Стара добра форумашка времена

И била је научница она,не памтим ник, ја сам је звала Мала велика мршава дебела :lol:
Имала је такав некако чудан ник, сећа се неко ње?
Мени је била баш готивна, образована, духовита, оштра кад треба...
И @Oranz :heart:

Bilo je mnogo više mladih, čak osnovaca, i bili su totalno cool. I srednjoškolaca.
Sad su i ta deca dvadesetpetogodišnjaci.
Ali sad nema te dečurlije. Bilo je i frikova, presretača, al je bilo zabavno. I sad je, ako hoćete da bude.
Cepidlačenje ukinuti pod obavezno . :)

Od početka do današnjeg dana svašta smo preturili preko glave, i mi smo drugsčiji. I Krstarica je rssla s nama pa se s nama menjala. Kskvi smo mi, takva je i ona, jer da nije svih, ne bi bilo ni nje. Tako da ako ne valja, do nad je.
pa ti mladi osnovci, srednjoskolci.........to smo bili mi................"treca klupa do vrata"............

Pomenula sam je više puta.
Kada sam je pitala zašto je nema na Krstarici, rekla mi je da nema šanse da dođe dok je tab tu. Ne znam šta si joj se toliko zamerio.
Zatvorio je temu, zbog pravila foruma, koju je Mirka otvorila za prikupljanje pomoći drugarici koja je bila bolesna. Ne odmah, dozvolio je neko vreme da tema bude aktivna i mimo tih pravila. Mirka je tada bila na "vrhuncu forumske slave" i da, zaiste jeste bilo osetno mrtvije neko vreme na forumu nakon njenig odlaska, jer su je naravno na neko vreme, članice klana podržale. Ali kratko. Svakako, Mirka jako duhovita, pametna, super.

Back