- Poruka
- 63.764
По томе ћемо ми Метлу памтитиne nego "digla krake"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По томе ћемо ми Метлу памтитиne nego "digla krake"![]()
Јао да, била је нешто болесна,па родила дете...баш је била ок, некако смо сви навијали за њу.a šta li je sa damom bez blama
E i nje sam se setila, ona je bila baš ozbiljno bolesna.a šta li je sa damom bez blama
Јесте, хвала ти, мењала је никове па сам је ја запамтила овакоMala velika, radila valjda u Vinči.
Тога се не сећам везано за њу, а знам да га је неко често користио. Значи, она је.Ima i svog smajlija![]()
I meni. Duhovita, pismena, pametna...E još jedne forumasice sam se sjetila,bila mi je draga, @donamileva
pa ti mladi osnovci, srednjoskolci.........to smo bili mi................"treca klupa do vrata"............Bilo je mnogo više mladih, čak osnovaca, i bili su totalno cool. I srednjoškolaca.
Sad su i ta deca dvadesetpetogodišnjaci.
Ali sad nema te dečurlije. Bilo je i frikova, presretača, al je bilo zabavno. I sad je, ako hoćete da bude.
Cepidlačenje ukinuti pod obavezno .
Od početka do današnjeg dana svašta smo preturili preko glave, i mi smo drugsčiji. I Krstarica je rssla s nama pa se s nama menjala. Kskvi smo mi, takva je i ona, jer da nije svih, ne bi bilo ni nje. Tako da ako ne valja, do nad je.
od celog fakin sveta on svake godine išao u majami bič na letovanjeonly beer.
ako spominjes lindu onda moras i mirku sizikuI bože, kako nju da ne pomenem LindaLee, hanibal, i kako sve ne. Viđam je na Instagramu, godine joj ne mogu ništa. Zgodnica je.
A prelepe i prezgodne Baby Jane?
Pomenula sam je više puta.ako spominjes lindu onda moras i mirku siziku![]()
To je esh, moja generacija. Bio promućuran, živeo na visokoj nozi.Enjoy The silence, он је био доста занимљив.
Онда онај из Беча што је пио десет пива увече, only beer.
Zatvorio je temu, zbog pravila foruma, koju je Mirka otvorila za prikupljanje pomoći drugarici koja je bila bolesna. Ne odmah, dozvolio je neko vreme da tema bude aktivna i mimo tih pravila. Mirka je tada bila na "vrhuncu forumske slave" i da, zaiste jeste bilo osetno mrtvije neko vreme na forumu nakon njenig odlaska, jer su je naravno na neko vreme, članice klana podržale. Ali kratko. Svakako, Mirka jako duhovita, pametna, super.Pomenula sam je više puta.
Kada sam je pitala zašto je nema na Krstarici, rekla mi je da nema šanse da dođe dok je tab tu. Ne znam šta si joj se toliko zamerio.