Стара добра форумашка времена

Inace,skoro svih ovih likova se sjecam kad ih pomenete,ne bih ih se nikad sjetila sama,imam totalno slabu memoriju.
Vise se sjecam i dogadjaja,i osobina likova,ali imena cesto ne mogu da se sjetim.
Najvise se sjecam ljudi sa pocetka foruma,posto je tada i bilo manje ljudi,a i bili smo nekako bliskiji.
Posle se sjecam onih nametljivih,ili onih cije mi se pisanje svidjalo,ili onih koji su bas o necem specificnom pisali.
Neko pomenu Baby Jane kao zgodnu....ja se nje sjecam kao crne djevojke,duze kose,pomalo nize i zdepaste.🙂
Ali je se nikad ne bih sjetila da je niste pomenuli.
Zapravo,moglo bise reci da je svaka "generacija"forumasa imala neke svoje predstavnike.

Ovako izgloeda opomena
Pa ne znaju svi za to, obrise se prije nego se pročita.
da, to je to
to je ono što nas tera na raspravu dal neke komentare brisati ili ne
ima na nekim forumima pored komentara zbog kog je korisnik kažnjen i banovan stoji lepo crveni karton, da se zna
@Admin Sredoje eto ti predlog, pa razmislite da uvedete ovako nesto

:lol: Ok, ovo mi liči na mene. Samim tim i deo gde kažeš da sam je "optuživao da me prati" donekle ima smisla.

Pomislio sam da sam, umesto što sam upotrebio citat Dejana Savićevića iz čuvenog intervjua, zapravo gnusno i višestruko vređao Čička na rasnoj, verskoj ili nacionalnoj osnovi, ili na osnovu hendikepa, seksualnog opredeljenja, ili joj psovao decu i vređao i proklinjao porodicu.

Potpuno sam bio nesvestan da sam je napušio pre nego što ću definitvno da je ignorišem. Da, ono što sumnjičavo nazivaš optuživanjem da me prati, nisu nikakve optužbe, nego činjenica o trolovanju i provociranju koja je mogla da se vidi ispod svakog komentara koji sam napisao. Nije to nešto što mora da se utvrđuje sistemom rekla-kazala.
Rečenica koju si napisala zvuči kao naslov iz Telegrafa, majke mi.

Nije mi bio ni prvi ni poslednji put da sam nekoga na taj način odjebao. Živeću nekako sa tim.
Štaviše, utešno mi je da sam na sopstveno iznenađenje, kad sam nekome nešto slično otpisao, dobio od tebe smajlija koji se valja od smeha.
S obzirom na to da ti se tada dopalo, smatraću da je ono što mi zameriš u vezi Čička zapravo posledica tog novog sentimenta koji se razvio prema njoj.

Ali i dalje mi je žao i osećam se jadno jer od svega što sam napisao slučaj napušavanja koji sam zaboravio biva prva asocijacija na mene.
Ma pusti te price kad tako povrsno vide nesto a ne znaju povodom cega taj komentar,kao daje im neko pravo da sude bez saslusanja jer im je neko simpaticniji

Pa jako je to nezgodno,recimo Bogi se jako naljutila zato što je uvredljiva poruka ostala 7 minuta. Tako da nema načina da svima bude ok.
Uverdljivo treba brisati,ali i dozvoliti da se za nekog kaze da je bio uvredljiv,a ne stititi ga ko bijelog medveda.
Ja sam bila zaprepastena i zgrozena njenim rijecima,a nije bas da nisam cula svasta,niti sam bas mnogo osjetljiva.
Ali necu vise o njoj,ni da spamujem temu.
Ima zaista mnogo vise finih,kvalitetnih,pametnih i duhovitih osoba na ovom forumu koje vrijedi pomenuti.

Šta te čini različitom od nje ako ona kune a ti postavljas dijagnoze? Do koje granice se treba pustiti da ostaju takvi postovi?
Ja ne postavljam nikakve dijagnoze,ja postavljam svoje misljenje na osnovu njenog ponasanja na forumu.Za razliku od nje koja je vrijedjala bez ikakvog razloga i to takvim rijecima koje jednom normalnom covjeku ne bi pale na um nikada.
Ima razlike za one koji hoce da vide.
I smatram da ne treba precutkivati i zataskavati zlo zarad neke korektnosti.

Ja ne postavljam nikakve dijagnoze,ja postavljam svoje misljenje na osnovu njenog ponasanja na forumu.Za razliku od nje koja je vrijedjala bez ikakvog razloga i to takvim rijecima koje jednom normalnom covjeku ne bi pale na um nikada.
Ima razlike za one koji hoce da vide.
I smatram da ne treba precutkivati i zataskavati zlo zarad neke korektnosti.
Ето, кажем ти. Овде неки не подносе истину. Све мора да се воли и хвали, као да смо имбецили а не људи.

I da...ako sam rekla da za dvadeset godina mog bivstvovanja na forumu nisam dozivjela takvu zlobu kao od te osobe...to mislim da ne znaci da ja "postavljam dijagnoze",jer kako ih ne postavih nikad nikom prije.Dakle,nisam sklona tome.Njeno ponasanje jednostavno prevazilazi "normalne"svadje,rasprave i nesuglasice na forumu.I imam potpuno pravo da kazem da mi uopste ne nedostaje i zasto.

Uverdljivo treba brisati,ali i dozvoliti da se za nekog kaze da je bio uvredljiv,a ne stititi ga ko bijelog medveda.
Ja sam bila zaprepastena i zgrozena njenim rijecima,a nije bas da nisam cula svasta,niti sam bas mnogo osjetljiva.
Ali necu vise o njoj,ni da spamujem temu.
Ima zaista mnogo vise finih,kvalitetnih,pametnih i duhovitih osoba na ovom forumu koje vrijedi pomenuti.
A ko je tačno nju zaštitio? Podržao? Rekao da je ok to šta je napisala? Može li neko biti odgovoran za bilo koje riječi koje neko drugi napise?

Šta se desilo sa @Red???
Одмара мало од форума, овако је сигурна да неће поклекнути.
Јао, не, рекла ми је да вам кажем, ако неко пита, да је добила милион евра и отишла на Бахаме :lol:

Back