limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.086
Meni ne nedostaje.Мени Злози стварно недостаје и стално је помињем...знам, неће више да пише, али поздрави је. Опет.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne nedostaje.Мени Злози стварно недостаје и стално је помињем...знам, неће више да пише, али поздрави је. Опет.
Steta sto obrisaste razlog sto mi ne nedostaje.Meni ne nedostaje.
Овде само позитиву одобравају. Све мора бити афирмативно, нова политичка коректност јбг..Steta sto obrisaste razlog sto mi ne nedostaje.
I da,zaista tako mislim.Za dvadeset i kusur godina mog bivstvovanja na forumu nikog toliko zlobnog nisam srela.
Ne mora. Samo se sve može reći bez dijeljenja dijagnoza ,psovanja i teških riječi.Овде само позитиву одобравају. Све мора бити афирмативно, нова политичка коректност јбг..
Pa ne znaju svi za to, obrise se prije nego se pročita.ni meni zlozi ne nedostaje
ne može mi nedostajati neko ko je proklinjao nečiju decu
(barem je po tome pamtim)
da, to je toPa ne znaju svi za to, obrise se prije nego se pročita.
Ma pusti te price kad tako povrsno vide nesto a ne znaju povodom cega taj komentar,kao daje im neko pravo da sude bez saslusanja jer im je neko simpaticnijiOk, ovo mi liči na mene. Samim tim i deo gde kažeš da sam je "optuživao da me prati" donekle ima smisla.
Pomislio sam da sam, umesto što sam upotrebio citat Dejana Savićevića iz čuvenog intervjua, zapravo gnusno i višestruko vređao Čička na rasnoj, verskoj ili nacionalnoj osnovi, ili na osnovu hendikepa, seksualnog opredeljenja, ili joj psovao decu i vređao i proklinjao porodicu.
Potpuno sam bio nesvestan da sam je napušio pre nego što ću definitvno da je ignorišem. Da, ono što sumnjičavo nazivaš optuživanjem da me prati, nisu nikakve optužbe, nego činjenica o trolovanju i provociranju koja je mogla da se vidi ispod svakog komentara koji sam napisao. Nije to nešto što mora da se utvrđuje sistemom rekla-kazala.
Rečenica koju si napisala zvuči kao naslov iz Telegrafa, majke mi.
Nije mi bio ni prvi ni poslednji put da sam nekoga na taj način odjebao. Živeću nekako sa tim.
Štaviše, utešno mi je da sam na sopstveno iznenađenje, kad sam nekome nešto slično otpisao, dobio od tebe smajlija koji se valja od smeha.
S obzirom na to da ti se tada dopalo, smatraću da je ono što mi zameriš u vezi Čička zapravo posledica tog novog sentimenta koji se razvio prema njoj.
Ali i dalje mi je žao i osećam se jadno jer od svega što sam napisao slučaj napušavanja koji sam zaboravio biva prva asocijacija na mene.
Ne moze se nikako drugacije reci.Toliku kolicinu zla ne znam kako bih drugacije opisala,osim da osoba ima neku patologiju.Ne mora. Samo se sve može reći bez dijeljenja dijagnoza ,psovanja i teških riječi.
To i jeste problem.Kako ce svi znati,ako se takvo ponasanje zataskava,da ga cak i ne smijes pomenuti,jer odmah si ti onaj "koji dijeli dijagnoze".Pa ne znaju svi za to, obrise se prije nego se pročita.
Мени бришу масу постова на Политици. Боље да ме казне али да написано остане.To i jeste problem.Kako ce svi znati,ako se takvo ponasanje zataskava,da ga cak i ne smijes pomenuti,jer odmah si ti onaj "koji dijeli dijagnoze".
Pa jako je to nezgodno,recimo Bogi se jako naljutila zato što je uvredljiva poruka ostala 7 minuta. Tako da nema načina da svima bude ok.To i jeste problem.Kako ce svi znati,ako se takvo ponasanje zataskava,da ga cak i ne smijes pomenuti,jer odmah si ti onaj "koji dijeli dijagnoze".
Šta te čini različitom od nje ako ona kune a ti postavljas dijagnoze? Do koje granice se treba pustiti da ostaju takvi postovi?Ne moze se nikako drugacije reci.Toliku kolicinu zla ne znam kako bih drugacije opisala,osim da osoba ima neku patologiju.
Uverdljivo treba brisati,ali i dozvoliti da se za nekog kaze da je bio uvredljiv,a ne stititi ga ko bijelog medveda.Pa jako je to nezgodno,recimo Bogi se jako naljutila zato što je uvredljiva poruka ostala 7 minuta. Tako da nema načina da svima bude ok.
Ja ne postavljam nikakve dijagnoze,ja postavljam svoje misljenje na osnovu njenog ponasanja na forumu.Za razliku od nje koja je vrijedjala bez ikakvog razloga i to takvim rijecima koje jednom normalnom covjeku ne bi pale na um nikada.Šta te čini različitom od nje ako ona kune a ti postavljas dijagnoze? Do koje granice se treba pustiti da ostaju takvi postovi?
Ето, кажем ти. Овде неки не подносе истину. Све мора да се воли и хвали, као да смо имбецили а не људи.Ja ne postavljam nikakve dijagnoze,ja postavljam svoje misljenje na osnovu njenog ponasanja na forumu.Za razliku od nje koja je vrijedjala bez ikakvog razloga i to takvim rijecima koje jednom normalnom covjeku ne bi pale na um nikada.
Ima razlike za one koji hoce da vide.
I smatram da ne treba precutkivati i zataskavati zlo zarad neke korektnosti.
A ko je tačno nju zaštitio? Podržao? Rekao da je ok to šta je napisala? Može li neko biti odgovoran za bilo koje riječi koje neko drugi napise?Uverdljivo treba brisati,ali i dozvoliti da se za nekog kaze da je bio uvredljiv,a ne stititi ga ko bijelog medveda.
Ja sam bila zaprepastena i zgrozena njenim rijecima,a nije bas da nisam cula svasta,niti sam bas mnogo osjetljiva.
Ali necu vise o njoj,ni da spamujem temu.
Ima zaista mnogo vise finih,kvalitetnih,pametnih i duhovitih osoba na ovom forumu koje vrijedi pomenuti.
Evo sad se stiti,time sto je obrisano moje misljenje o njoj.A ko je tačno nju zaštitio? Podržao? Rekao da je ok to šta je napisala? Može li neko biti odgovoran za bilo koje riječi koje neko drugi napise?
Pa nije bas tako limune.Evo sad se stiti,time sto je obrisano moje misljenje o njoj.
A zna se da nisam nista izmislila sto nije istina.
Nemam nista protiv ni da o meni svako napise sta misli,bez uljepsavanja.
Одмара мало од форума, овако је сигурна да неће поклекнути.Šta se desilo sa @Red???
Ја први пут чујем...не знам је у том светлу, знам да је умела да се свађа, али овоме нисам присуствовала.Pa ne znaju svi za to, obrise se prije nego se pročita.
И те како је било. Ужас.Ја први пут чујем...не знам је у том светлу, знам да је умела да се свађа, али овоме нисам присуствовала.