogi rade, već bih se predao detaljnijem izučavanju nekog složenog pitanja, pa bi rad bio kruna tog istraživačkog rada.

Trebalo mi je vreme da posao uradim dobro, a nisam ga imao, pa se nadam da ću moći naredne godine. I nije mi žao, jer smatram da sam doneo, u skladu sa okolnostima, ispravnu odluku.

ASTROLOZI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE!!!

A onda se naroljajte ko svinje kod Agi u kafani!

24h vrhunska usluga, profesionalno osoblje specijalizovano za magijske obrede, ambijent 5 zvezdica i morbidna atmosfera.

Telefon 021 666 666, za žene možete dobiti Van Halena na 062 69 69 69. :per:
evo kuća časti za ovako lepu promociju

tumblr_oxsknsmMie1sn5m44o1_500.jpg

1372155526_potion_ary.jpg

- - - - - - - - - -

b2c76a2f299b387f6a8a54c0ca8053c0.jpg

- - - - - - - - - -

3NAWFLg9_400x400.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back